tebrikler canım....Harikaaaaaaa 4 kg gitmis masallah sana cnm...
Süperde incelmissin....
Bitki cayı içiyormusun ?
afiyet olsun...
12 temmuza aldım radevumu çünkü bu sefer babamda benımle gelecek. yani 12 gün kaldı.. hadi bakalım.. hepinizi kocaman öper sağlıklı mutlu günler dilerimmmm...
2 haftaya yakın süren var... bence yine süper sonuç alacaksın ..cok mutlu döneceksin bizlerde okudukca mutlu olacağız insallah :66
aylıkmı 100 lira
bugün yine diyetisyen günümdü.. ama pek iç açıcı bir sonuç değildi benim için.. nedense bende ödem oluyor emzirdiğim için de özdem atıcı bişeyler kullanamıyorum. bu ay 2 kilo vermişim. yağ 17,1 den 16,8 e düşmüş. 1700 gr ı yağ değil yani.. ödem olmuş vücudumda acayip bi şişkinlik var..yani şu anda vücudumda 3800 gr ödem var maalesef. önümüzdeki ay emzirmeyi bitiriyorum bakalım ödem attırıcı şeyler de kullanınca düzelecekmii
metabolizma yaşım kilo vermeme rağmen 25 olduay sonunda tekrar gidicem ramazan a girmeden 18 gün var yanii.. acayip demoralize oldumm.. neyse sonra yazarım tekrar öpüyorumm sizleriiiiii
merhaba epeydir forumu takip edemiyordumm.. 2 kg vermissinz tebrikler devamı gelecek ben inanıyorum..Ödem atıcı olarak maydonoz öneririm ibrahim saraçoğlunun kürü..
en son ay sonunda tekrar gidicem demişim. gittim. 500 gr daha yağdan vermişim buna rağmen 1 kilo daha ödem olmuş vücudumda. moralim çok bozuldu. yeni listemi aldım. tabi ramazanda olduğumuz için,
1 tatlı kaşığı yoğurda sandaloz sakızı ve kitre kaşımı koyuyorum 1 tyatlı kaşığı yıyorum
iftarda ve sahurda yemeklerden sonra hayıt tohumu demleyip içiuyorum
ramazan geçiş süresi kilo almadan bitirmemiz de büyük başarı... Ödem için maydonoz önerirler ama dr.nuz vermemiş..Bnde sahurda 1 kupa yeşilcay tüketiyorum.Hayıt tohumu ve sandaloz sakızı ne işe yarıyor ?
ramazan geçiş süresi kilo almadan bitirmemiz de büyük başarı... Ödem için maydonoz önerirler ama dr.nuz vermemiş..Bnde sahurda 1 kupa yeşilcay tüketiyorum.Hayıt tohumu ve sandaloz sakızı ne işe yarıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?