Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ana sen bunu ne ara yazdın,gözümden kaçmış bu yaaa...
bu yüzden hemen şimdi ekliyorum vıstık'ım,çok afedersin ..
''vıstık ben affet'' makyajı az sonnraaaa
no sorun no sorun tahmin ettim zaten gözünden kactigini yoksa mutlaka cevap verirdin
ayyy "vistik beni affet" makyaji heee iyi hadi yine iyiyim

offfffff offfff offffffffffffffffffffffffffffffff diyorum baskada hicbisi demiyorum

offfffffffffffffff diyorum offf yane nilim bu ne süper ötesi bayıldım tam benlik yahuuu süper süper süper diyorum

offfffffffffffffff diyorum offf yane nilim bu ne süper ötesi bayıldım tam benlik yahuuu süper süper süper diyorum

gelin nillllllllll

no sorun no sorun tahmin ettim zaten gözünden kactigini yoksa mutlaka cevap verirdin
ayyy "vistik beni affet" makyaji heee iyi hadi yine iyiyim

offfffff offfff offffffffffffffffffffffffffffffff diyorum baskada hicbisi demiyorum

balım okurken bile yoruldum bide bu saate kadar oturmuşsun emeğine sağlık züper olmuş

Of offf maşallah. Çok güzel yahu. Yarışmada da oyumu sana vermiştim zaten. Süpersin bacımmmm

yaaa nillll seniii dövcem dövcem o olcak.. bu ne emek,bu ne guzellik.. cnm benim ellerine saglık

çok tşk ederim beğendiniz ise oh ohhh:81:

aşığım kralime takma kirpik var bebeğim:13:

güzel sözleriniz için ayrıca tşk ederim ..
bu yaştan sonra şımartıyorsunuz beni fazlaca haberiniz ola

süper bir makyaj olmuş yine nilcimmmm diyorum ben sana aştın sen artık bu işi valla harika hem gelinler için hemde gece makyajı için süperrrrr :90:

Nil gözüne tüküreyim senin emiiiiiiiiii
senin gibileri neden güzellik salonlarında bulunmaz yaaa bizleri şebek gibi yapıp yollarlar harcanıyosun yaa canım inan

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwww süper olmuş ya:))) Tebrikler walla:))

Niilll,kendi gelin makyajını kendin mi yaptın yoksaaa:))))
Çok güzel olmuş bu arada,ellerine sağlık
Bi de bişi daha,benim gelin makyajımı da sen yapar mısınnn(Tabi o günleri görürsemm)

süper bir makyaj olmuş yine nilcimmmm diyorum ben sana aştın sen artık bu işi valla harika hem gelinler için hemde gece makyajı için süperrrrr :90:

Nil gözüne tüküreyim senin emiiiiiiiiii
senin gibileri neden güzellik salonlarında bulunmaz yaaa bizleri şebek gibi yapıp yollarlar harcanıyosun yaa canım inan
tükürr tükür canım
bu konuda çok haklısın ,güzeli çirkin yapan çok uzman geçinenler var gerçekten ..

Aşık oldum ben son makyaja

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwww süper olmuş ya:))) Tebrikler walla:))
tşk ederim siim

Niilll,kendi gelin makyajını kendin mi yaptın yoksaaa:))))
Çok güzel olmuş bu arada,ellerine sağlık
Bi de bişi daha,benim gelin makyajımı da sen yapar mısınnn(Tabi o günleri görürsemm)
kendi gelin makyajımı kuaför yapmıştı ,ben o sıralarda makyaj özürlüydüm çünkü ,ama bende çok beğenmemiştim gelin makyajımı ,şimdi evleniyor olsaydımm ooooooo
hayırlısı inşallah butterfly,görüceksin tabii elbet zamanı gelincetşk ederim

uzun zamandır yorum bile yazamayan ben ...bu güzel bayanın güzel makyajına yorumsuz kalamadım...
maşallah yaa süpersin nilcim, neoldu sana bune değişim bu nasıl bi makyaj harikasın

uzun zamandır yorum bile yazamayan ben ...bu güzel bayanın güzel makyajına yorumsuz kalamadım...
maşallah yaa süpersin nilcim, neoldu sana bune değişim bu nasıl bi makyaj harikasın
uzun zamandır yoksun cidden ..özletme kendini ...
yorumun içinde tşk ederim canım benim
çalışan kazanır -elması kızarır misali oldum sanırım
elbette profosyonel değilim ama acemiliği de geçtim sanırım artık

profesyonel olduğun aşikar ....çok çalıştın, uğraştın gerçekten ama her çalışanda senin gibi olmuyordur sanmıyorum....
tek kelimeyle mükemmel makyajlar yapıyorsun .....
bende hazır fırsat bulmuşken bişi sorayım :)
ben çok açık tonda fondoten kullanmak istiyorum ama ne aldıysam belli bir süre sonra cildimin kuruduğunu hissettiriyor,yok mu şöyle yüzümü nemli tutacak bi fondoten??

tşk ederim ..estafurullah..hobi oldu bende bu iş ,fena halde sardım aslında

canım ben fondöten konusunda bilgisizim..ama benim de cildim kuru ve kullandığım maybelline kuru göstermiyor ,nemli tutuyor son 2 makyajımda o fondoten var,incele sende..
maybelline affıtıone tüpte bir fondöten ,likit kapatıcı da keza çok iyi ....

maybelıne nin şişedeki fondoteni almıştım kullanamadım ama likit olanı demek lazım...tek sıkıntı kurutmasıda değil açık ton fondoten bulamamam hep tenimden koyu duruyor hoş görünmüyor beyaza yakın bi fondten bulmam lazım

canım onu iyi bir kozmetiğe shopa girip ürün skalsını incele ve deneyerek al,likit biz kuru ciltler için daha uygun ..
nette birgün araştırıken bu bilgiyi görmüştüm ..bunu da denemek gerek aslında doğal ve zararsız
DOĞAL FONDÖTEN
''Havuçtaki karoten denen madde çok güzel bir renk taşır.havuca rengini o verir.
eğer havucu çok az bile olsa rendeler avucunuza çok az suyunu sıkıp yüzünüze sürerseniz çok hoş tatlı bir renk verirsiniz.
havuç suyu dünyadaki en üstün fondotenlerden bile daha üstündür.
yüzünüzdeki o güzel renkten dolayı çok hoş görünecek hem de cilde zarar vermeden fondotenli gibi olacaksınız. ''

Son düzenleme:

denemek lazım......hafif sarılık verebilir gerçi, hatta turunculuk en kısa zamanda deniycem

buarada söylemeden edemiyeceğim nilcim gözlerin sahane görünüyor charm cok yakısmıs canm :81:

nillll döktürmüşsün yineeeee
gelin makyajın harikaaaa,sen bayağııııı ilerlettinnn bu makyaj işini bidenem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…