Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle hayırlı olsun mutluluklar benim bildiğim kadarıyla 6 ay öncesinden alınıyor en fazla daha varmış senın için ben ağustos26sıında evlencem inş. biz daha geçen perşembe işlemleri tamamladık günü aldık tabı yaşadığın ybölgenın yoğunluğuna göre değişir ama 1 sne var senınkine hemn alcaklarını sanmıorum
saol canım nişanlım askerde olduğu için şimdiden halledelim dedik ama dediğin gibi daha 1 sene war o zaman 6 ay kala alirim nikah tarihimi :) hayırlı olsun tatlm snada bi ömür mutlu olun :)
ben ewlilik konusunda cok heycanli we gerginim :) aileler hic yardmci olmuyo herseyi kendimiz yapiyoruz smdiden dügün mekani falan bakiyorum gelinlik falan ucuz buldummu alcam hemen mekanida erken tutunca indirim yapiolar die off off cok gerginim yani :)
nedmek bildiğimi paylaştım sağol canım inş. inşl... bende çok zor bi iş sanıordum ama öyle değil belgelerde okadr fazla değil rahatlıkla hallederrsiniz bile nıkah gununu biz 1 güne hallettk yeterkşi belgelrniz tam olsun canım ben arayıp öğrenmiştim belediyeyi ordan biliyorum nişanlım belgelrini tamamlayamamıştı o da 1 gunde toparladı falan cuma günü vermiş nıkah gununu direk bizim burda çok yoğun değil diye belkide bilmıorm
En erken 6 ay öncesinden alabilirsin....
alacagın belgelerin bile yalnızca 6 ay gecerliliği var...
Merhaba,
Fakat 2013 'de yeni ücretler belirleneceği için ancak 2013 den sonra alabileceğimi söylemişlerdi,yani ben böyle duydum...
Peki illa 6 ay öncesimi olması gerekiyor?