- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
takas ddusunurusun cnm
canım olabilir tabii ama buradan alıntıladıklarında sadece su sebili kaldı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takas ddusunurusun cnm
oyyyy minnacık kuzum dahayok ona anca çeyizlik olur ilerisi için o mor
özellikleri ekledim,rahat kullanım kolaylığı var ağrılığı ideal,taşınabilirliği kolay,özellikle yürüyen aksamı çok iyi sürüşü işkence değildi katlandığında da bu şekli alıyor...gelişmiş baston tip olduğu için dizaynı konforlu ve kullanımı çok rahat.
Eki Görüntüle 1002257
Özellikler
Alüminyum, hafif gövde.
4 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı.
5 noktalı emniyet kemeri.
Ayarlanabilir ayak dayanağı 360° dönebilen ön tekerlekler.
Tentede pencere.
Geniş file sepet.
Otomatik katlanma özelliği.
Şeffaf yağmurluk.
Kalite Belgeleri: EN 1888.
Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ölçüleri:.
Açık Ölçüleri: 78 x 50 x 105 cm.
Kapalı Ölçüleri: 104 x 30 x 50 cm.
Ürünün ağırlığı: 7,4kg
canım olabilir tabii ama buradan alıntıladıklarında sadece su sebili kaldı...
halıyı ve sandalyeyı ıstemıstı ben
bende begendıklerınısana yollıyım :)canım halı duruyor istersen ,sandalye ayırtıldı cankızım arkadaşım için...
bende begendıklerınısana yollıyım :)
Çok teşekkür ederim zahmet verdim :) Rengide resimde ki gibi mavi değil mi? Bu arada ablamla da görüştüm telefon numaranızı verirseniz eğer
sizinle görüşmek istiyor. İzmirde oturuyoruz zaten olursa elden teslim alıcaz. Bir de son fiyat mı?
Canım teşekkür ederim baya ayrıntılı fotoğraf çekmişsin. Ablamda uyumadıysa haber veriyim baksın hatta bakabilirse yazar sana konuşursunuz olmadı yarın kesin arar :)
Kraft bebek arabasının kendi resimleri bugün çektim ambalajından çıkarıp yanında yağmurluğu ile birlikte,gördüğünüz gibi yeniden farksız lekesiz hasarsız ve sorunsuz taşıma kolu da var ayrıca...
çok fazla resim çektim tüm ayrıntıları ile son fiyatıdır,dediğim gibi yediden farksız 3 yada 4 kez kullanıldı sadece,sonrasında arabaya binmeyi redetti kızım ve böylece yepyeni kaldı
2-3 yaş elbise 4 yaş tunik olarak kullanılır tertemiz durumda sorunsuz 8 tl
12-18 ay tulum 4 tl satıldı..................................................
arkadaşlar elimde 25-30 parça yeni doğan ve 12 ay 'a kaar zıbın ve tarzı bebek giyimleri var temiz durumda hepsini çok makul fiyata vereceğim tek kişiye!!! Satıldı.....................................................
Ilgilenenler öelden yazsın resimler ve atarım toplu olarak..