• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nilmoon'un Başarı Öyküsü

tebrikler süper sonuç masallah...
nasıl besleniyorsnz spor yapıyormusnz ?

canım ben diyetisyene gidiyorum gamze hanıma.. geçen ay başladım.. diyet listemi yazmak isterdim ama benim değerlerime ve kiloma göre hazırlandı.. özetle 3 ana 3 ara öğün. ara öğünler 1 pors. meyve ve 16.00 da 1 kere grissini+1 bardak süt. ana öğünlerde zaten bildiğin gibi ya çorba salata yoğurt yada et salata yoğurt şeklinde..

ama bu ay baya bi değişiklik var listemde.. mesela kahvaltım artık sadece gevrek bu ay. haftada 1 gün normal kahvaltı iznim va, yumurtalı zeytinli sütlü işte.. abartmadan..

he birde sabahları ılık su var onu biliyosunuz.. aa bide altın çilek yedim. belkide onunda faydası olmuştur. kurusunu.. sabah 15 akşam 10 tane..

18 kg vereceksiniz sağlıklı bir sekilde insallah...
doktorunuz oklava hareketleri verdi derken sadece göbek çevresi yani yanları çalıştırıyor anladığım kadarıyla...harika incelmissiniz cok eminim istediğiniz ölçülere düşeceksiniz Allahın izniyle cok sevindim inanın..

ben 1.68 boy 55 kg ama cok dikkat ediyorum hep... sole 3 kg vermek istiyorum takıntılıyım biraz..yürüyüşe baslasam belki gidecek ama hic sevmiyorum üseniyorum:(
geceleri 1 bardak süt ve 1 ceviz 1 kayısı tüketiyorum belkide o oğunu kaldırmam gerekiyor ama cok acıkıyorum.

18 kg vereceksiniz sağlıklı bir sekilde insallah...
doktorunuz oklava hareketleri verdi derken sadece göbek çevresi yani yanları çalıştırıyor anladığım kadarıyla...harika incelmissiniz cok eminim istediğiniz ölçülere düşeceksiniz Allahın izniyle cok sevindim inanın..

ben 1.68 boy 55 kg ama cok dikkat ediyorum hep... sole 3 kg vermek istiyorum takıntılıyım biraz..yürüyüşe baslasam belki gidecek ama hic sevmiyorum üseniyorum:(
geceleri 1 bardak süt ve 1 ceviz 1 kayısı tüketiyorum belkide o oğunu kaldırmam gerekiyor ama cok acıkıyorum.

canım ceviz tam bir yağ deposu bana ilk diyetimde sabah vermişti yağ ihtiyacımı karşılamak için ama gün içerisinde yakıyo vücut, gece yersen direk yağ olur.bide kayısı da malum şekerli..

yine bir bardak süt iç yanındada meyve ye bence.. elma çilek erik gibi.. yada prinç patlakları varya köpük gibi ondan ye. ama ben olsam sadece süt içerim.. oda 21.00 en geç..

bide sana tavsiyem tuzu ve şekeri bi süreliğine çıkar hayatından bilmiyorum ne oranda kullanıyosun ama, ben çok tuzlu ve şekerli yiiyen biri olarak şimdi yemediğim için yemeklerin gerçek tadını alıyorum. tuz ve şeker yediğimiz besinlerin tadını bastırıyor inan bana.. bi süre sonra alışılıyor zaten ve ben artık çayı şekersiz içiyorum tuzu asgari kullanıyorum.. gayet mutluyum.. ve ödem atıyor vücudum. tuz çok su tutuyor.

bunları yapsan bile 3kilo verirsin..

ve şanslısın boyun kısa değil.. kilonda ideal bence.. dikkat ettiğini söylemişsin ne güzel iradeli biri olduğun için tebrik edıyorum seni.. sonradan pişman olmamak için yaptıgını takdir ediyorum ama takıntı halıne getirilecek bişi değil.. hem yaz gelıyo şimdi ister istemez gezeceksin yürüyüş yapacaksın senin yerınde olmak isteyen ne insanlar var tatlım.. sakın takma kafana..

