Nikah nikahımız oldu ama çok kavga ediyoruz lütfen yardım

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
bizim nikahımız 15.04.2010 tarihinde oldu ama o günden beri çok kavga ediyoruz zaten ederdik ama şimdi deaynı nikahdan sonra düzelir dedim ama düzelmedi ne yapıcaz lütfen yardım kavgalar ne ufacık şeylerden çıkıyo dinleyen gülüyor ama sonra büyüyor ellerim kırılsaydı da atmasaydım o imzayı diyorum bazen şimdi boşansak düğün olmadan ne olur o pişmanım diyor nikah olduğuna bende öyle ne yapıcaz lütfen yardım edin sizde de oluyormu çıldırcam artıkkkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canim zaten cok kavga ederdik diyorsun, ozaman neden evlendinki?
Bir iliskinin alt yapisi iyi olmasi lazimki evliliktede yurusun
Bir imzayla kavgalarin bitteceginimi zannettin???

10 gunluk evlisin simdide ikiniz keske imza atmasaydik diyorsunuz
Böyle birsey bir evlilikte hic bir zaman denmez bence heleki 10 gun icinde
olacak biseymi ya?

Birazda mantikli düsünseydiniz keske..

Yazik cok yazik..

Son düzenleme:
cnm ya şuan sizin çoıkçok heycanlı ve sevinçli olmanız lazımmm n,iye böyle olduki mesela hangi nedenlerden kavga ediyonuzzz

zaten önceden de sorunlarınız varmıs buda çocuk yapınca erkek düzelir gibi sacma bir mantık olmus nikahtan sonra duzelmesini beklemek madem ikinizde pişmansınız 10 gun olmus daha sanırım nikah iptalini isteyebilirsiniz

sanki peşimi bıraktı kaç defa ayrılmak istedim hiç birşekilde ayrılmadı benden kavgalar ufak şeylerden çıkıyo ama sonra büyüyo
düğünümüz 22 temmuzda bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Kendin diyorsun kac defa ayrilmak istedim.. demekki iliskinin alt yapisi yoktu niye evleniyorsun ozaman ya.. (yasini sorabilirmiyim)
o pesimi birakmadi diyorsun sen ayrilsaydin ondan cokmu zor??

Dedigim gibi keske biraz mantikli dusunseydiniz ve evlenmeseydiniz,,
yada evlenmeden once eger birbirinizi cok seviyorsunuz bu kavgalardan kurtulmaya calissaydiniz ve duzeldigi zaman evlenseydiniz..

cnm ya şuan sizin çoıkçok heycanlı ve sevinçli olmanız lazımmm n,iye böyle olduki mesela hangi nedenlerden kavga ediyonuzzz

örneğin sabah ben nişanlımı aradım (nişamlım diyorum çünkü nikah oldu düğün daha olmadı 22 temmuzda düğün.))) bizim evlenediğimiz zaman oturacağımız evimiz inşaat halinde evimize izolasyon yapılıyor oda başında duruyor işçilerin sabah aradım babam arada gelsin başlarında dursun dedi aradım ne yapıyorsun dedim ütü yapıyormuş gelecekmisin dedim gelde kahvaltı yap sonra işçilerin başına geçersin diyecektim oda """gelicem daaaa ne oldu""""" dedi tuhaf bir şekilde ben onu düşünürken aç kalmasın gelsin bizde kahvaltısını yapsın sonra inşaata geçsin diye ama onun tavrına bakın sebepler bunlar gibi ufak şeyler ama bunlar büyüyo işte gerek benden dolayı gerek ondan dolayı büyüyo ve ben sinirliyim sinirim çok çabuk geçmiyo onunki hemen geçiyo ne yapıcam bilmiyorumsenağlamasenağlama

madem ayrılmak istediginde sorun cıkarıyor bırakmıyor ailenle halledecksin acık acık söyle ailene sakın sakın düğünden sonrada değişir diye dusunme

yaşım 25 zaten ayrılmak isteyen bendim ama olmadı attık imzayı :1no2:

kendine nisanli diyorsun ama evlisin imzayi attin.. imza atman evli olman demek..
dügün evlilik demek degil..

Hmmm vallaha degismez iliskiniz bence imzayla problemler biter, yada cocukla problemler biter hepsi yalan bence.. mantiksiz bisey

Ne diyim ailenle konus bence..

ailemle konuştuğum zaman ufacık şeyleri büyütüyorsunuz her ilişkide her evlilikte olur bunlar diyorlar:1no2:

benimde nikahım oldu bende kavgada çığır açtım bu aralar. bu düğün vs stresi olabilir. eğer öyle değilse gelin ata binmiş ya nasip demiş . seni aşşağılıyor ,sana ve ailene saygısızlık ediyorsa ayrıl. korkma. düğünden sonra ayrılmak daha zor.ben şahsen düğün günü dahi olsa içime sinmiyorsa ayrılırım gider..

oda pişmanım diyosa uzatmanın bi alemi yok artık
ya boşanıcaksınız
yada oturup konuşup birbirinize tekrar aşık olmayı saygılı olmayı öğreniceksiniz

hayır ne aşşağılama var ne saygısızlık var ailemi çok seviyor onlarla çok iyi anlaşıyor.
ama kavgalar çok küçük sebepler ses tonundan bile tartışma çıkıyor vay efendim ses tonun neden sert konuştun gibi meselaa.

oda pişmanım diyosa uzatmanın bi alemi yok artık
ya boşanıcaksınız
yada oturup konuşup birbirinize tekrar aşık olmayı saygılı olmayı öğreniceksiniz

pişmanın diyor ama ben pişmanım diyorum diye diyor sonra hiç dememiş gibi sarılıyor bana anlamıyorumki

cnm bnmde nikahım dügünden
7gün önce olmuştu ama biz tam tersi kenetlenmişti,k iple dügünümüzü çekiyoduk alla allah yapısındamı var acaba eşinizin böyle fevrilik begüselim madem buadam hep böyleydi nikaha oturmadan bikere dah düşünseydin keşke cnm yaa bence bir aile danıoşmanına başvurun beraber destek alın psikolojiniz bozulmuş dügün stresinden ikinizinde

pişmanın diyor ama ben pişmanım diyorum diye diyor sonra hiç dememiş gibi sarılıyor bana anlamıyorumki

ee canım ozaman mutlu olmaya çalışın
resmen mutsuz olmak için çaba harcıyosunuz
bak biz 4 senedir bekliyoruz
mutluluk sizin yanibaşınıza
hala aşıksanız artık o kavgalara son verin
ve kocanla mutlu bi evliliğin olsun

büyük bir ihtimal öyle düğün stresinden diye düşünüyorum çünkü evimiz yapılıyor eşyalar falan derken benim sinirleri tamamen yıprANDI herşeyi kafaya çok takıyorum aile danışmanına ihtiyacımız var gerçekten.vereliniortak

cnm bi deneyin gitmeyi eminimki ilerde çok güzel konular paylaşcan bizimle evliligine dair rabbim yardımcın olsunmutlulugun engüzeliyle taçlandırsın yuvanızıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…