Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilgün Marmara'nın Metinler kitabı elinde olanlar bana ulaşabilirse çok memnun olurum, basım yılı falan önemli değil okunabilir olsun yeterli:)
Bende kısa bi süre önce buldum kitapları:) Bu forumdan julietpinojee isimli üye sayesinde,bana yardımcı oldu istersen özelden mailini verebilirim sanada yardımcı olacağından eminim
tabi ki isterim şimdi ciddi ciddi kitapları buldum diyorsun yani :) bu şahane bir şey :)
Özel msj atamıyorum cnm burdan yazayım adres doğru ondan eminim zaten kk üyeliği de aynı isim Sen kitapların hepsini arıyormusun yoksa sadece kırmızı kahverengi defter mi?
canım benim sen skype ye takıldın kaldın ben kullanmıyorum arkadaşın da kullandığını sanmıyorum :) aratmana fln gerek yok sen benim verdiğim hotmail adresine bi mail atarsan sana geri dönüş yapıcaktır eminim kitaplar mevcut :)
canım benim sen skype ye takıldın kaldın ben kullanmıyorum arkadaşın da kullandığını sanmıyorum :) aratmana fln gerek yok sen benim verdiğim hotmail adresine bi mail atarsan sana geri dönüş yapıcaktır eminim kitaplar mevcut :)
canım o dediğin adresten hala bir cevap gelmiş değil mesajı atalı epey zamanda geçti :'(
canım o dediğin adresten hala bir cevap gelmiş değil mesajı atalı epey zamanda geçti :'(
Bende az önce bi mail attım belki görür. Bir de sana bir link vereyim kırmızı kahverengi defter yok ama metinler kitabı burda satılıyor
http://http://www.nadirkitap.com/kitapara.php?ara=40619293&satici=0&kitap_Adi=&kategori=all&yazar=nilg%FCn+marmara&yayin_Evi=&ceviren=&yayin_Yeri=&saticisec=all&dil=0&isbn=&eskiyeni=0&tarih1=&tarih2=&fiyat1=00.00&fiyat2=00.00&siralama=fiyatartan&tip=kitap&aramayap=%A0%A0%A0%A0ARA%A0%A0%A0%A0
Burdan bakabilirsin
baktım canımda yalnız epey fiyat biçmişler hakikaten yani bir öğrenci olarak o kitabı şuan için alamam :'( ama o kişiyle iletişime geçebilirsen benim için eğer çok sevinirim gerçekten :) yalnız şöyle bir şeyde var ki ne kadar bir fiyat isteyecek kitap için aslında daha onu bile bilmiyorum