canım ceviz tam bir yağ deposu bana ilk diyetimde sabah vermişti yağ ihtiyacımı karşılamak için ama gün içerisinde yakıyo vücut, gece yersen direk yağ olur.bide kayısı da malum şekerli..

yine bir bardak süt iç yanındada meyve ye bence.. elma çilek erik gibi.. yada prinç patlakları varya köpük gibi ondan ye. ama ben olsam sadece süt içerim.. oda 21.00 en geç..

bide sana tavsiyem tuzu ve şekeri bi süreliğine çıkar hayatından bilmiyorum ne oranda kullanıyosun ama, ben çok tuzlu ve şekerli yiiyen biri olarak şimdi yemediğim için yemeklerin gerçek tadını alıyorum. tuz ve şeker yediğimiz besinlerin tadını bastırıyor inan bana.. bi süre sonra alışılıyor zaten ve ben artık çayı şekersiz içiyorum tuzu asgari kullanıyorum.. gayet mutluyum.. ve ödem atıyor vücudum. tuz çok su tutuyor.

bunları yapsan bile 3kilo verirsin..

ve şanslısın boyun kısa değil.. kilonda ideal bence.. dikkat ettiğini söylemişsin ne güzel iradeli biri olduğun için tebrik edıyorum seni.. sonradan pişman olmamak için yaptıgını takdir ediyorum ama takıntı halıne getirilecek bişi değil.. hem yaz gelıyo şimdi ister istemez gezeceksin yürüyüş yapacaksın senin yerınde olmak isteyen ne insanlar var tatlım.. sakın takma kafana..

cok cok haklısın takmamam lazım..ben burada basarı öykülerini okudukca cok mutlu oluyorum insallah herkes istediği kg kavusur..
gece geç yattığım için 12 gibi süt içiyorum ama siz 9 yazınca ne kadar geç olduğunu farkettim:17:
sabah 1 tane gece 1 tane ceviz tüketiyordum geceyi kaldırıyorum..
Markettende şu pirinç patlağından alayım :61:
Şekeri kaldırdım kahvelerimi sakarinli içiyorum..Tuz olayına gelince eşim oğluma ayrı kendime ayrı yemek yapamıyorum.Bu tuz olayına bi çare bulmam lazım :50:
Bilgilerinz icin cok tesekkürler tavsiyelerinize hemen bugunden itibaren uyacağım..sizi takip ediyorum ve ben sizden daha cok inanıyorum 18 kg sizi hiç zorlamadan gidecek :81:

teşekkür ederim. fazla spor yapmıyorum sadece günde 100 defa yanlarıma 100 defa kollarımı yukarı kaldırıp indiriyorum 100 defada yanlardan elma toplama hareketi yapıyorum. bu sefer 15 dk da oklava çevirme hareketi yap dedi. belden 10 cm kalçadan 7 cm incelmişim..

dün ödül günümdü ne istersen ye dedi, bende tercihimi iskenderden yana yaptım. üstüne de künefe söyledim ama künefeyi beğenmedim yemedim fazla..

bu seferki diyet listem aynı kalabalıklıkta ancak kalorisi daha düşükmüş bakalım bu ay olacak..
bu arada metobolızma yaşım 32den 29 a düşmüş. yani 3 yaş birden gençleşmişim:):)

ya şaka bi yana gerçekten cok motive oldum.. 18 kilo daha vermem gerekıyor. hadi bakalım hayırlısı..

destekleriniz için canı gönülden teş.

darısı bütün zayıflamak isteyenlerin başına..:61:

Tebrikler canım inş.bende kilo vermek istiyorum darısı benim başıma inş .

