evet kısmını bilemeyeceğim ama konuyu görünce aklıma geldi
arkadasım evet deyip imzalardan sonra nikah memuru cüzdanı arkadasıma verince, evlilik cüzdanını kocasına sallayıp tapun bende artık ona göre yani demişti biz çok gülmüştük
ama kayın validesinin hiç hosuna gitmemiş sonradan lafını etmiş kıza
ayyy çok değişik yaaa çok beğendim, harika . benimde bişeyler bulmam lazımbende nikahta enteresan bişeyler yapma taraftarıydım. nitekim yaptığımıda düşünüyorum..tam nikah memuru " siz sayın falan filan,yanınızdaki falan filanı eş olarak kabul ediyormusunuz" diye sorduğunda. salondaki bütün arkadaşlarımın elinde bulunan ve üzerinde kocaman "evet" yazan kağıtlar havaya kaldırıldı.. herkeste bi şaşkınlık.. bende o şaşkınlıktan istifade ederek "evet" deyiverdim.. yani bi kağıt parçasıylamı ilginç birşeyler yaptığını sanıyorsun sen şimdi diye soran olursa cevabım "evet" :)
not: bu durumdan eşimin bile haberi yoktu..
merhaba arkadaşlar bizde 11.09.2011 de nikahla evlendik nikah memuru bana sorduğunda ben sustum hiçbirşey demedim bi eşime baktım bi etrafa baktım kayınvalidem oradan seslendi ayseee kızııım diye sonra eşime dönüp ağız burun kıvırıp bilmemki der gibi baktım ve sonunda gülerek evet dedim sonrasındada nikah memuru eşime sorduğunda eşim ayağa kalkıp ben biraz düşünmek istiyorum dedi misafirler kahakahalara boğuldu arkadaşlar.bizim nikahımız çok güzel geçti
ben yalnızca ''kabul ediyorum'' diycem.
benim aklımda bir cümle var sadece.. '' soyadını layıgıyla tasıyacagıma namusum üzerine yemin ederim bir ömür boyu seninleyim '' diyecegim gözlerine bakarak... o zaten sok olacak ve o anda evet dıyeceğim :)nikahımı onumuzdeki ay yapıcaz inşallah...
ben de bu sözü babama bakıp ''babacığım bugüne kadar senin adını alnımın akıyla taşıdım bundan sonra da eşimin adını aynı şekilde taşıyacağıma söz veriyorum'' demek istiyorum fakat ben bunları ağlamadan ve babamı ağlatmadan nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.eğer böyle bir şey söylersem babam gururlanacak, eşime de bir söz vermiş olacağım.
ayyy ben o kadar heyecanlandımki, kocişimin ayağına basmayı bile unutmusum..
gelin hanım '.... beyi eş olarak kabul ediyor musunuz' diye sorduğunda
yaklaşık 1-1,5 dakika cevap vermedim bu esnada şaşkın, korku dolu, kararsız bir yüz ifadesi takındım:18:,
masada nokta kadar bi toz vardı, parmağımla onu aldım
annemden babamdam başlayarak herkesi gözden geçirdim (aile arası oldu, o kısa sürdü)
ağzımı açtım derin bir nefes almak için o esnada nikah memuruyla gözgöze geldik, bi daha sormamı ister misin dedi,
sorun dedim, '.... beyi eş olarak kabul ediyor musunuz'
... evet.
eşime sordugunda: 'eeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet' diye bağırınca
kayınvalidem, kpederim, kayınlarım, görümcem, eşi acayip alkışladılar, küçük kaynım ıslık çaldı hatta.
abim videoya almıştı bunu kamera görevlisinden gizli, hâlâ izlediğimde kendi halime gülerim ama nikah konusnda kadının biraz
ağır olması taraftarıyım ben,
bırakın çığlığı o atsın
benim şaşkın kocişim eşim oldun deyip defalarca sarıldı bana, evlenme cüzdanımızı öptü öptü öptüüüüüüü
orda da mı biz ağır olmak zorundayız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?