cümle olarak bişey diyemem ama , arkadaşımın ablası evet derken ,
hayırrrrrrrrrrrrrrrlısıyla evet , demiş ve bütün salonda önce derin bi sessizlik damattada sapsarı bir surat oluşmuş
benim esimde " hayatima hosgeldin" demisti.:)
benim nikahımda düğünde olacak kısmetse 19mayısta, aklımda bir şey var ama heyecandan dilim tutulur mu, gülüp de atmosferi bozar mıyım şu an için emin değilim :44:
ben nikah memurunu daha önceden ayarlayıp hani filmlerde olur ya 'iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta ölüm sizi ayırana dek evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' derler, özellikle ölüm sizi ayırana dek dedirtip Hayır demeyi düşünüyorum, bir süre etrafıma ve özellikle nişanlıma bakıp tepkisini görmek istiyorum, çok ara vermeden 'hayır çünkü ölüm bizi ayırana kadar değil sonsuza kadar EVETTTT' demeyi düşünüyorum ve düşündükçe heyecan basıyor :18:
bizde 5buçuk senedir beraberiz tepkisini çoook merak ediyorum
o heyecanla "evet" diyebilmek bile çok zor.. biz dans edememiştik ortada durduk sallanamadık bile bi süre öyle dans pozisyonunda bekledik falan.. çok heyecanlıydık..
cok tatli buu ya.. heyecan dan sormadi dimiben sadece evet derim sanırım beceremem öyle şeyleri yüzüme gözüme bulaştırırım :)) arkadaşım nikah memurunun sorusundan sonra baba ne diyim die sormuştu :)) ilişkinizin gidişatına göre atlattığınız zorluklara göre bir kaç cümle kurabilirsiniz bizim size şunu söyleyebilirsin dememiz biraz havada kalır siz kendinize özel bişiler bulmalısınız...
ben de bu sözü babama bakıp ''babacığım bugüne kadar senin adını alnımın akıyla taşıdım bundan sonra da eşimin adını aynı şekilde taşıyacağıma söz veriyorum'' demek istiyorum fakat ben bunları ağlamadan ve babamı ağlatmadan nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.eğer böyle bir şey söylersem babam gururlanacak, eşime de bir söz vermiş olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?