asıııkkk insanın hali bir başka oluyor yahuu anacım seni kutluyoruma.s.
gayet hoş olmuş vallahii kendinmi yazıosun yoksa alıntı bu şiirler
ayy canım az kalmış Allah gönlünüze göre verir herşeyi umarım..Uzun süredir bende düşünüorum romantik ve akıllarda kalıcı bişey yapmak istiorum ama ne olabilirkinee fisfisfis acaba şiirmi okusam şöyleee romantikk romantikk :teytey:
Kızlar biz aşkımla nikah işlemlerimiz için gittiğimizde bi nikah vardı hadi izleyelim dedik izledik kıza sordu nikah memuru gelin dediki ben bilmem babam bilir dedi oda ilginçti ama ne biliyim bende günlerdir kara kara düşünüyorum nikahıma 10 gün kaldııı bu arada
Arkadaşlar bana kalırsa şiir olmazzz eğlenceli olmalı benim bir fikrim var size de söyleyim nikah kıyılmadan önce masaya yerleşirken salonda ebru gündeşin evet şarkısını çaldırcam nasıl olur sizce[/QUO
ben bir nikaha gitmiştim yakın zamanda salona girerken gümbür gümbür bu şarkı çalıyordu süper bir atmosferdi yaa bomba gibi olurr:sm_cool:
ben hayır diyecem daha değişik :):)
benim bi akrabamda şaka olsun diye hayır demişti nikah memuru defteri kapattı ayaklandı gelin aman şaka yapmıştım ben fln diyince memur yaaa şaka öyle olmaz böyle olur demiştide çok gülmüştük.
dayımın kızıda sinopa gelin gitti düğünde kadının biri kucağında bebekle gelmiş evlenemezsiniz çocuğumla ortada bıraktı bu adam beni diye...tabi erkek tarafının haberi var herkes kıs kıs gülerken bizim kız nerdeyse bayılacakmıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?