• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şekerimi kızlarla yapıyoruz:)

afterdark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
145
3
96
40
İstanbul
kızlar nikah şekerim için bi hesp yaptık 2 mılyara gelıyor? sonra çıktık emınonune arkadsımlakafamızda bır model kavanoz, şeker, kurdele,stıcker bitti hepsını ayarladık. 450 tane nıkah şekeri bıze 250 liraya mal oldu. eger dusunursenız ve yapmak ıstersennız matbbaa fılan hepsının bilgısını veririm. sadece suna karar veremedık. stıcker ikinci resimdeki gibi hem ön yüz hem de üst kapaktamı olsun? yoksa sadece kapakta mı olsun da içine badem şekerini tül ile sarıp mı koyalım burda yardım istiyorum:40::1::nazar:
$images.jpg $imagesCAEH9AUT.jpg $thumb.png $1330688654-23a.jpg

Hayırlı olsun mutluluklar dilerim öncelikle.nikah şekerlerinde 4.model kurdela tek renk olmalı ama bence :)

Bence önüne tekrardan aynı etiketten koydurmanıza gerek yok tepesindeki yeterli diye düşünüyorum tabiki seçim size kalmış :)

Önüne etikete gerek yok bence kapakta yeterli.Bende 4. yü beğendim şekeride içine tül ile koymaya gerek yok

tülü kavanozun dışından sarsan böyle ama tül başka renk mesela beyaz olabilir ve gül yerinede düz bir kurdale ile bağlayabilirsin.

Eki Görüntüle 537843

Son düzenleme:
bende bu kavanozları kınamda yaptımmm :)) stıcker sadece üste koydum ve kavanozu tüle sardım..onuda hazır aldım kına için çerezlıkler satılıyor ya ondan aldım kendılıgınden buzuluyor zaten.. :)) cookk eglencleıı :)) sımdı bebek sekerlerımıde kendım yapıcam
bırde nazar boncuguu eklemeyı unutmayın..
kolay gelsın

meraba hayırlı olsun öncelikle..
ben fulya ile tunç yazan etiketi beğendim, tüle gerek yok bence, kurdele de tek renk ve biraz kalın olsun, içine bademlerin yanına nazar boncuğu da çok iyi fikir:16:

meraba hayırlı olsun öncelikle..
ben fulya ile tunç yazan etiketi beğendim, tüle gerek yok bence, kurdele de tek renk ve biraz kalın olsun, içine bademlerin yanına nazar boncuğu da çok iyi fikir:16:

saol canm ya bana da arabalı cok sönük kaldı gibi geldi ama aklın yolu bir işte herkes onu beğendi:1:

arabalı olan süper çok hoş bir havası var rengide güzel kesinlikle o olmalı benimce
benim aklıma neden gelmezki böyle şeyler:47::47:bende yapardım

ay kıyamammm:)) bebişin var mı? bebeişin varsa yaş günü için filan yap :)) çok teşekkür ederim.

:50::50::50::50::50: malesef

ama olursa kesinlikle böyle yapcam

bazı şeyleri araştırmak gerekiyor

uygun fiyata ne güzelde akıl etmişin seni tebrik ediyorum :46::46::46::46:çokta severim böyle şeyleri

Bu kavonuzları nerden aldın acaba ? Uygun mu? Bite şu etiketi tasarlama yapma işi kolay mı acaba 3 ve 4 ü beğendim bende.

Back