Nikah nikahımız oldu ama çok kavga ediyoruz lütfen yardım

bana hep diyorki sen mutsuz olmak için çaba harcıyorsun diyor her zaman bu der ceylan senin dediğin gibi der bende 15 ay askerlik bekledim dört gözle dahasıda var tabiki ne oldu bize bilmiyorum ki sebepler çok küçük çıldıracam yaa

cnm bi deneyin gitmeyi eminimki ilerde çok güzel konular paylaşcan bizimle evliligine dair rabbim yardımcın olsunmutlulugun engüzeliyle taçlandırsın yuvanızıopuyorumnanaktan

inşallah inşallahhhh ağzınızın duası çok sağolun :Saruboceq::Saruboceq:
benim merak ettiğim oluyormu böyle tartışmalar herkesde yoksa problem bizdemi anlamadımkibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Seni umutsuzluğa sürüklemek istemem ama bence düzelmez hiçbirşey...Nikahtan sonra belki daha ılımlı olabilirdiniz eğer olmadıysa,10 günde nikahtan pişman olunduysa üstelik küçük sorunlardan daha büyük şeyler olduğunda ne olur bilmiyorum...Yine de hayırlısı daha önce denemişsindir muhakkak ama buraya yazdığın gibi aramızdaki sorunlar büyütülcek gibi değil kıymet bilelim gibi konuşmalar belki işe yarar yani inşAllah... Büyüklerinle bir daha konuş,hayırlısını diliyorum senin için ve eğer olmayacaksa ömür boyu stresle yaşayacaksanız,ilerde de çocuk olur belki düzelir mantığıyla o çocuğa da hayatı zindan edecekseniz unutma düğün günü bile olsa (dilerim olmaz ama ) ayrılmakta bir çözümdür...Allah yardımcın olsun,inşAllah güzel bir yol bulunur...

Son düzenleme:
Bizimde 1 nisanda nikahımız oldu ..Düğün 9 temmuzda..Aman ne kavgalar ettik bilsen..Sevgiliyken bu kadar kavga etmemiştik:)Geçen nasıl ağlıyorum sinirimden,salya sümük..Annem geldi mevzuyu anlattım..Manyakmısın sen diyo bunun içinmiydi bunca kıyamet:)) Bizim bide şehirler uzak ama yanyanayken herşeye değer diyorum..Kavga etsekde sarılıyoruz hemen birbirimize..Bu dönemlerde herkese oluyor sanırım..Birazda alttan almak gerekiyor..Herşeyi büyütüp,kocaman sorunlar haline getirirseniz kendinize yazık ederseniz..Saygıyı yitirmemeye ve bu dönemde daha anlayışlı olmaya bakın derim..

küçücük şeyler büyüyo büyütüyoruz ne olcak sonumuz bilmiyorumbilmiyorumkismile

düzelmeyecek gibi zaten allah canımı alsada kurtulsam ancak böyle kurtulurum bu sıkıntıdan:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben de arkadaşlara ketılıyorum
düğün stresiyle oluyor olabilir
kavgasız bir evlilik ben hiç duymadım
ben de 4 yıl flört ettim 10 ay nişanlı kaldım evlenene kadar 1000 kere ayrıldım yakamı bırakmadı,öldürmekle tehdit etti ki yapardı da,ha ben korktum mu hayır.korktuğum için değil herşeye rağmen sevdiğim ve çok sevildiğim için devam ettim

evlendik,1 oğlumuz var
evlilik süresince de çok ciddi kavgalarımız oldu,boşanma noktasına geldiğim bir an son bir şans tanıdım ona
ya askere gidiceksin,uzak kalıp kendine çeki düzen vericeksin ya da seni terkedicem dedim.nihayet askere gitti.üstelik eşim 32 yaşında çocukda değil yani şimdi taıpkı flört ettiğimiz zamanlardaki gibi mutluyuz,senin kıymetini çok iyi anladım diyor bana

demem o ki canım eğer sevginize güveniyorsan devam edin belki aynı evi paylaşınca herşey yoluna girer (bir de yanlış anlaşılmak istemem ama cinsellikte çok önemli bir faktör evlilikte)
ama yeteri kadar sevip sevilmediğini düşünüyorsan yol yakınken dön derim

bence kesinlikle düğün stresi eminim hala aşıksınız:asigim::asigim::asigim:

Kesinlikle nikah,düğün stresi..bir taraftan ev yapılıyor onun başında duruluyor vs. Sular baştan bulansın canım sonradan bulanacağına baştan bulansınki durulsun hiç üzülme geçer hepsi mutluluklar

sevip seviliyorum biz çok sık görüşüyoruz belkide ondan askerdeykende kavga ederdik ama bu kadar değildi 2 gün arayla görüşelim diyorum özleriz birbirimizi diyorum ama o hayır ben seni hergün görmek istiyorum diyor her gün görüşüncede konuşacak paylaşacak bişey kalmıyor kavga ediyoruz işte offff offfffff
çocuk gibi her zaman 27 yaşında ama çocuk ruhlu ne yapıcam ben bir yandan düğün hazırlıkları sürerken biz kavga ediyoruzsenağlamasenağlama

Kesinlikle nikah,düğün stresi..bir taraftan ev yapılıyor onun başında duruluyor vs. Sular baştan bulansın canım sonradan bulanacağına baştan bulansınki durulsun hiç üzülme geçer hepsi mutluluklar

tşk ederim inşallah sonradan durulur :Saruboceq::Saruboceq:
evin yapılması bizi çok yıprattı zaten bir bitse hayırlısıyla :Saruboceq:

Canım geçmiş olsun umarım üstesinden gelirsiniz
ama sizin sorununuz bence evlilik öncesi sendromu
Evlilikten korkuyorsunuz ikinizde öyle geliyor bana
bence üstesinden gelirsiniz
hemen ayrılık düşünmeyin birbirinize zaman verin

teşekkür ederim.evlilikten korkuyoruz doğru inşallah üstesinde geliriz :Saruboceq::Saruboceq:

Çok büyütüyosun gibi geldi kafanda bazı şeyleri ama evlilik arifesinde oluyor öyle şeyler banada olmuştu arkadaşımada olmuştu senin gibi nerdeyse ayrılçaklardı düğün olmadan ama evlendiler şimdi çok mutlulular bir de bebekleri var sende biraz daha sabırlı ol hemen parlama alttan al oda alsın konuşun adam akıllı

teşekkür ederim.evlilikten korkuyoruz doğru inşallah üstesinde geliriz :Saruboceq::Saruboceq:

Evlilik kararı almak kolay değil canım eminim çok düşünmüşsünüzdür
ortada problem yok senin kaşın benim gözüm muhabbetlerinden de hemen yuva yıkılmaz
düzelir atlatırsınız
eğer çok sıkıntı oluyorsa bir psikiyatra görünebilirisiniz
yoksa ilerde büyük problemlere yol açmasın bu durum
sevgiler a.s.

nikahlı olduğun adama aşıksan,devam et..
ama değilsen,...................................

hakkında hayırlısı olsun arkadaşımm:Saruboceq:

eğer şimdiden kavgaya başlanmışsa düğünden sonra ne olur k,mbilir bence bu konuyu iyice düşün canım

evet ben hiç alttan almıyorum o doğru işte genelde altdan alan o oluyor benimde çabalamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…