• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahım için önerebileceğiniz Parfüm

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
selam kızlar ,

Kasım ayında nikahım olacak kısmetse ,
salonda olacak , bana şöyle çok boğucu ve ağır olmayan uygun parfümler varsa bildiğiniz söyler misiniz lütfeeeennnnn :16::16:

burberrys weekend tavsiye edebilirim. kalıcııı hissedilir hoşş çok.
:34:

bulgarı blv,
bulgarı krıstal,
mıracle ,
chanel matbazel,
dolca gabbana lıgt blue benım favorılerımdır.Bır dene istersen fıkrını yazarsın:)

bu arada mutluluklar dılerımmmm.....
şans ve güzellikler daima yanında olsun:nazar::71:

Canım hayırlı olsun öncelikle :)

Sana tavsiyem : Hugo Boss Orange ..

Keslinkle bunu denemelisin. Harika bi parfüm :) herkes çok beğeniyor. Çok kişilikli bir parfüm :) Ağır da değil ..
:12:

kesinlikle BVLGARİ BLU NOTTE yada carolina herrera sexy..... bu ikisi hiç bir insan canlısının hayır diyemeceği parfümler..... içinde afrodizyak mı var nedir.. bu parfümleri sıkınca kendime aşık oluyorum:) bi garip oluyor içim...... bu parfümleri şidddetle tavsiye ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... blu notte öyle temiz öyle sabunsu bir saflığa sahip ki.. beyaz gelinliğin içinde enfes bir bütün olacaksınız:)

Elizabeth Arden Red Door Revealed

$red-door-revealed-by-elizabeth-arden-for-women-.jpg

bulgarı blv,
bulgarı krıstal,
mıracle ,
chanel matbazel,
dolca gabbana lıgt blue benım favorılerımdır.Bır dene istersen fıkrını yazarsın:)

bu arada mutluluklar dılerımmmm.....
şans ve güzellikler daima yanında olsun:nazar::71:

çok çook teşekkür ederim hem önerilerin hem de güzel dileklerin için :13:

beyonce heat öneririm kesinlikle..Mandalina, portakal çiçeği, kızarmış şeftali, hanımeli nektarı notaları ile açılır.Daha yumuşak ve tatlı kırmızı vanilya orkidesi ve bademli kurabiye notaları ile devam eder.Hafifçe baharatlı kehribar ve odunsu misk notaları ile kurur.

ya da burberry clasic..Üst notalarda şeftali, kayısı, armut ve frenk üzümü; orta notalarda yasemin, sandal ağacı ve sedir..

bu parfüm ne kokuya canım? merak ettim.Tarıf edermısın bıraz:)

Tarif etmesi çok zor parfümlerden biri.Biraz çiçeksi ,biraz sabunumsu ,biraz pudramsı.Hepsi bir arada ve hiç biri diğerine baskın değil.Çiçek çiçek parfümler içimi bayar. İstisnaları vardır ama genellikle sevmem.Bu parfüm çiçek gibi ama tam da değil.İç ferahlatıcı ,sıradışı güzellikte ,karakteristik bir koku diyebilirim.Riskli bir parfüm değil.Kesinlikle baharatlı ,şekerli,meyveli bir parfüm de diyemeyiz.Çok severim bu kokuyu .Bir türlü bıkamadığım ,bırakamadığım parfümlerden.Çok mis birşey .Fazla bilinmemesi de artısı.

Bence burada yazanları dinleme chloe love al direk. Koklamadan alabilirsin. Garanti veriyorum :)

Bende tebrik ederim...

bence de Chloe´nin Love parfümü dogru bir secim olucaktir. Ayrica "L´instant Magic"de bir geline cok yakisir diye düsünüyorum.

Mutluluklar dilerim

Chloe'nin love parfümü güzeldir .Omnianın Jasmine NoiRine çok benzetirim.İkisinde de pudralı Yasemin kokusu baskın.Tercih yapsam biraz daha hafif diye chloe love seçerim.Ancak bu parfümü sıradan güzel bir parfüm olarak görüyorum.Hediye geldi .İlk aylar severek kullandım sonra bıkkınlık geldi.Fazla sakin bir koku ,çarpıcı değil . 2. şişeyi almak istemedim.Black xs kokusunu da ilk zamanlar sevdim sonra sıkıldım.Bazı parfümlerin bende vadesi , kontürü bitince bırakmak istiyorum sanırım.

Son düzenleme:
Darısı başımıza şekerim :16:

Özel bir güne özel bir parfüm diyorum ben, narciso rodriiguez for her açık pembiş şişede,boğmayan bir koku.Hem de şık bir koku.

Daha hafif düşünüyorsanız tabiki marc jacobs parfümleri, dot ve oh lola dışındakiler çok hafif kokulardır.Yağmur kokusu falan vardı ferah gayet fiyatları da uygundu.

Büyüleyici birşey derseniz hypnotic poison ,givenchy irrestible derim bu ikisi harika kokulardır.

Çok öptüm, hayırlı olsun :16:

Back