• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şekerlerine alternatifler

sakernon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
7
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Ben buralarda yeniyim:) Yaklaşık 1,5 yıldır eviliyim. Evlenirken de düğünün bütün detaylarıyla çok yakından ilgilendim. Annem nikah şekeri yerine 200 tane çini kedi boyamıştı bizim için. Ama sanırım bugün tekrar evlensem kurabiye ya da cupcake yaptırırdım. Bazen gerçekten nikah tazeleyesim geliyor, çok güzel şeyler var.

$sevgili.jpg

Deli Kızın Dügünü: Röportaj:Işıltılı Kurabiyeler

Badem şekeri nostalji olacak desenize! Bir aralar çam fidesi modası vardı, anlaşılan "eski çamlar cupcake oldu!"

Son düzenleme:
Badem şekeri nostalji olacak desenize! Bir aralar çam fidesi modası vardı, anlaşılan "eski çamlar cupcake oldu!"

aslında badem şekeri çoktan nostalji oldu bence. o kadar çok nikah şekeri alternatifi var ki. bir arkadaşım nikahında küçük kavanozlarda bal verdi mesela. çok da sevimli notlar yazdılar üstüne. bu tip ikramların en güzel tarafı da evde yapılabilmesi. nikah şekerinden bile ucuza gelebilir. mutfakta biraz becerikliyse gelin adayı kurabiyeleri kendisi de yapabilir. çok kişisel bir şeyler katmış olur böylece düğününe.

Herkese merhaba
Ben butik kurabiyeler ve pastalar yapıyorum. Nikah şekeri için kesinlikle kurabiyeler çok güzel bir seçenek. Kendi nişanım ya da nikahım olsa misafirlere dağıtmak için kesinlikle kendime butik kurabiye hazırlardım :)
Siteme bakmak isterseniz:
www.sekerliseyler.com

Merhaba Arkadaşlar,
ben de grafik tasarımcıyım ve özel günler için magnetler tasarlıyorum.bir de benim tasarımlarıma göz atın:)

$kk.jpg

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim umarım beni de aranıza alırsınız :)Badem şekeri bana göre çok mantıklı değil çünkü nikah şekeri davetli listesi kesinleşir kesinleşmez hazırlanmalı bu da takriben nikah ya da düğünden 3 hafta ila 1 ay kadar önce olmalı.Çocukken en nefret ettiğim şey nikahta verilen şekerlerin acı olmasıydı :):):)bunlar da benim nacizane fikirlerim
nikah-bebek-sekerleri.blogspot.com

Selam kızlar,
Size nikah şekeri yerine hoş bir alternatif sunmak istedim. Dantel motifli nikah kurabiyeleri. Dantel çiçekler tamamen fırça ile resim gibi yapılmış, el emeğidir. Daha önceki düğün sahiplerinden masalarını dantelle donattığımıza dair olumlu yorumlar aldık. Sizler de düğününüzde/nikahınızda şeker yerine kurabiye tercih etmek isterseniz aşağıdaki linkten dantel motifli kurabiyeleri görebilir, blogumuzdaki iletişim bilgileri ile bize ulaşabilirsiniz.

Tatlı Mucizeler: Dantel motifli nikah kurabiyeleri...

Ayrıca, istenilen tasarımlarda da kurabiyeler hazırlayabiliriz.

Herkese düğün hazırlıklarında kolaylıklar dilerim (Ben de geçtiğimiz sene mayıs ayında evlendim, hazırlıkların zorluklarını düğünden sonra unutuyorsunuz emin olun. Eğlenmenize bakıyorsunuz

Back