• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimizin Bebek, Mevlid Şekerlerini ve neler yapacaklarımızı paylaşalım mı ?

Bunlarda bugün sipariş verdiğimiz şekerlerimiz :nazar:
(mavi olanı tabiki :1: )

ddvmx.jpg

buda sepetimiz (beyaz istedim ikincisi kız olursa Allah nasip kısmet ederse ondada kullanırız diye) :1:

ddvnu.jpg

Oyyyy oyyyy:16: hepsi çok güzeller çok şekerlerrrrr:16:
Biz ne güzel heyecanlar yaşıoz böyle yaa
Allah herkese yaşatsın bu duyguları bambaşka bi şey buu:16:

benim şekerlerimde hazır olunca fotolarım:34:

Kızlar cok güzel seyler hazırlanırsınız. Ben birsey soracağım hastanede mı dağıtılacak bebek şekerleri yoksa evde mı ben bı de bebek kurabiyesi yaptıracağım karar veremedim hangisi hastanede olsun hangisi eve kalsa?

Kızlar cok güzel seyler hazırlanırsınız. Ben birsey soracağım hastanede mı dağıtılacak bebek şekerleri yoksa evde mı ben bı de bebek kurabiyesi yaptıracağım karar veremedim hangisi hastanede olsun hangisi eve kalsa?

Cnm ben hastanede sadece çikolata dağıtacağım bide lohusa şerbeti. Evimize bebeğimizi görmeye gelenlere de bebek şekerlerimî ve diğer hazırlayacağımız şeyleri çanta poşete koyup vereceğim.

Mevlidimizi de annemlerin yaşadığı İstanbul da yapıcaz kısmetse orada da mevlid bitiminde gelenlere yine hazırladığımız şeker vs çanta poşet içinde vereceğiz. Poşetlerin üzerine de kızımın isim dogum tarihi vs bilgileri olan sticker yapıştıracağız.

Cnm ben hastanede sadece çikolata dağıtacağım bide lohusa şerbeti. Evimize bebeğimizi görmeye gelenlere de bebek şekerlerimî ve diğer hazırlayacağımız şeyleri çanta poşete koyup vereceğim.

Mevlidimizi de annemlerin yaşadığı İstanbul da yapıcaz kısmetse orada da mevlid bitiminde gelenlere yine hazırladığımız şeker vs çanta poşet içinde vereceğiz. Poşetlerin üzerine de kızımın isim dogum tarihi vs bilgileri olan sticker yapıştıracağız.

Süper valla :) ben de değişik seyler yapmak istiyorum aslında ama bu konuda bilgisizim :( fikirler edinmeye çalışıyorum cok teşekkür ederim ;)

Kızlar benim kızım da Allah kısmet etsin 15 kasımda doğum yapacak,
pelit ten çikolata alıp kendim süslemek istiyorum,Eminönü'nde bir yerde kilosu
50 lira idi.hiç bir yerinde pelit diye yazmıyordu.50 liraya olmaz pelit çikolata dediler,
outlet i varmış bilen var mı?

50 lira idi.hiç bir yerinde pelit diye yazmıyordu.50 liraya olmaz pelit çikolata dediler,

Oncelikle hayirli dogumlar canim. Dedigin yer eminonunde Valonia cikolata canim. Gercekten pelitin cikolatalarini satiyor. Pelit diye yazmiyor dogru ama yazmasina da gerek yok zaten. Buarada bilgin olsun valonia'nin hemen karsisinda da elit cikolata var. Ayni kalite de ve biraz daha uygun. İki cikolatayi da hemen orada deneyip karar verebilirsin. Onda da elit diye yazmiyor. Dolayisiyla arasindaki farki yalnizca sen bileceksin. Aklinda bulunsun.

eminönün'de Valonia markası Pelit'e yapıyor. biz hem nişan hem de düğün çikolatalarımızı oradan aldık çok çok kaliteli.. Şimdi de bebeğimizin çikolataalrını oradan aldık. kilosu 48 tl. sanırım dediğinz yer orası.

$54051_10151225488535769_1281198846_o.jpg $178229_10151225500505769_1160986445_o.jpg $209680_10151225481410769_1232727046_o.jpg $487077_10151225483635769_1243682044_n.jpg $54051_10151225488535769_1281198846_o.jpg $178229_10151225500505769_1160986445_o.jpg $209680_10151225481410769_1232727046_o.jpg $487077_10151225483635769_1243682044_n.jpg

ilk kez resim ekled,m umarım başarabilmişimdir... bakalım görelim :)

resimleri ikişer kere atmışım ama olsun bakalım. Burda gördüklerinizi ben yaptım o yüzden biraz amatörce olmuş olabilirler :) anı defterini süsledim.. kalemi de süsledim. kalem aslında sıradan bir stabilo kalemdi :) en üst kısmında gülü var bir tane ama gözükmemiş tam :) şekerleri de iki çeşit yaptım. bu topicin başlarında şekerlerle ilgili yazmıitım ama resim atma şansım olmamıştı. umarım size de fikir verir bu yaptıklarım... kocaman sevgiler herkese...

Güzel Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın, hevesimizi kursağımızda bırakmasın.... minik meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
Sevgi ve dua ile...

