selam herkese,
derdim çok büyük değil ama aklıma geldikçe üzülüyorum dert ediyorum kendime..
baştan anlatmam gerekirse, bir yıla yakındır biriyle birlkteyim ve çok şükür her şey güzel gidiyor. öncesinde yaşadığım kötü bi evlilik ve başarısız flörtler sonrasında beklediğim istediğim bi ilişkinin içindeyim.sevgilim her zaman sevgisini ilgisini hissettiren değer veren ve bunu da gösteren biridir.o zaman ne derdin var diyeceksiniz şöyleki; ben 31 yaşındayım o da 30. şu an bi eğitimde, haziranda eğitim bitecek ve memuriyete başlayacak. biz hazirandan beri birlkteyiz ama öncesinde de tanışıklıgmz vardı.
sevgilim haziranda eğitimi bitince işe başlayınca hemen araba almak istiyor.aslında buna hak veriyorum ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve araba onun için büyük ihtiyaç.kötü hissediyo araba olmadıgı için.gelecekle ilgili konustgmzda haziranda eğitim bitince hemen bişeyler yapamayacagmızı biraz birikime ihtiyacı oldgnu söyledi.kendi açısından haklı evet,20-25 bin önceden kalan birikimi varmış e araba fiyatları da malum üstüne bide düğün eşya yapması imknsız.
ama ben yaşımı çok sorun ediyorum. tabiki haziranda işe başlayınca birikim yapsın bi süre çalışsın ama bu durumda evlilik seneye mi kalacak? böyle direkt ona sormak istemiyorum,inanın evlilik delisi biri değilim ama bişeylerr gec kalmıs gbi hissediyorum.deli gbi anne olmak istiyorum.yaşıtlramın üç çocugu var muhabbetine hiç girmek istemiyorum:) tabi ki zaman herkes için farklı ilerliyo farklı akıyo,doğrusal değil,ama yine de çok geç kalmış olmak istemiyorum..
açık açık biz bu yıl içinde evlenecek miyiz diye sormak da istemiyorum.o da farkında beklentimin oldgnu o da cok istiyo bu adımları atmayı ama araba isteği de var. haziranda işe başlayınca farklı şehre gidecek ev tutacak eşya alacak kendine. yani o evi tutup eşya almak yerine kendimiz için bu eşya ev olayını yapsak olmaz mı? saçmalıyorum biliyorum ama nişan ya da söz olur mu onu da bilmiyorum.
işe başlamadıgı için kendine güveni yok,işe başladıktan sonra önümü daha rahat görücem ona göre adımlarımızı atarız diyo ama çok yuvarlak cevaplar bunlar, ne adımı atıcaz mesela? bu yıl düğün yapamicamıza göre söz nişan mı olacak? bu sorular dışında ilişkimde cok cok mutluyum ama bunlar da aklımı karıştırıyo. ilişkimizi bilen çevremdekişer sürekli düğün var mı bu yaz ne zaman olacak gbi sorularından da cok sıkıldım
açık açık sormalı mıyım sizce? en son konusmamızda hemen araba alması gerektgni söyledi sonrada birz birikm yapması gerektgni söyledi..