cümle olarak bişey diyemem ama , arkadaşımın ablası evet derken ,
hayırrrrrrrrrrrrrrrlısıyla evet , demiş ve bütün salonda önce derin bi sessizlik damattada sapsarı bir surat oluşmuş
hayırrrrrrrrrrrrrrrlısıyla evet , demiş ve bütün salonda önce derin bi sessizlik damattada sapsarı bir surat oluşmuş
aman ne güzel bi söz söylicem ya hiç te söyleyemem o bana söylesin
zaten orda heyecanlı olucam evet derim biter gider sanki erkekler hakediyolarmı ki böyle romantizmleri hiçte haketmiyorlar
bu güzeldi sevdim bunu
bunu çok beğendim ben ya
ay çok güldümmben böyle demeye kalksam heyecandan herhalde hayır dan sooonra sesim kısılır kalırım öyle
Canım bir yerde okumuştum. 3800 günlük bir ilişkisi olan damat adayı düğünde ben bu anı 3800 gün bekledim tabiki evet diye bağırmışGelin arabasının arkasınada 3800 yazmış herkes merak etmiş haliyle. Bence hoş ve romantik birşey ama böyle şeyleri gelinlerin yapması bana hep tuhaf gelmiştir. Benim bir arkadaşımda nikah cüzdanını aldıktan sonra sonunda aldım diye bağırmıştı evlilik cüzdanını sallayarak oda çok komik olmuştu bütün salonda gülüşmelere yol açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?