Son düzenleme:
$SAM_5029.JPG

kapı süsümüz...

$SAM_5030.JPG

sepetimiz...

$SAM_5031.JPG

bunlar da magnetlerimiz..... içlerine renkli badem şekeri konulup, "ben geldim" yazısı yazılacak

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 528887 Eki Görüntüle 528888 Eki Görüntüle 528889 Eki Görüntüle 528890 Eki Görüntüle 528887 Eki Görüntüle 528888 Eki Görüntüle 528889 Eki Görüntüle 528890

ilk kez resim ekled,m umarım başarabilmişimdir... bakalım görelim :)

resimleri ikişer kere atmışım ama olsun bakalım. Burda gördüklerinizi ben yaptım o yüzden biraz amatörce olmuş olabilirler :) anı defterini süsledim.. kalemi de süsledim. kalem aslında sıradan bir stabilo kalemdi :) en üst kısmında gülü var bir tane ama gözükmemiş tam :) şekerleri de iki çeşit yaptım. bu topicin başlarında şekerlerle ilgili yazmıitım ama resim atma şansım olmamıştı. umarım size de fikir verir bu yaptıklarım... kocaman sevgiler herkese...

Güzel Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın, hevesimizi kursağımızda bırakmasın.... minik meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
Sevgi ve dua ile...

canım face de görmüştüm zaten çok beğenmiştim, hele anı defterine bayıldım cok cok güzel süslemişsin maşşalh sana tatlım. hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarımza alıp ,şekerleirnidağıtacağımız günü rabbim bizlere göstersin inşallah..

Eki Görüntüle 528906

kapı süsümüz...

Eki Görüntüle 528908

sepetimiz...

Eki Görüntüle 528909

bunlar da magnetlerimiz..... içlerine renkli badem şekeri konulup, "ben geldim" yazısı yazılacak

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım masallah kapı süsüne bayıldım cok cok güzel, bebek şekerleriniz de harika hem konsol üstüne süs olarak hem de magnet olarak kullanılıyor bunlar cok amaclı yani :) ellerinize sağlık.

canım masallah kapı süsüne bayıldım cok cok güzel, bebek şekerleriniz de harika hem konsol üstüne süs olarak hem de magnet olarak kullanılıyor bunlar cok amaclı yani :) ellerinize sağlık.

çok sağol canım... evet bu şekerler normalde magnetli değil,masa süsü gibi.... biz yapıştırıcaz magnetlerini.... içine lavanta, şeker ne koyarsan artık :)

çok sağol canım... evet bu şekerler normalde magnetli değil,masa süsü gibi.... biz yapıştırıcaz magnetlerini.... içine lavanta, şeker ne koyarsan artık :)

genelde lavanta konuluyor cünkü millet sekeri yicem derken tülü yırtıyorlar ve güzelim süs mahvoluyor. yerinde olsa lavanta koyar şekeri ayrı dağıtırım canım

canım face de görmüştüm zaten çok beğenmiştim, hele anı defterine bayıldım cok cok güzel süslemişsin maşşalh sana tatlım. hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarımza alıp ,şekerleirnidağıtacağımız günü rabbim bizlere göstersin inşallah..

Canım çok sağol beğenmene çok sevindim. Allah ım aynen dediğin gibi bunların hepsini sağlıkla dasğıtmayı kullanmayı, mutluluğunu yaşamayı bize de bebişlerimize de nasip etsin. Ağız tadı, gönül huzuru ile inşallah...

mantıklı... :34: kutuda şeker dağıtırım olmazsa :)

bence hiç gerek yok çok kullanışlı şekerlerin onların ağzı büzülerek kapatılıyor zaten içine şekerini koy birdaha iş çıkartma kendine ağzı açılıp kapatılabilir onun yırtmaya gerek yok ben deen başından beri bunu istiyorum ama pahalı gelmşti sen netten aldıysan önerebileceğin biryer var mı??? kapı süsüne bittimmmmmmmm harika bende istiyorum netten mi oda fiyatı ne???

Evet çok şükür bugün kardeşimle hepsini hazırladık. Ne kadar oyalayıcıymış ve son koca göbekle eğilip bunları hazırlamak beni çok yordu. Çok şükür kardeşim yükümün çoğunu alıyor Allah razı olsun..

$fotograf.jpg
$nisam (3).jpg
$nisam (4).jpg
$nisam (5).jpg
$nisam (6).jpg
$nisam (1).jpg
$nisam (2).jpg

Sondan ikinci resimdeki kutularda akide şekerleri, çikolata var..Bibloları ve bu kutuları son resimde gördüğünüz karton çantalara yerleştirdik bu şekilde daha düzenli ve her eve bir pk verilmiş olacak.

bence hiç gerek yok çok kullanışlı şekerlerin onların ağzı büzülerek kapatılıyor zaten içine şekerini koy birdaha iş çıkartma kendine ağzı açılıp kapatılabilir onun yırtmaya gerek yok ben deen başından beri bunu istiyorum ama pahalı gelmşti sen netten aldıysan önerebileceğin biryer var mı??? kapı süsüne bittimmmmmmmm harika bende istiyorum netten mi oda fiyatı ne???

netten almadım.. eminönünde de var bunlardan ben istoçtan aldım... (istanbuldaysan)

Back