cok cok haklısın takmamam lazım..ben burada basarı öykülerini okudukca cok mutlu oluyorum insallah herkes istediği kg kavusur..
gece geç yattığım için 12 gibi süt içiyorum ama siz 9 yazınca ne kadar geç olduğunu farkettim:17:
sabah 1 tane gece 1 tane ceviz tüketiyordum geceyi kaldırıyorum..
Markettende şu pirinç patlağından alayım :61:
Şekeri kaldırdım kahvelerimi sakarinli içiyorum..Tuz olayına gelince eşim oğluma ayrı kendime ayrı yemek yapamıyorum.Bu tuz olayına bi çare bulmam lazım :50:
Bilgilerinz icin cok tesekkürler tavsiyelerinize hemen bugunden itibaren uyacağım..sizi takip ediyorum ve ben sizden daha cok inanıyorum 18 kg sizi hiç zorlamadan gidecek :81:

canım tuz olayını tamamen bende kaldıramadım aynı sebepten. ama yemeği az tuzlu yapıyorum.. eşim zaten oğluma da tuz kullanmıyorum fazla.. eşiminkine atıyorum yemeden önce. ama bu numara her yemekte tutmuyor mesela pilav makarna sonradan tuzu kabul etmıyor ot gibi oluyor.. ben onları yemediğim için normal yapıyorum eşime göre. zaten yesende sadece pilavdan bişi olmaz..

yeni tedbirler için seni kutlarım.. öpüyorum

süpersin valla 27 günde 7 kilo maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazarnasıl başardın bunu off off bende görecekmiyim acaba kilo verdigim günleri:((

bende 1 ay bile değil daha az zaman önce yaklaşık 75 kıloydum dıkkat edınce oluyor.. kendımıze ezıyet edıyoruz. başka bişey değil.. kurtulalım artık kısa süre dikkat edelım sonra sefasını sürelim.. kilolu bşr ömürden iyidir değilmi

bende 1 ay bile değil daha az zaman önce yaklaşık 75 kıloydum dıkkat edınce oluyor.. kendımıze ezıyet edıyoruz. başka bişey değil.. kurtulalım artık kısa süre dikkat edelım sonra sefasını sürelim.. kilolu bşr ömürden iyidir değilmi

Bende seninle yaklaşık aynı kilolardayım.giydiğim hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum.birtürlü azmedip başaramıyorum.senin gibi 27 günde 7 kilo versem ki o kadar süre dayanmayı başarabilsem bende verebiliyorum.sabredemiyorum ben.15.günde falan tam birşeyler değişmeye başlıyorken bir sebepten dikkatim dağılıyor.hoopppp başa sarıyorum.mutsuzum bu konuda anlayacağın.neler yaptığını sık sık yaz.takip ediyorum seni.sakın pes etme.çok iyi gidiyorsun.birde yürüyüş yapıyor musun onu merak ediyorum.

Bende seninle yaklaşık aynı kilolardayım.giydiğim hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum.birtürlü azmedip başaramıyorum.senin gibi 27 günde 7 kilo versem ki o kadar süre dayanmayı başarabilsem bende verebiliyorum.sabredemiyorum ben.15.günde falan tam birşeyler değişmeye başlıyorken bir sebepten dikkatim dağılıyor.hoopppp başa sarıyorum.mutsuzum bu konuda anlayacağın.neler yaptığını sık sık yaz.takip ediyorum seni.sakın pes etme.çok iyi gidiyorsun.birde yürüyüş yapıyor musun onu merak ediyorum.

başa sarmanın nedeni kendini diyet psikolojisine sokmuş olman olabilir bence..ben şöyle düşündüm mesela diyeti uyguluyorum dışarı çıkıyoruz. çok sevdiğim bişi yenılıyo atıyorum künefe.. ben bayılırım kaymaklı künefeye.. yemeye başlıyorum 1 yıyorum biraz su içiyorum oyalanıyorum filan.. bi daha yıyorum biraz daha oyalanıyorum. herkes bitiriyor bende yemiş oluyorum ama 2-3 çatal .. ve künefe muhabbeti kapanmış oluyor.

