harikasın harikaaaaa
nasıl motivasyon ve güç verdin anlatamam.
tekrar tekrar ve tekrar tebriklerrrr
canım bende seninle aynı boyda aynı kilodayım.yani daha öncesinde 60 küsürlü kilolardan 49 a düştüm.ama sorun var.her ne kadar kilo versemde göbek sanki olduğu yerde duruyosende durum nasıl?
canım merhaba. evli misin bekar mısın ? doğum yaptın mı ? ben doğum yaptım karnım çok büyüktü. haliyle göbeğimde kaldı. ama baktığında ya da dar bir kıyafet giyersem görünürde hiç yok göbeğimsadece sıkılaşması lazım sporla platesle..
canım evet doğum yaptım bebeğim şu anda 14 aylık.doğumdan beride spor yapıyorum ama göbeğim hala kocaman duruyor.gerçekten artık 45 kilo bile olsam bu göbek benle yaşıyacak sanırım.umudumu kaybetmeye başaldım artık
slm cnm öncelikle tebrik ederim kolay değil bunu başarmak helal olsun :81:
bnm merak ettiğim şu ; iradeni nasıl bu kadar uzun süre tutabiliosun ? hepimz biliyoruz ki diyet yapmak zor değil iradeye sahip çıkmaktır en zor olanı.
hep deriz ya amaannn bugun yiyim pazartsi başlarım.... işte sn bunu demedin tebrik ederim seni
Tebrikler darısı vermek isteyen herkesin başına
canım sen kilonu koruyormusun hala durumlar nasıl.ben çok güzel bir şekilde verdiğim tüm kiloları kdv siyle aldım.canım çok sıkkın ve eski motivasyonum yok.yani bir spora başlıyorum bir bırakıyorum bir diyete başlıyorum bir bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?