• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahım için önerebileceğiniz Parfüm

Düzeltme; Omnia jasmin noir değil ,Bulgari jasmine noir demek istemiştim.

Konu sahibi seçimini yapmış zaten.Ben de mutluluklar diliyorum .Sevgiler....:49:

Son düzenleme:
slm kızlar bugün gittigim alışveriş merkezinde yeni bi parfüm tanıtıyolardı denedim bende kokusuna hayran kaldım birazcık pahalı ama deger bence harika kokuyor.adı***** La vie est belle***lancome tekin acarda bulabilirsiniz.

veeee benim en çok sevigim parfümüm adı *****Givenchy Play For Her 50 ml EDP Bayan parfüm kesinlikle deneyin. . .

bu arada şimdiden hayırlı olsun.

selam kızlar ,

kasım ayında nikahım olacak kısmetse ,
salonda olacak , bana şöyle çok boğucu ve ağır olmayan uygun parfümler varsa bildiğiniz söyler misiniz lütfeeeennnnn :16::16:

cnm wisch parfümü sür muhteşem kokuyor eşin artık senin yanından ayrılma ayrılmaz :)))

cnm wisch parfümü sür muhteşem kokuyor eşin artık senin yanından ayrılma ayrılmaz :)))

canım senın dediğin wish parfümü bumu? $sgchopard05006.jpg

che love ın açığını alma tavsiyem çünkü açığı gerçekten kötü kokuyo..

favorilerim hypnotic poisn ve hypnose lancome :16:

arkadaslar ßanada yardmcı oLrmusnz çOk özeeel ßigün İçiin bi parFüm arıOrumm... Kullandğm Kokular equal clasic equal intnsnce awondan pur blanca ıncandanse , emotion fresh bot touch of pink givency ange ou demo ve buna benzer kokular yani hafif çiceksiii kokladkça kndi kendimin içine düşmek istediğim kokular:) bi yandanda ayrı masum bi sexylik:) yasımda 25 ve tenim beyaz hafif kuru hafif yağlı karma galiba:) bana ağır gelen kokulardanda örnek wricek olursam jadore , alien thigher mugler , tresselle , addict:) çOk hafif gelenler ralp raulen ralp d&g light blue

Şimdiii bunlaraa bakaraak yardımmm istiorummmmmmmmmmmmmmm:) birde estee lauderden çok önerilen kokular war plesasures ve pleasures exotic özllkle bunlr hakkındada bilginz warmı:) ?????

Pleasures çok güzel bir kokudur, iç bayıcı ve ağır değil, ama tabi kendin deneyip beğenip beğenmeyeceğini görmelisin..kokular herkesin teninde farklı kokuyor sonuçta..özel bir gün için demişsin daha yoğun birşeyler de olabilir 212 sexy gibi mesela, 212 ninin normali ve vip i de çok güzel üçünü de kullanıyorum...

herkese selam geçen pazar nikahım oldu ve calvin klein eternity moment kullandım kızlar :)) çok çok çokkk güzel bir parfüm herkestenden de olumlu tepkiler aldım ...
kesinlikle tavsiye ederim düşünenlereee :34:

mutluluklar dilerim canım:3::38:

senın için doğru parfümü bulmuş olmana sevindim.

ayrıca merak ettm bu parfümü:)

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim canım:3::38:

senın için doğru parfümü bulmuş olmana sevindim.

ayrıca merak ettm bu parfümü:)

çok çok teşekkürler canım :16:
evet böyle özel günlerde özellikle kullanmak için çok uygun bir parfüm , çiçekli ama boğan bir çiçek değil kesinlikle ,
ve çokta kalıcı oldu bende , bir tester dene istersen , umarım sende beğenirsin :34:

herkese selam geçen pazar nikahım oldu ve calvin klein eternity moment kullandım kızlar :)) çok çok çokkk güzel bir parfüm herkestenden de olumlu tepkiler aldım ...
kesinlikle tavsiye ederim düşünenlereee :34:

bu parfümü koklamak için tüm mağazaları dolaştım yok yok:(
artık türkıyeye gelmıyor demesinlermi çok bozuldum:(
arkadaşım sen internettenmı sıparış verdın ? yada yurtdışındamı yaşıyorsun ? parfümü bulamıyoum....:31:

Back