Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

bebek 8 tl

eğitici puzzle küpler (aşınmış parçalar var) 8 tl

hacı yatmaz seslidir... düdük oyuncak ve abaküs sorunsuzlar 10 tl

su tabancası ve pelüş oyuncalar hepsi 10 tl

birde eğitici puzzle satılmadiysa onu da düşünüyorum.
birde koltuk katliyormu ya parçaları ayriliyormu.

birde eğitici puzzle satılmadiysa onu da düşünüyorum.
birde koltuk katliyormu ya parçaları ayriliyormu.

bebek dışında hepsi duruyor,ama bende bebek çok müzkli pepe var onu gönderirim onun yerine diğerleri duruyor hepsi,katlanıyor koltuk evet canım ,çocuk çoltuğu ebatlarında ve ağrı değil yıkanabiliyorda :KK16:

kargoyu sorun etme, yarıya yarıya karşılarız:)

Son düzenleme:
bebek dışında hepsi duruyor,ama bende bebek çok müzkli pepe var onu gönderirim onun yerine diğerleri duruyor hepsi,katlanıyor koltuk evet canım ,çocuk çoltuğu ebatlarında ve ağrı değil yıkanabiliyorda :KK16:

kargoyu sorun etme, yarıya yarıya karşılarız:)

sevgili Nil

koltuk+eğitici puzzle+eğitici set=en son ne olur.:KK34:

• Beğen
Reactions: Nil
Koltuga talibimm ama kargo.ne tutar acaba cnm.yaaa bide benim.kuz 9aylij o kadara gorw bseyin.yok sanirim

Koltuga talibimm ama kargo.ne tutar acaba cnm.yaaa bide benim.kuz 9aylij o kadara gorw bseyin.yok sanirim

canım koltuk şuan ayırtıldı ,olmaz ise dönerim , bazı takımlar var set ve takım olarak ,ben çok kestiremiyorum artık o yüzden beğendiklerinin ölçülerini veririm daha sağlıklı olur etiketlerindeki beden bilgilernii de ayrıca iletebilirim :KK34:

canım koltuk şuan ayırtıldı ,olmaz ise dönerim , bazı takımlar var set ve takım olarak ,ben çok kestiremiyorum artık o yüzden beğendiklerinin ölçülerini veririm daha sağlıklı olur etiketlerindeki beden bilgilernii de ayrıca iletebilirim :KK34:

tatlım mesaj kutunu bosaltirmisin.

bırkac parca urun begendım takas olur dersen cok sevınırım
bnm urunlerıme bakmanı rıca ederım

$image.jpg

Ey bu montu alan arkadaş,bir mor sevdalısı olarak, yaklaşık bi 5 yıl sonra, Allah ömür verirse sağ kalırsak bu montu kızıma istiyorum. O yıllar geldiğinde hala burda olursak nolur ilk benle irtibat kur :)))) nilciğime ve bu montu alan şanslı arkadaşa sevgiler :)))))))

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Nil
Eki Görüntüle 1001783

ey bu montu alan arkadaş,bir mor sevdalısı olarak, yaklaşık bi 5 yıl sonra, allah ömür verirse sağ kalırsak bu montu kızıma istiyorum. O yıllar geldiğinde hala burda olursak nolur ilk benle irtibat kur :)))) nilciğime ve bu montu alan şanslı arkadaşa sevgiler :)))))))

canımmm:KK19:
Sen diğer mor olanI görmedin sanırım bi arka sayfada,ona bir bak derim ,ilk zamanlar tam kol,ilerleyen yaşında dirsek kol özelliği ile kullanılabilir 4-7 yaş aralığında ölçüde vereblirim dilersen,onu kesinlikle tavsiye ederim :KK34:

Son düzenleme:
Kız bebem daha 7 aylık :KK64::KK64::KK64:

görsel ile birebirdir'',İzmir'' içi elden teslim edilir,kusuru ve sorunu yoktur,tertemiz durumda saklandı ,toplasanız 10 kere oturmadı kızım

160 tl

Merhaba, ablamın bebeği için düşünüyorum. Tam yatar pozisyona geliyor mu ayrıca kapatıldığında çok yer kaplamayan ve hafif birşeyler arıyoruz.
Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. İyi satışlar..

Kız bebem daha 7 aylık :KK64::KK64::KK64:
oyyyy minnacık kuzum dahayok ona anca çeyizlik olur ilerisi için o mor :KK19:

Merhaba, ablamın bebeği için düşünüyorum. Tam yatar pozisyona geliyor mu ayrıca kapatıldığında çok yer kaplamayan ve hafif birşeyler arıyoruz.
Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. İyi satışlar..

özellikleri ekledim,rahat kullanım kolaylığı var ağrılığı ideal,taşınabilirliği kolay,özellikle yürüyen aksamı çok iyi sürüşü işkence değildi katlandığında da bu şekli alıyor...gelişmiş baston tip olduğu için dizaynı konforlu ve kullanımı çok rahat.

$1464925042bh.jpg

Özellikler
Alüminyum, hafif gövde.
4 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı.
5 noktalı emniyet kemeri.
Ayarlanabilir ayak dayanağı 360° dönebilen ön tekerlekler.
Tentede pencere.
Geniş file sepet.
Otomatik katlanma özelliği.
Şeffaf yağmurluk.
Kalite Belgeleri: EN 1888.
Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ölçüleri:.
Açık Ölçüleri: 78 x 50 x 105 cm.
Kapalı Ölçüleri: 104 x 30 x 50 cm.
Ürünün ağırlığı: 7,4kg

bebek 8 tl

eğitici puzzle küpler (aşınmış parçalar var) 8 tl

hacı yatmaz seslidir... düdük oyuncak ve abaküs sorunsuzlar 10 tl

su tabancası ve pelüş oyuncalar hepsi 10 tl
abakus
Abakusude alayim nilcim.......

Abakusude alayim nilcim.......

tamam canım abaküs ve etek senindir :KK34:

_cankızım
_ için eğitici küpler ,eğitici set ve ve katlanabilir beyaz desenli çocuk koltuğu ayırtılmıştır...............

Son düzenleme:
tamam canım abaküs ve etek senindir :KK34:

_cankızım
_ için eğitici küpler ,eğitici set ve beyaz koltuk ayırtılmıştır...............

Benimkiz etegede abakusede bayilcak.sayilari ogretiyorum bu aralarda.merci canim.bide baska topikin varmi.nil varya birelbise var resim ceker cekmez habervercem sana.

Benimkiz etegede abakusede bayilcak.sayilari ogretiyorum bu aralarda.merci canim.bide baska topikin varmi.nil varya birelbise var resim ceker cekmez habervercem sana.

kesinlikle bayılır,seçtiklerin yeni ayarında :KK31: ok canım benim kız 8 yaşında yalnız ve oda hastası:KK1:
benim 3 konum var altta imzanda 2 sinin linki var ama ekleyim yine

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665397&page=67
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693243 ve bu var:KK34:

hamurları eksik temiz durumda resimdeki gibidir... 10 tl SATILDI.............

su sebili,mutfağa,salona çocuk odası koy su iç:KK52: sorunsuz 12 tl

yıkanabilen çocuk koltuğuufak pempe bir lekesi var ama yıkayınca çıkıyor (test ettim)ben oturdum taşıdı:KK23: 18 tl

çok parçalı lego seti 700 parçalı normalde ama birkaçı kayıp 13 tl SATILDI........................
takas ddusunurusun cnm

X