- 16 Mayıs 2009
- 849
- 2
kendi gelin makyajımı kuaför yapmıştı ,ben o sıralarda makyaj özürlüydüm çünkü ,ama bende çok beğenmemiştim gelin makyajımı ,şimdi evleniyor olsaydımm ooooooo
hayırlısı inşallah butterfly,görüceksin tabii elbet zamanı gelincetşk ederim
Ayy ne zaman gelcek 'o zaman',bekle bekle bi yere kadarŞaka yapıyorumm:)
Ben beğenmezsem,bozdurur bozdurur tekrar yaptırırım heralde
Nilcim bu arada,daha önceden soran oldu mu bilmiyorum ama,fotolarını hangi makineyle çekiyosun ve de hangi photoshop programlarını kullanıyosunn??:92:
gözleriniz lens mi
ya lensse markasını ve rengini öğrenebilir miyim
o yeşil renge bayıldım ben
hiii hakkaten izmir yaziyoya almanyada mı tweety 84 öyle yazmıyor..:26:yazdım promosyon die ama belki bulunur pastelde belli olmaz... ama yurt dışında ise bunu bulamaz haklısın ...
tşk ederim vıstıkk
niiiiiiil
bikaç ay önce bi heves fırça seti almıştım innovadan
allık fırçası o kadar yumuşaktıki yarı samur mu neymiş
dün yıkayım artık dedim biodermanın yüz yıkama jelinden döktüm azıcık duruladm sabaha bi baktım tüyleri yumuşak filan değil:85:
iyi durulayamadm heral dedim tekrar duruladım suyunu aldım hala yumuşak değil. niye sertleşti bu şimdi napmam gerek:96:
hiii hakkaten izmir yaziyokiz tweety gel acikliga kavustur bizi :86:
masal cım everdays minerals i tek gecerim ...artık tr de satışı da var 5 kasımdan bu yana ..tamamne doğal -zararsız ve çok kaliteli ,,ama uzun zaman seni idare eder hemde sağlıkla..biraz pahalı ama inan değer..ben onu kullanıyorum daha çok set halinde var bende 25 adet çok mmenunum gelin makyjımı da onunla yaptım mesela:13:mat ve parıltılı olarak mevcut..Nilll gelin makyajına bayıldımm.
harika olmuş..
Bu arada tatlım bana altın rengi bir far önerebilir misin?
Toz far olsun ama
masal cım everdays minerals i tek gecerim ...artık tr de satışı da var 5 kasımdan bu yana ..tamamne doğal -zararsız ve çok kaliteli ,,ama uzun zaman seni idare eder hemde sağlıkla..biraz pahalı ama inan değer..ben onu kullanıyorum daha çok set halinde var bende 25 adet çok mmenunum gelin makyjımı da onunla yaptım mesela:13:mat ve parıltılı olarak mevcut..
pahalı dersen nyx var ama gg de var tr de sadece, yada yurt dışı alışveriş sitelerinde...
fuji film S5500 canım makinem , kullandığım program photo scape:13:
Photoscape bende de var ama kullanamıyorum:2:
Benm makinem de dslr,ama yetmiyo işte,oynamak gerekiyo üzerinde.Peki tşk ederim canımm
tmm cnm denicem. buarada haftasonu kapalı oluomş ptthala alamadm yani
nilim yine cok hos olmussun:81:
bu arada pastelin o mascarasi bendede var, trden bi magazadan promosyon olarak verilmisti
üstünde para ile satilmiyo yaziyo hem tweety almanyada bu ürün sadece trde :26:
ya almanyada mı tweety 84 öyle yazmıyor..:26:yazdım promosyon die ama belki bulunur pastelde belli olmaz... ama yurt dışında ise bunu bulamaz haklısın ...
tşk ederim vıstıkk
hiii hakkaten izmir yaziyokiz tweety gel acikliga kavustur bizi :86:
Nil şatafatlı bayram makkajları bekliyorum senden balımmmmmm:94:
cmt pzar kapalıyız yazıo
pzartesi denicem bakalm ama sanırım kapalı olur
ya yolum düşünce bende bakayım tweetty:13:ayh çok güldümmfıstıııım nerden çıkardın sen almanyada olduğumu yok ben Türkiyedeyim güzellerim ama o mascarayı nerden bulabileceğim konusunda hiçbir fikrim yok promosyonsa eğer :84:
Nil şatafatlı bayram makkajları bekliyorum senden balımmmmmm:94:
şatafatlı:))
amma kokoş hatunsun yaşatafatlı bayram makyajı ımm güzel konsept :119: