- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili nil.
hangi ildesin?eğer anlaşırsak.bunları ve koltugu istiyorum.
ayrıca başka seylerde bakayım.
birde eğitici puzzle satılmadiysa onu da düşünüyorum.
birde koltuk katliyormu ya parçaları ayriliyormu.
bebek dışında hepsi duruyor,ama bende bebek çok müzkli pepe var onu gönderirim onun yerine diğerleri duruyor hepsi,katlanıyor koltuk evet canım ,çocuk çoltuğu ebatlarında ve ağrı değil yıkanabiliyorda
kargoyu sorun etme, yarıya yarıya karşılarız:)
Koltuga talibimm ama kargo.ne tutar acaba cnm.yaaa bide benim.kuz 9aylij o kadara gorw bseyin.yok sanirim
canım koltuk şuan ayırtıldı ,olmaz ise dönerim , bazı takımlar var set ve takım olarak ,ben çok kestiremiyorum artık o yüzden beğendiklerinin ölçülerini veririm daha sağlıklı olur etiketlerindeki beden bilgilernii de ayrıca iletebilirim
tatlım mesaj kutunu bosaltirmisin.
Eki Görüntüle 1001783
ey bu montu alan arkadaş,bir mor sevdalısı olarak, yaklaşık bi 5 yıl sonra, allah ömür verirse sağ kalırsak bu montu kızıma istiyorum. O yıllar geldiğinde hala burda olursak nolur ilk benle irtibat kur :)))) nilciğime ve bu montu alan şanslı arkadaşa sevgiler :)))))))
oyyyy minnacık kuzum dahayok ona anca çeyizlik olur ilerisi için o morKız bebem daha 7 aylık
Merhaba, ablamın bebeği için düşünüyorum. Tam yatar pozisyona geliyor mu ayrıca kapatıldığında çok yer kaplamayan ve hafif birşeyler arıyoruz.
Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. İyi satışlar..
Abakusude alayim nilcim.......
tamam canım abaküs ve etek senindir
_cankızım_ için eğitici küpler ,eğitici set ve beyaz koltuk ayırtılmıştır...............
Benimkiz etegede abakusede bayilcak.sayilari ogretiyorum bu aralarda.merci canim.bide baska topikin varmi.nil varya birelbise var resim ceker cekmez habervercem sana.
takas ddusunurusun cnmhamurları eksik temiz durumda resimdeki gibidir... 10 tl SATILDI.............
su sebili,mutfağa,salona çocuk odası koy su iç sorunsuz 12 tl
yıkanabilen çocuk koltuğuufak pempe bir lekesi var ama yıkayınca çıkıyor (test ettim)ben oturdum taşıdı 18 tl
çok parçalı lego seti 700 parçalı normalde ama birkaçı kayıp 13 tl SATILDI........................