Nikah nikahta 'evet'ten önce söylenebilecek hoş sözler???

benim esimde " hayatima hosgeldin" demisti.:)

Ben evet demeden önce himmmmmmm bi düsüniyim demistim...esimde imdat demisti evet demeden once ne alakaysa...nikah memuruda nikah bitsin sonra ambulans cagiririz demisti ve ayagina ayaga kalkip iyice cigneyerek basmistim.baya bi komikti bizim nikah...canim sikildiginda takar izlerim gulmek icin...

cümle olarak bişey diyemem ama , arkadaşımın ablası evet derken ,

hayırrrrrrrrrrrrrrrlısıyla evet , demiş ve bütün salonda önce derin bi sessizlik damattada sapsarı bir surat oluşmuş

ya bu cok komik:) bende bunu denemek isterdim ama yurt disinda oldugu icin nikahim ne yazikki yabanci birisi tarafindan yapilacak boyle bir sey desem cok sacma olacak... acaba bende imamin yanindami denesem orda imam zadece evet ediyorum, yada hayir etmiyorum demen gerekiyor ben bu ikisinden baska bir cumle kuramam yasak... sizce onca insanin yaninda bukadar ciddi birisin yaninda olurmu?olmaz gibime geliyor...yada yanancinin yaninda turkcemi desem su nikahimizi yapacak kisinin

bende şöyle dicem allah nasip ederse :eşim olduğun için değil herşeyim olduğun için evet evet evet

Allah nasip ederse ben ayaga kalkıcam gidiyormuş gibi yapcam sonra bir anda dönüp evet dicem azcık şaşırsın

Allah nasip ederse ben o gun yani uc ay sonra nikah memuru sordugunda ilk once aileme kucuk bi konusma yapacagim tesekkurlerimi belirtecegim ardindan. ona bakip. boyle gayet ciddi ve soguk bir sekilde. hayir lisiyla evet diyecegim :))) bu fikir cok hos gercekten. yuzifadesini merak ediyorum heheheh

süpeeeerrrr bir fikirrrr gerceklestirdin mi acabaaa??:26:

o heyecanla "evet" diyebilmek bile çok zor.. biz dans edememiştik ortada durduk sallanamadık bile bi süre öyle dans pozisyonunda bekledik falan.. çok heyecanlıydık..
ay cok komik ya o ani düsünüyorum da.. kesin ben de evlenirsem öyle dona kalirimmm

cok tatli buu ya.. heyecan dan sormadi dimi ben babami cok severim böyle birseyi kesinlikle düsünebilirim..

cok güzel düsünmüssünnn... ahh $u dugusallik olmasa keske, cok anlamli bir cümle bence

Bana nikah memuru sorduğunda eşime bakıp başımı iki yana salladım. Ondan öncesinde evlenmeyelim diyordum onu kandırmak için, vazgeçtim falan diyordum. Nikah masasında nikah memuru 3 defa sordu ilk ikisinde cevap vermedim ama sonuncuda eveeet diye bağırdım. Salonda herkes hayrete düşmüştü. Güzel oluyor Eşimde tabiki eveet diye bağırdı ama sonradan konuştuğumda çok korktum gerçekten vazgeçtin diye dedi

ben de romantik bir kaç söz söylemeyi planlıyorum, gerçi benim önümde düşünecek aylar var ama burada yazanlar da hem çok komik hem de çok güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…