• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikon d5100 fotoğraf makinemi satıyorum..

aksues

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
5
0
6
İstanbul
Arkadaşlar,
Profesyonel fotoğrafçılığa başlayacağım için elimdeki Nikon d5100 satmak istiyorum. Ürün 2 yıl garantilidir.
Fiyat için özelden mail atabilirsiniz.
Tşk:3:

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Profesyonel fotoğrafçılığa başlayacağım için elimdeki Nikon d5100 + 18-55mm dx + 50mm f/1.8D lensi satmak istiyorum. Ürün 2 yıl garantilidir ve hiç bir arıza bulunmamaktadır. Ürün sadece 7 ay kullanılmıştır. Ürünle beraber diğer şarj aleti, bağlantı kabloları, çantası vs. bulunmaktadır.

Fiyat için özelden mail atabilirsiniz.
Tşk:3:

özelden mesaj atamıyorum yeni üyeyim fakat fotoğrafını falan koyabilir misin satma sebebin nedir ?yarı profesyonel /profesyonel özellikleri ne başka

yeni üye oldugum için sanırım mail gitmiyor.
satma sebebım prof. fotografcılıga baslayacagım. meslek edınecegım. Nıkon d5100 başlangıc için muhtesem. Yanında 50mm f/1.8D(manuel) lensımı de verıyorum. 18-55mm dx lens oto focus tur..
Fiyatı belirteyım o zaman:) 1,000 TL

Enstantane Hızı (sn) 1/4000
Etkin Çözünürlük (mp) 16,2
Garanti Süresi (yıl) 2 yıl (8 ayı doldurdum)
Hafıza Tipi SD, SDHC, SDXC
Iso Hassasiyeti 100-6400 ıso, HI-2 (ISO 25600)
Pil Bilgisi Li-Ion RENK SİYAH
Resim Formatı RAW-JPEG Tipi D-SLR
Video Format Full HD
Türkçe Menü Var

Merhaba, Hala satıyosan makineni acaba fiyatta bi değişiklik oldu mu diye soracaktım ben almayı düşünüyorum ama o kadar nakitim yok malesef :14:

yeni üye oldugum için sanırım mail gitmiyor.
satma sebebım prof. fotografcılıga baslayacagım. meslek edınecegım. Nıkon d5100 başlangıc için muhtesem. Yanında 50mm f/1.8D(manuel) lensımı de verıyorum. 18-55mm dx lens oto focus tur..
Fiyatı belirteyım o zaman:) 1,000 TL

Enstantane Hızı (sn) 1/4000
Etkin Çözünürlük (mp) 16,2
Garanti Süresi (yıl) 2 yıl (8 ayı doldurdum)
Hafıza Tipi SD, SDHC, SDXC
Iso Hassasiyeti 100-6400 ıso, HI-2 (ISO 25600)
Pil Bilgisi Li-Ion RENK SİYAH
Resim Formatı RAW-JPEG Tipi D-SLR
Video Format Full HD
Türkçe Menü Var
açıkcası tasavvurumun üzerinde bi fiyat eminim özellikleri iyidir fakat bi sorum olcaktı bilgin varsa... şu 400 liralık nikonlar falan oluyor .onlar iyimidir yani bi digital kalitesinden ne kadar farklıdır . sanırım yarıprof dediğimiz türden. bende mesleğini yapmıyorum öğrenciyiim fotoğrafa ilgim var

Merhaba, Hala satıyosan makineni acaba fiyatta bi değişiklik oldu mu diye soracaktım ben almayı düşünüyorum ama o kadar nakitim yok malesef :14:

foto makinamı henüz satmadım ancak almak isteyenler var. kime nasip olur bilmem:) Fiyat sabit 1000 TL. Nikon D5100 2012 yılının en iyi başlangıç seviyesi seçilmişti. Sizi zorlamayacak öğrenmesi kolay bir makina. 50 mm lens (manuel) dışında kendıne ait lensi (18-55mm dx lens) oto focus özelliğine sahip..

açıkcası tasavvurumun üzerinde bi fiyat eminim özellikleri iyidir fakat bi sorum olcaktı bilgin varsa... şu 400 liralık nikonlar falan oluyor .onlar iyimidir yani bi digital kalitesinden ne kadar farklıdır . sanırım yarıprof dediğimiz türden. bende mesleğini yapmıyorum öğrenciyiim fotoğrafa ilgim var

400 TL lik Nikon derken? Her nikon marka birbirinden farklı özelliklere sahip. Modeline göre değişir. Ancak sanırım senın bahsettıklerın amatör makineler. Eğitim alıp kendimi bu alanda ilerletmek istemiyorum, foto çekme tutkunu değilim diyorsan onlardan alabilirsin.

bu arada belirteyim: almak isteyen arkadaslarım var. Gelecek hafta makıneyı satma ihtimalim yüksek gibi. Ancak öncelik hızlı davranın tabi.:1:

Back
X