geçmiş olsun cnm...daha 10 gün var önünde ve bnce 4 kg vermis olup mutlu döneceksin...3 kg bile versen cok süper bir sonuç bnce...
nilmoon sabırsızlıkla beklşyorum cevabını canım istanbuldanmışsın çok sevindim bende 73 ü gördüm ve çok rahatsızım hedefimde 58ş38 yaşındayım 58 harika olur benim için.Öğretmenim tatil başlıyor bu yaz bu işi hayırlısı ile halletmem lazım çok heveslendim senden kendşm yapıcaktım ama senin diyetisyenin işi biliyor anladığım kadarı ile diyetisyene giden arkadaşların listelerine bakıyorum çevremde hep aynı şeyler kişiye özel falan değil pek inancım yoktu çok umutlandım senden dolayı maşallah canım sana
Nilmoon canım arkadaşlarla konuşuyoruz diyetisyen olayını herkes iradeni kullanıp sistemli hareket etmeyi biliyoruz yaptıktan sonra diyetisyene ne gerek var diyor hakikaten bende böyle düşünüyorum aslından yaşayıp başaran biri olarak ne dersin canım fark ne
Merhaba arkadaşım seni tebrik ediyorum şimdiden.başarmak bitirmemnin yarısı.sen üstüne nerdeyse bir ayda yedi kilo vermişsin.senin her istediğini giyebilen, dimdik gururla gezinen bayanlardan neyin eksik?
merhaba cnm tebrik ederim güzel devam ediyorsun.. bu arada gamze hanıma ben de gittim, kendisi iyi bir diyetisyendir kesinlikle..iyi bir seçim yapmışsın.. dediklerini yaparsan çok uzun sürmez serüvenin..sevgiler kolay gelsin
teşekkür ederim valla bu ay hiç zayıflayamadım gibi gelıyor çünkü spor filan yapamadım ve bugun ablamın bebeğinin diş buğdayı vardı etli ekmek ve sarma yedim. dünde arkadaşıma gitmiştik ara öğünümü yolda geçirdiğim için çok acıkmışım yarım ekmekle kahvaltı yaptım çok pişmanım:)
gamze beni öldürecek
yok öldürmez cnm merak etme :)) ama sen bu kaçamakları sıklaştırırsan çok yavaş kilo verirsin bu da seni bir süre sonra sıkar.. gamze kızacak diye değil,kendin için ,paran için,zamanın için,emeğin için çok dikkat et lütfen... madem bir yola başladın, koyverme (benim gibi :26: )
yine bir tarti günü geldi çattı. bugün 16,30 da randevum bakalım nasıl olacak sonuç. çok heyecanlıyım
yine bir tarti günü geldi çattı. bugün 16,30 da randevum bakalım nasıl olacak sonuç. çok heyecanlıyım
Bu uzun ve meşşakkatli yolda başarılar..
Çok iyi gidiyorsun darısı benim ve tüm zayıflamak isteyenlerin başına
evet canlarımmmmm;
az önce geldim eve hemen yazayım dedim sizi merakta bırakmiim.
kilo 67.900 den 64 e yağ (kg) 21.900 den 17.100 e inmiş metobolizma yaşımda 24oldu böylece. spor yapamadığımı söylemiştim bu yüzden kilolarım belde ve gögüste 2 şer cm azalmış popoda sanıyorum bi 10 cm filan. bu ay egzersize yüklenicem sıkılaşmam lazım. bu ay diyet listemden etler de cıktı haftada 1gün et günüm onun dışında sabah kahvaltısı peynir zeytin 1 kaşık bal öğlen corba salata akşam sebze. bu ay şöylede bir farklılık var öğlen ve akşam yemeğim sınırsız. yani sınırsız çorba yada sınırsız sebze yemeği şeklide.. yani bu ay karnım doyacak:)
şimdilik aklımda olanlar bunlar aklıma geldikçe yazarım.. siz sevgili arkadaşlarım bana destek verdiğiniz için ayrı ayrı öpüyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum..
evet canlarımmmmm;
az önce geldim eve hemen yazayım dedim sizi merakta bırakmiim.
kilo 67.900 den 64 e yağ (kg) 21.900 den 17.100 e inmiş metobolizma yaşımda 24oldu böylece. spor yapamadığımı söylemiştim bu yüzden kilolarım belde ve gögüste 2 şer cm azalmış popoda sanıyorum bi 10 cm filan. bu ay egzersize yüklenicem sıkılaşmam lazım. bu ay diyet listemden etler de cıktı haftada 1gün et günüm onun dışında sabah kahvaltısı peynir zeytin 1 kaşık bal öğlen corba salata akşam sebze. bu ay şöylede bir farklılık var öğlen ve akşam yemeğim sınırsız. yani sınırsız çorba yada sınırsız sebze yemeği şeklide.. yani bu ay karnım doyacak:)
süperr
canım sana şeyi sorcam sabah öğle akşam hep 1 dilim ekmeğin var mı?
ben de en yakın zamanda randevu alacağım Gamze'den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?