• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikahta 'evet'ten önce söylenebilecek hoş sözler???

abbccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
47
0
36
İstanbul
arkadaşlar nişanlımla 8 senelik beraberliğimizi evlilikle güzelleştirme kararı aldık, nikahım ocak ayında ve nikah düğünde. koca bir 'eveeeeetttt'ten önce ilişkimizi özetleyen bir kaç cümlecik kurmak istiyorum. aklımda söyleyebileceğim bir kaç şey var fakat sizlerden de yardım almak istedim. evetten önce farklı anlar yaşayan veya böyle bir ana tanık olan var mı? paylaşırsanız sevinirim. ( siz ilişkimizi özetleyen kısmına takılmayın benim aklımda söyleyebileceğim bi kaç sey var onun için yazdım) farklı düşüncelerle güzel şeyler ortaya çıkarabiliriz!

Canım bir yerde okumuştum. 3800 günlük bir ilişkisi olan damat adayı düğünde ben bu anı 3800 gün bekledim tabiki evet diye bağırmış :1: Gelin arabasının arkasınada 3800 yazmış herkes merak etmiş haliyle. Bence hoş ve romantik birşey ama böyle şeyleri gelinlerin yapması bana hep tuhaf gelmiştir. Benim bir arkadaşımda nikah cüzdanını aldıktan sonra sonunda aldım diye bağırmıştı evlilik cüzdanını sallayarak oda çok komik olmuştu bütün salonda gülüşmelere yol açtı. :52:

cümle olarak bişey diyemem ama , arkadaşımın ablası evet derken ,

hayırrrrrrrrrrrrrrrlısıyla evet , demiş ve bütün salonda önce derin bi sessizlik damattada sapsarı bir surat oluşmuş :66:

hayırrrrrrrrrrrrrrrlısıyla evet , demiş ve bütün salonda önce derin bi sessizlik damattada sapsarı bir surat oluşmuş :66:

:1: bunu çok beğendim ben ya

aman ne güzel bi söz söylicem ya hiç te söyleyemem o bana söylesin :63:
zaten orda heyecanlı olucam evet derim biter gider sanki erkekler hakediyolarmı ki böyle romantizmleri hiçte haketmiyorlar:63:

aman ne güzel bi söz söylicem ya hiç te söyleyemem o bana söylesin :63:
zaten orda heyecanlı olucam evet derim biter gider sanki erkekler hakediyolarmı ki böyle romantizmleri hiçte haketmiyorlar:63:

:1: Evet bende söylemem o söylesin :1:

vakit ayırıp yazan arkadaşlara teşekkür ederim. herkesin düşüncesine de saygı duyarım fakat ben böyle bir jest yapmaya karar verdim ve yapacağım da çünkü ilişkiyi yaşarken onlarca romantizmi ve güzelliği bana yaşatan can dediğim sevdama böyle bir şeyi asla çok görmem!

o eveti coşkulu ve baskın bir şekilde söylmek yeterli bnce..

Son düzenleme:
benim nikahımda düğünde olacak kısmetse 19mayısta, aklımda bir şey var ama heyecandan dilim tutulur mu, gülüp de atmosferi bozar mıyım şu an için emin değilim :44:
ben nikah memurunu daha önceden ayarlayıp hani filmlerde olur ya 'iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta ölüm sizi ayırana dek evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' derler, özellikle ölüm sizi ayırana dek dedirtip Hayır demeyi düşünüyorum, bir süre etrafıma ve özellikle nişanlıma bakıp tepkisini görmek istiyorum, çok ara vermeden 'hayır çünkü ölüm bizi ayırana kadar değil sonsuza kadar EVETTTT' demeyi düşünüyorum ve düşündükçe heyecan basıyor :18:
bizde 5buçuk senedir beraberiz tepkisini çoook merak ediyorum :9:

o heyecanla "evet" diyebilmek bile çok zor.. biz dans edememiştik ortada durduk sallanamadık bile bi süre öyle dans pozisyonunda bekledik falan.. çok heyecanlıydık..

ne alakası var bu kim tanımam...
demeyi düşünürken daha nikahın ilk dakikasında koca dayağı yememek için vazgeçirildim...

ben sadece evet derim sanırım beceremem öyle şeyleri yüzüme gözüme bulaştırırım :)) arkadaşım nikah memurunun sorusundan sonra baba ne diyim die sormuştu :)) ilişkinizin gidişatına göre atlattığınız zorluklara göre bir kaç cümle kurabilirsiniz bizim size şunu söyleyebilirsin dememiz biraz havada kalır siz kendinize özel bişiler bulmalısınız...

ay çok güldümm :9::9::9: ben böyle demeye kalksam heyecandan herhalde hayır dan sooonra sesim kısılır kalırım öyle :9::9::9::9:

Canım bir yerde okumuştum. 3800 günlük bir ilişkisi olan damat adayı düğünde ben bu anı 3800 gün bekledim tabiki evet diye bağırmış :1: Gelin arabasının arkasınada 3800 yazmış herkes merak etmiş haliyle. Bence hoş ve romantik birşey ama böyle şeyleri gelinlerin yapması bana hep tuhaf gelmiştir. Benim bir arkadaşımda nikah cüzdanını aldıktan sonra sonunda aldım diye bağırmıştı evlilik cüzdanını sallayarak oda çok komik olmuştu bütün salonda gülüşmelere yol açtı. :52:

çok düşünceliiiiiii :16:
ben ''hayıııırrr demek mümkün mü, tabii ki eveeettt'' demeyi planlıyorum :27:

benimkine sordum da nasıl evet diceksin diye
haaaaapşuu deyip evet dicekmiş haa yı uzatıp
çok biliyo yaa :30:

Back