Nikah nikahımız oldu ama çok kavga ediyoruz lütfen yardım

aynen öyle kaşın gözün derken oluyor zaten tşk ederim yorumların içinn.

aşığım tabiki çok seviyorummmmmm

maşallah o zaman canımm size..
aşk kolay bulunur bişey deil biliyosun..
o zaman mücadeleye devam diyorum ben..
sana bağlı arkadaşımm..

canım cemil tokpınarın -ömür boyu aşk kitabını hem kendın hemde eşin okusun..bu kitabı tüm evli ve evleneceklere şiddetle öneriyorum.
etki edecegine de inanıyorum..okuduıktan sonra hayatı degişen cok kişi duydum.
konuya gelirsek daha ben bugun tartıstım niaşnlımla okudukca yanlısımın cok oldugunu goruyorum..
çevremdeki adamları goruyorum şükrediyorum yahu..
diyorum kendi kendime pırlanta gibi bir insn hayatımda ne aldatır ne icki ne kumar ne kufur var..
bir akrabam var.. kadın 15 senenın uzerinde evli adamla.. adam hayatını zından etmiş,dayak atmış,tehdit etmiş.. neler..
şükretmek ve bilinclenmek lazım
karsımızdaki insanı dogru tanımak lazım..
bence tartısmaların nedeni iletişimsizlikten..
demem o ki,kafaya takma ve her zaman olumlu olmaya calıs
sinir illetinden kurtul ..o asabilik ve siir bende de var.. mahvetti bu sinir benide cevremdekieride..
duayla maneviyatla kendime gelmeye calısıyorum..
demem o ki oturun konusun.. tavsiye ettigim kitabıda okuyun..
beklentilerinizi kırgınlıklarınızı sıralayın..
ama sert bir dil kullanma sakın canım.. sakin ve tatlı dille konusun..
baktın ki o zıt sen zıt gidiyor sonuna sen karar ver. ama tazeyken ve dugunde gelmeden bir an önce kendınıze gelmek icin yol bulun..
ayrılmak kolay ,biran da herşeyi bitirmek..
marifet insan gibi anlaşabilmekte,insan olmakta derim hep ..
ayrılmayı kafandan cıkar tatlım..ilişkini onarmak icin çabala
Allahın izniyle rayına girecek herşey..:)

Son düzenleme:
bizde eskiden çok ederdik nikah kıyıldı hala ediyoruz bizim de düğün temmuzda olacak fakat sorgulamıyorum birisi geleceği görüp yine böyle devam edeceksiniz dese yinede değer onun için diyorum geçirebilceğiniz iyi günler varsa önünzde kötüleri biraz hafife alabilirsiniz.tüm bu dediklerim ufak tartışmalar için geçerli tabiki saygısızlık aşağılama yoksa

kitabı mutlaka alıcağım çok tşk ederim
"""çevremdeki adamları goruyorum şükrediyorum yahu..
diyorum kendi kendime pırlanta gibi bir insn hayatımda ne aldatır ne icki ne kumar ne
kufur var""" bu lafına gerçekten katılıyorum evet ne içki ne kumar nede dışarı hayatı giderse benle gider yoksa gitmez ben çok asabiyim mantıklı düşününce kendime de kızmıyor değilim ona da kızıyorum oda ayrı tabi.. inşallah allahın izniyle girecek mesela sabah tartıştık öğleden sonra barıştık hatasını anladı özür diledi buda bir büyüklük özür dilemesi çok yoruldum falan dedi anlayışla karşıladım ama kitabı mutlaka alıcam aynen sinir beni ve çerremdekileri mafetti benneyaptımkibenneyaptımki çok tşk ederim gerçekten kendime geldim biraz a.s.a.s.

ufak tartışmalar büyüyo inat girince işin içine inat olmasa o ben oluyorum inadım çok kötü vazgeçemedimki bir türlü huyumdan

herşey bitarafa sen sevdigine eminmisin cnmm?
sanki sevdiginden emin deilsin gibime geldii yoksaa ufak şeyleri niye dert edesinki..
kavgasız çift olmazkii..

canım bence sana huzur mutluluk batıyo..çok fazla kafana takma biraz da sen alttan al..adamın en sonunda sabrını taşırırsın..

birde düğün gününde kavga edenleri bile biliorum ben..o yüzden çoook takılma herşeye..yok sesi şöyle yok bakısı söyle..ömür geçmez bu şekilde devam ederse..

biraz sakin olmaya çalış..

bugün çok düşündüm artık takılmıcam öyle herşeye birde böyle denicem böyle olur sanırım ben herşeye takıyorum

Bi erkek bi yere kadar altan alir, anladigim kadari ile simdiye kadar büyük cogunlukla hep esin altan alip cabalayip adim atmis sana.Eger öyleyse gercekten kendine acilen ceki düzen verip eksiklerini düzeltmeye bak..bu sürec icinde hicbisi degismiyorsa kaygilarin bosuna olmadigini anlarsin..Ama evlilik hazirliklari cok yorucu ve stressli oldugu icinde ciftlerde cok tartismasi dogal..mutluluklar

evet hep altdan alan o oluyor çeki düzen vermenin zamanı geldi artık. hazırlıklar insanın ömrünü yiyor zaten allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

yazdıklarınızı okudum açıkçası eşiniz çok sabırlıymış yaşınız 25 ama yaptıklarınız ve kaprisleriniz hiçte yaşınıza uygun değil. bence biraz oturup düşünmenizin vakti geliyorda geçiyor. siz nekadar sıcak ılımlı ve olumlu yaklaşırsanız o kadar kazanırsınız..

neyse umarım değişirsiniz..

baypipo canım sana yine kendimden örnek vericem
ben de eşim de aşırı sinirli bir yapıya sahibiz,en ufak şeyi büyütür dağ ederiz,sonrada ben küserim eşim gelir gönlümü alır...idi...taaaki şu olay olana kadar
birgün yine ufacık bişi için tartıştık kalktım odayı terkettim salona gittim.evim sobalı,salon soğuk 2 aylık hamileyim.3-5-10 dk.derken çok üşümeye başladım ama inatçıyım ya gitmiyorum içeri,nasıl olsa eşim gelcek gönlümü alıcak hele bir de hamileyim ki hiç kıyamaz...
ama hiç düşündüğüm gibi olmadı eşim kalktı güzelce çayını koydu gitti (yan dairemizdeler zaten) annesiyle abisini çağırdı,güzelce çay keyfi yaptılar
ben de o hamile halimle soğukta titreye titreye uyumuşum üstümü bile örtmemiş gece kalktım gidip yorgan aldım
işte o nokta fazla nazın aşık usandırdığı noktaydı...
artık eşimi o kadar bıktırmıştım ki bebeğimize rağmen gelmedi yanıma
çok güzel bir ders verdi bana

canım öncelikle çok üzüldüm allah yardımcın olsun umarım hayırlı bir karar verirsin:Saruboceq:
benim fikrim imza attın tabiki ama bu ömr boyu çekiceğin anlamına gelmez benim çevremde var imza atıp sonra boşananlar ,evlenmek kadar boşanmak da doğal birşey bence ailenin de desteğini alıp durumu sonuçlandırmaya bak derim

evet sabırlı gerçekten benide çok seviyor bende çok seviyorum..dün çok düşündüm artık inatçı olmayacağım yoksa bu böyle gitmeyecek mirmirmirmir

evet fazla naz gerçekten aşık usandırır doğru söylüyorsun şu anda iyiyiz allaha şükür ama konuşup daha iyi olmak için yollar arıcam çok saol verdiğin örnek için :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…