Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

12- 18 aya uygun setler, 2li- 3lü setler halinde toplu olarak hepsi 25 tl---mavi krem alt açma bezi 6 tl

0 -12 hatta bazıları biraz daha büyük birleğen dolusu kullanılmış ama giyilebilecek sorunsuz,günlük takım veçıtçıtlı bady alt üst vs takım her çeşit var aralarında 45-50 parça yaklaşık 12-15 tanesi sadece çıtçıtlı body den ibaret hepsini tek bir kişiye göndereceğim ne verirseniz,kargosu alıcıya aittir...

2 si 6 tl

Son düzenleme:
Merhaba;

satılmadıysa eğer;

çok parçalı legoları, hello kitty saat ve çantayı ve ikea oyuncak saklama aparatını almak istiyorum. özelden de yazdım size.

Reactions: Nil
play doh oyun hamuru duruyor hala satışta arkadaşlar

700 parçalı lego seti ve şatolu puzzle satıldı
,elbiselerden de belirtiklerim satıldı ,hala kalanlar var...
çoklu alımlar üzerinden indirim yapabilirim yine de bilginiz olsun..

Son düzenleme:
hello kitty saat ve çanta,playdoh seti ve ikea aparatı satılmıştır................... güle güle kullanın dilerim

küpler ve calliuo bebekler bir süreliğine ayırtıldı....... canimın arkadaşımız için... canım vazgeçersen haberim olsun ,ayırtılanlar hep kalıyor,hoş olmuyor bu konuda dkkatli olalım arkadaşlar

Kesinlikle nilcim playdohu ben alacaktım ürün ayrılıpnca alamadım gittim yenisini aldım

Kesinlikle nilcim playdohu ben alacaktım ürün ayrılıpnca alamadım gittim yenisini aldım :)

Canım benim kargomuz geldi gelinlik tarzı elbiseye bayimdimmmmmmm cebkeninin olması supEr kızım görünce cok mutlu olacak adım gibi eminim ama 116 beden elbisemiz cok cok cok kucuk Allahtan kucuk kızım var yaza Münih'e olur hediyen icin tesekkkur ediyorum etek hastası kızım cok sevecek seninle ikinci alışverişim ikisinde de superdi dürüstlüğün icin tesekkur ediyorum

çoook sevindim canım , bolerosunu resimlerken unutmuştum ,allahtan kargolarken aklıma geldi de koydum tam takım içine ,küçük gelen elbisenin de değerleneceğini bilmek güzel ,içim rahatladı..etek sevdiği aklımda kalmış kızının hemen iliştirdim
rica ediyorum ,ben çok tşk ederim ...

oyuncaklarımız geldi. tşk ederim. nerdeyse aldığım parça kadar da hediye koymuşsun. çok naziksin. aradığım şeylerdi çok denk geldi. bugün geleceğini düşünerekten dün oyun hamurlarını aldım bile. :) kızımdan çok ben heyecanlıyım. eve gider gitmez hemen başlarız :) tekrar teşekkürler. sevgiler.

çoook sevindim canım,güle güle kullansın dilerim ,sağlıkla...ben tşk ederim..rica ederim ..sevgiler...

arkadaşlar bunların hepsini çok uyguna vericem ,fiyatı siz belirleyin bana uyar her türlü,alt açma bezi ve 2 kundak örtüsü dahil, 0-18 ay arası her türlü giyim ihtiyacı var.50-55 parçalık bebek giyim lotu,hiçbirinde yırtık ,sökük ,leke vs yok!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…