Kızlar biz aşkımla nikah işlemlerimiz için gittiğimizde bi nikah vardı hadi izleyelim dedik izledik kıza sordu nikah memuru gelin dediki ben bilmem babam bilir dedi oda ilginçti ama ne biliyim bende günlerdir kara kara düşünüyorum nikahıma 10 gün kaldııı bu arada
ayy canım az kalmış Allah gönlünüze göre verir herşeyi umarım..Uzun süredir bende düşünüorum romantik ve akıllarda kalıcı bişey yapmak istiorum ama ne olabilirkinee fisfisfis acaba şiirmi okusam şöyleee romantikk romantikk :teytey:
aaa olabilir gayet güzel bir şiir ama cok uzun olmazmı insanlar artık ben bu şiiri okuyana insanlara gına gelir vallahi...şu kesin SONSUZA KADAR EVEEETTT diye bağıracam ama değişik bişeyler arıyorumm hadi kızlar hep beraber güsel fikirler ortaya cıkaralım el ele vererek :)
ayy dikkat et bağırıyım derken sesin yırtılmasın benim gayet çirkin çıkmıştı sesim evet diye bağırcam diye ayyy rezil olmuştum hala hatırladıkça gülüyorumm:roflol::roflol:
bak biraz değiştirdim ama biraz düzetmek lazım galiba sende yardım et bi biraz düşük cümleli gibi oldu..
gunes gibi bır anda dogdun kalbımde,
gunes batar ama
sen herzaman dogacaksın yuregımde
hanı kuslar kıpır kıpır olur ya,
ben de senı gorunce oyle oluyorum işte,
içim kıpır kıpır gözlerım ise ışıltılı
sadece sen varsın aklımda, hayalımde
bırakamazsın benı oylece,
delıcesıne severken,
unutma sevgılım bende bırakamam senı
mutlu olucaz senınle bırlıkte
güzel günler bızı bekler bıtanem
evet demek istıyorum
omrumun sonuna kadar
sadece evet evet evet....
buda damat için; çok romantik oldu bee
Sana koşuyor sevda,
Sana, hem de dörtnala,
Sonuna kadar gittiğim,
Ucu bitmez uçurumlardan döndüm,
Atmadım kendimi yalnızlığa,
Boyamadım siyaha,
Evet demek çok şey ama,
Evet demen bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?