çünkü herkes bişi yerken sen aç duramıosun.. ama atlatman dayanman gereken sadce 15-20 dk var. biz haftada 1-2 kez avm lere gidiyoruz. fast food yerken bizimkiler ben alıyorum çorbamı mis gibi içiyorum.. yada b. kingde mesela lıght ızgara tavuk dürüm var onu yıyorum. bende yemeğimi yıyorum yani. arada onlarınkınden de bi kere ısırdığım oluyo.. ama bi bakıyosun 10 dk sonra herkes yemeğini bitirmiş.. şişkinlikten ölüyolar, sen çorba içmiş olmanın verdiği rahatlık ve iç huzuruyla kilo almayacagını vereceğini biliyosun:)

dediğin gibi 1 ay dayansan zaten kilo verdiğini gördükçe anlayacaksın..
öbür türlü kendini kötü hissedıyosun çünkü..

aç trend alışveriş sitelerini elbiselere bak mankenlere bak.. bunlarda seni motive eder canım.. ve emin ol kendinle gurur duyacaksın.. sana güvenıyorumm..

ilk bakışta gözüme çarpmasada dün farkettim ki listemde her öğün 1 dilim olmak üzere yediğim ekmek artık sadece 1 öğünde tercihen var..

ve tercihe bağlı sebze yada et yerine bir öğünde sadece beyaz et ve salata var. geçen ay kırmızı ette vardı. gerçi beyaz eti hazırlamak daha kolay ve ben daha çok severim..

sabah kahvaltısı nesfit, akşam çorba zaten.. öğlen ve akşam + salatalar fix...

diyete ilk başladığımdaki iç huzursuzluğum yok artık, diyet yapıyorum duygusu da yok içimde..

sadece sağlıkle beslenmenin iç huzuru ve buna uyduğum takdirde 9 haziranda 63 kilo olabileceğimi düşünerek içimdeki mutluluk saçan bir kıpırtı var:)

hedef kiloma ulaştıktan sonra gardırobumu tamamen dağıtıcam.. eskiden kalan hiç bişi istemıyorum.. onları bekletmek tekrar o kilolara dönme ihtimalini hatırlatır çünkü bana..
ALLAHım o günleride gösterirse bana hayırlısıyla, ertesi gün mağaza mağaza gezip kendime hayalimdeki herşeyi alıcam..

yeniden merhaba;

sanıyorum iki haftaya yakın süredir bişi yazamadım.. diyetle ilgili pek bi değişiklik yok ancak oğlumun hastalandığı için ve sınavlarım olduğu için hiç spor yapamadım. bu ay geçen ayki kadar incelemedim diye düşünüyorum. tartılamadığım için demoralize oluyorum biraz çünkü insan verdiği kilodan daha cok motive oluoyor. en azından benım için öyle.. ama söz verdim tartılmıycam. bu ay pek umutlu değilim yani, umarım en azından 4kilo vermiş olurum. gerçi 9 mayısa daha dur bakiiim buguün ayın 28 olduğuuna göreeeee; 12 gün var.. herşey istediğim gibi olur inşallah.. sabırsızlanıyorum nedense.. halbuki 5-7 ay demiştim.. daha 2 ay bile olmadı.. kendine gell kendinnneee:):44:

Son düzenleme:
merhaba canım
bence çok iyi gidiyorsun
o kadar hızlı kilo veremeyiz zaten ölürüz:(
Gamze hanımın muayne ücreti ne kadar?

merhaba canım
bence çok iyi gidiyorsun
o kadar hızlı kilo veremeyiz zaten ölürüz:(
Gamze hanımın muayne ücreti ne kadar?

:) haklısın.. yüz lira canım.. ben ayda bir kez gidiyorum ama istersen 15de bir de gidebilirsin boş randevu bulursan. randevu saatleri sarkmıyor ALLAHtan,ama benim evime biraz uzak olduğu için bir kez gidiyorum..

bu arada zayıflamayı beklemyemedim dolabımdan 3 çöp poşeti kıyafet dağıttım.. iyide oldu çok mutluyum:):82:

geçmiş olsun cnm...daha 10 gün var önünde ve bnce 4 kg vermis olup mutlu döneceksin...3 kg bile versen cok süper bir sonuç bnce...

Back