niloali54 Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 9 0 2 Şubat 2013 Konu Sahibi niloali54 #1 freshlook gemstone green kullanan varmı varsa noolur resim koyabilirmi lütfen çk kararsız kaldım gözüm koyu ela ye doğal bi yeşil istiyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen arkadaşlar...(yoksa bu gidişle on kutu lensim olcak)
freshlook gemstone green kullanan varmı varsa noolur resim koyabilirmi lütfen çk kararsız kaldım gözüm koyu ela ye doğal bi yeşil istiyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen arkadaşlar...(yoksa bu gidişle on kutu lensim olcak)
nenya Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 51 1 3 Şubat 2013 Konu Sahibi niloali54 #2 Canim ben bunu degil ama hareli yesilini kullanmisti kimse farketmiyordu pek bu da oyle olur diye dusunuyorm
Canim ben bunu degil ama hareli yesilini kullanmisti kimse farketmiyordu pek bu da oyle olur diye dusunuyorm
A Anqel_1992 Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 46 0 13 Şubat 2013 Konu Sahibi niloali54 #3 Alma çok cırt ve dogal olmayan bir yeşil.Solotica hidrocharm mel veya solotica esmeralda düşünebilirsin.
Alma çok cırt ve dogal olmayan bir yeşil.Solotica hidrocharm mel veya solotica esmeralda düşünebilirsin.