Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince de evliliğe adapte olmak , ailelere alışmak derken ilk zamanlar zorluklar yaşanıyor , şu anki halinizde düğün telaşının sizde yarattığı baskıdan kaynaklı bence.
Konuyu yeni farkedip inceledim. Tabi ilk sayfayı okuyunca da baya üzüldüm ama gerçekten üzüldüm sizi tanımasam da. içimden diyordum acaba şimdi ne alemdeler düzeldiler mi diye.... direk son sayfaya bir atlayış yaptım ve güzel mesajını gördüm. Çok sevindim canım umarım bidaha tatsız şeyler yaşamazsınız. Mutluluklar dilerim.
Düğün stresindendir bence, evin inşaatıyla falan da uğraşıyo demişsin canım. Düğünden sonra bi balayına falan çıkın, eğer imkanınız ve fırsatınız varsa. İyi gelir o da. :) Ömür boyu sürsün mutluluğunuz.
bizim nikahımız 15.04.2010 tarihinde oldu ama o günden beri çok kavga ediyoruz zaten ederdik ama şimdi deaynı nikahdan sonra düzelir dedim ama düzelmedi ne yapıcaz lütfen yardım kavgalar ne ufacık şeylerden çıkıyo dinleyen gülüyor ama sonra büyüyor ellerim kırılsaydı da atmasaydım o imzayı diyorum bazen şimdi boşansak düğün olmadan ne olur o pişmanım diyor nikah olduğuna bende öyle ne yapıcaz lütfen yardım edin sizde de oluyormu çıldırcam artıkkkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım dikkat ettim yorumlara verdiğin cevaplara.. çoğunda eşine laf söyletmiyosun, onun sevgisine inanıyosun ve sende çok seviyosun gibi hissettim. eminimde böyledir. bu dönemde böyle gergin olmanız çok normal. ama kimseyi değil sadece kalbinin sesini dinle o seni doğru yola çıkaracaktır...hakkında hayırlısı olsun..
cnm bence anlattığın olayda bir şey yok. biz de bir ara erkek arkadaşımla çok kavga ederdik, hep hatayı onda bulurdum. şuan o kadar mutluyuz ki anlatamam, hiç ama hiç tartışmıyruz çok şükür, gelecek ay nişanımız var. öyle kavgalar ederdik ki vaktiyla, buraya bir tanesini yazsam herkes ayrıl diye çullanır.
öncelikle ben de senin gibi sinir olduğum zaman çok uzatırdım, erkeklerin en nefret ettiği şey. her şeyi kafana takıp, uzatma. şuan hiç bir şeyi büyütmüyorum, o da uzatmıyor.sen inatlaşırsan o da inatlaşır. erkekler çocuk gibidir, sen yönlendireceksin. tamam bi tanem deyiver gene bildiğini oku.
canım ufak tefek şeylerdense yazık ediyorsunuz derim.benim de nikahım 2005 de nisan ayında olmuştu düğünüm ağustos ayındaydı anlaşamadım.kabul edemeyeceğim isteklerde bulundu.nikah öncesinde de aksi yönde düşünüyordu.kapalı asla istemem dedi ailemle asla aynı semtte dahi oturmam dedi.nikah oldu başını kapat ailmle yaşıycam falan demeye başladı.ayrıldım.ama bunlar çok ciddi şeylerdi.sizinkiler ufak tefekse yazık edersiniz.ama pişmansanız hiçbir şey için geç değil.sakın o zamanda nikah oldu diye devam ettirmeye kalkmayın.
evlilik stresi bu olsa gerek.
biz nerdeyse ayrılma aşamasına geldik. nikah tarihi ev gelinlik herşey alınmış. biz kavga falan birbirimize girmiştik. ama şimdi görsen bizi o kavga edenler biz değiliz sanki:)
evlilik öncesi bu tarz olaylar oluyomuş demekki. insanlar daha stresli oluyolar en ufacık şeyler bile çok büyütülebiliyo.
Allah yardım etsin sevenleri ayırmasın inşallah.