arkadaşlar bu makyajımda takma kirpik yoookkkk...
pastel'in mascarası lacivert tüpte altın rengi kapağı var ,resimlemeyi unuttum ...harika bişi
sürüştende belki,nasıl sürdüm şöyle, rimeli sabit tuttum,kirpikleri rimele doğru baskı ile kapatarak birkaç defa da sürdüm ...
yeşil -sarı ve kahve tonları ile yaptım makyajımı çift eyelınerlı....
bu makyajı sevmedim ,sadece emeğe yazık olmasın dedim ..
bu makyajda ise takma kirpik var ..
görünen pırıltılar ise,mavi simli eyelınerla yapıldı..
valla nilcimm seni oyle çok seviyorum ki tanımadan,, sanki yıllardır tanıdıgım birini ziyarete geliyorm..
canım o rimelin kutusunu resimler misin rica etsem süper duruyor gerçekten bayıldım
nilcim canim leoparli bide mavili makajina bayildim bayildim sahane:115::119::128:
canım benim nazardandır belki de o aman dikkat et kendine,yanından eksik etme bari nazarlık falan....Allah korusun canım bu kadar güzel sözlere Allah korusun seni....Maşallah kir bin kere maşallah diyorum hem güzelliğine hem yeteneğine
leoparlı makyajında süüüüüüüüüüüppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr diyorum başkada diyecek söz bulamıyorum
valla nilcimm seni oyle çok seviyorum ki tanımadan,, sanki yıllardır tanıdıgım birini ziyarete geliyorm..
allah'ım ,inanın şuan yanınızda olup sımsıkı sarılmak isterdim ...Aynı his bende de var,hiç yabancılık çekmiyorum:87:
allah'ım ,inanın şuan yanınızda olup sımsıkı sarılmak isterdim ...
ben ailemden ksımende olsa gurbette sayılırım ..yanımda arkadaşım-kimsem yok ..
burada sizlerle avunup ,paylaşan ben herşeyi ve sizlere umut bağlayan ben ,inanılmaz mutlu ve duyguluyum şuan ..
allah sizlerden razı olsun
çok ama çok tşk ederim yaaa,gerçekten..çok farklı bir his yaşattınız ama ..
sevmem mi behhhh ,kıymızı donlu'm.aglatma nan beni
benide sefiyon dimi he he ?:103:
benide sev:78:
beni beni cafelatteni
ve arkadaşlar bu da benim leopar makyajım
ayrıntılar...
ana sen bunu ne ara yazdın,gözümden kaçmış bu yaaa...niliiiiiiiiiiiimmmmmm gelin makyaji eklicem demistin:97: ne zaman eklicen beklemedeyiiiiimmmm :87:
ister gelin makyajı olsun ,ister özel günlerde kullanabileceğiniz bir makyaj ,
yada her evlenmeyenler için her ikiside,evlenenler,
tren kaçtı ,özel günlere nasipmiş
tamamen pür makyaj denilen olay budur,her bişey var ,
beyaz parıltılı olan beyaz farın üzerine geçilmiş flormar kren rengi tüp glitter lınerdır.05 numara olanı...
alt bölümüne de siyah olan ve dağıtmış olduğum kalemin üzerine de hafiften gezdirdim parıltıları yansıması ve uyum açısından ,siyah toz far everdays mineral kullandım ben
beyaz olan far mat tekli flormar yine
,fondotenin maybelline saten olanı değil -diğer tüpteki(üşendim şimdi gidip bakamıcam :44:soran olursa bakar yazarım )
kapatıcım yine maybelline köpük concealer 02 naturel bej..kaşlarımı maybelline mat kahve far ile boyadım..
mavi göz kalemi david eyes..flor mar dudak kalemi ve she bronz allık var..
gloss, ınglot lips duo .. ve tabii aşınmış olan duvak konseptim:87:lensler solotıca charm grafite
unuttuğum varsa hatırladın ...
hepinize öpücükler..
yarın godzillanız olarak karşınızda olucam muhtemelen,saat şuan 04:22 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?