Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım oncelıkle hayırlı olsun baslıgın..tarafsız ve dogru bir başlık olacagına dair hiç bir suphem yok,cok guzel oldu.ellerine saglık.

donutçum çok tşk ederim canım hayırlısı olur umarım boshayallersmile
senin bu konudaki bilgi ve paylaşımlarından yararlanmak isterim aklinialirimsmileöğreneceğimiz çok şey var ...

canım güzaydın hayırlısı olsun
pandoram sensin değil mi???nick değişmiş ama o güzel gözleri tanımamak a.s.
mümkün değil gibi :1hug:
oooy albatrosum gelmiş ,benim canım çook tşk ederim opuyorumnanaktan

aynen ya bende dırek guzel profılınden tanıdım,hıc duraksamadım bıle
:kedi:

hayırlı olsun nil...
tşk ederim aşkitom yerimseniben

Hayırlı Olsun Rouge um, Pandoram, Nilim... a.s.

hayyal immmŞeniz hoşgeldin
sona şebelebettin 'i saklıyorum

canım hayırlı olsun,çok güzel paylaşımlar yapmışsın ben de artık müdavinlerindenimopuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun,çok güzel paylaşımlar yapmışsın ben de artık müdavinlerindenimopuyorumnanaktan

tuğçecim çok tşk ederim ,her zaman beklerim opuyorumnanaktan

yeni bir makyaj denemesi fırından yeni çıktı:jeyyar:
iddialı-renkli bir gece makyajı alternatifi...

nilcim ben senden özel bir retro makyaj ıstıyorum..eminim en kalıtelisi senden cıkar.soyle bir dita von teese makyajı..ay sahane olur..

süpersin canım bayıldım makyajına her geçen gün daha da geliştiriyorsun kendiniyerimseniben

Nil ben senn bloğunun gizli takipçisiyim giriyodm arada şimdi görünce anladm sen pandorasın opuyorumnanaktan
balıklı makyajjına hastaym :asigim:
hemen denedim köpüklü farı oldu süper oldu delikafaduldensimli farla yaptm ohh ne hava atarm şimdi ben:dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nilcim sevımlı davetıne teşekkurler..:kedi:

topıgın cok sevımlı ve ogrretıcı olmuş..bırcok genckızımız ve hanımımız sayende guzel adımlar atacaklar bu yolda..
ellerıne ve emegın saglık son makyajına bayıldım benım gözum kaldırmıyor okdr farı sana cuk oturmuş bebegım...

oyy tutorialda eklemissss :dance: emegine saglik cnmmm opuyorumnanaktan
son ekledigin makyaja bayildimmm:asigim: yesil gözlere pembis pembis cokk yakismisss

oo süper bir konu. harika makyajlar.. bayıldım nilciğim.
burada çok güzel paylaşımlar olacak bundan eminim. tarafsız, harika paylaşımlara diyorum....

hayırlı olsın nilcimm.:)gözlerin çok seksi ya.bayılıyom bendeopuyorumnanaktan

nilcim ben senden özel bir retro makyaj ıstıyorum..eminim en kalıtelisi senden cıkar.soyle bir dita von teese makyajı..ay sahane olur..

donut elimden geleni yapmaya çalışırım canım kaydirigubbakcemile5

süpersin canım bayıldım makyajına her geçen gün daha da geliştiriyorsun kendiniyerimseniben

olumunekankayizsmile

:dance:süper çok sevindimm..tşk ederim canım

miriana tşk ederim canımkaydirigubbakcemile5
oyy tutorialda eklemissss :dance: emegine saglik cnmmm opuyorumnanaktan
son ekledigin makyaja bayildimmm:asigim: yesil gözlere pembis pembis cokk yakismisss

Şeniz

oo süper bir konu. harika makyajlar.. bayıldım nilciğim.
burada çok güzel paylaşımlar olacak bundan eminim. tarafsız, harika paylaşımlara diyorum....

canımmm çok tşk ederim ..dönüşünü bekliyorum 4 gözle:asigim:

hayırlı olsun canım
opuyorumnanaktan

hayırlı olsın nilcimm.:)gözlerin çok seksi ya.bayılıyom bendeopuyorumnanaktan
:asigimlumunekankayizsmile

hepinize tşkler....

alix avien terracotta kapatıcı pudra

silzere çok sevip,memnun olduğum bu pudradan bahsetmek istiyorum bayanssulusmile
ilk başta,kapatma özelliği oldukça iyi ..
tek bir tonu mevcut ve denilene göre her cilt rengine uyum sağlıyor,diğer bir adı da ''mucize pudra'' olarak biliniyor...
parıltısı yok ,dokusu oldukça yumuşak ,çok fazla sürülmediği taktirde tabaka halini almıyor..
.en çok sevdiğimde tenime hoş bir renk vermesi :)
kararsız iseniz satışı yapılan kozmetiklerde numunesini deneme şansınız var ...
27 gr. fiatı ise yanılmıyorsam 23 tl idi... dilerseniz içindeki süngeri ile yada kabuki bir fırça yardımıyla dairesel hareketlerle teninize yayın..(.öncesinde kullanacağınız nemlendirici ,fondoten sonrası)
ardından fazla olduğu kanısında iseniz,bir peçete yada ıslak mendil ile yüzünüze hafif ve sık vuruşlarla fazlasını alın. (daha saydam ve doğal bir görünüm için) kaydirigubbakcemile5

tenimde duruşu ,tabii yanak bölgemde ki bronz allığı hesabıa katmayı unutmayın :)

flaşsız çekim

flaşlı çekim

Hakikaten çok güzelmiş canım,tabi senin de tenin güzel.:asigim:
Ben çok beyazım bana da uyar mı acaba rengi??

Hakikaten çok güzelmiş canım,tabi senin de tenin güzel.:asigim:
Ben çok beyazım bana da uyar mı acaba rengi??

tuğçeçim öncelikle tşk ederim ama cildim kusurludur,resimdeki pürüzsüzlük hoş tabi:))
gerek foto makinanın flaşı ,gün ışığı,gerek makyaj unsurları birleşince cildi kusursuz kılmak mümkün,hele bir de resimlerken ışığı doğru açılarla aldığında,harika görüntüler elde edilebiliyor ama henüz ışık olayını bilmiyorum yerimseniben ki, ben fondoten kullanmıyorum,nemlendirici üzerine alix pudrayı sürdüm yalnızca ..

canım ben pudarı alırken ,renk seçeneklerinin olmadığı ve her ten rengine uyum sağlayabilenbir pudra olduğu söylenildi ...alix avien satan bir yerde deneme yapabilirsin ,şahsen ben emin olamayıp tenimde deneyip sonucuaynada inceledikten sonra satın aldım ve memnunum olumunekankayizsmile

Hmmmm anladım bitanemm:kedi:Canım evet ışık oyunlarıyla insanlar ciltlerini gayet de güzel gösterebiliyorlar..photoshop bu ara çok yaygınlaştı biliyorsun.yerimsenibensenin cildinde oynama yok belli ama seninki çok sorunlu olsa bu kadar güzel gözükmez diye düşünüyorum..Ben de senin gibi yapıyorum cilt makyajımı,nemlendirici ve pudra kullanıorum sadece.öle de pürüzsüz oluyor.fondoten kullanıp cildimi yıpratmak istemiyorum açıkçası.gamyoncuiremsu

Canım acıkcası ben pudraya degil,bronzera takıldım.Onu mutlaka paylasmalısın bizimle.Sahane uyguşamısın,tonda super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…