Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm kavanozları eminönünden aldım etiketi de çıkaryapıştır zor değil yani zamanın varsa yaparsın:)
Benim nikah şekerimide eşim ve arkadaşlarımızla yapmıştık. Çok cici oldular.
Ben üst kapaga etiket yapıştırıp beyaz tülle sardım renkli kurdeleler ve renkli şekerlerle rengarenk oldular. Etiketim davetiyemle uyumlu olarak siyahtı.
istanbuldaysan şekerleri nereden aldığını öğrenebilir miyim ? Mutluluklar :)
bende nikah şekerleri yapıp satmak istiyorum ama nerden alıcam bilmiyorum,toptancılar nerelerde, o magnetler vs. nerelerde satılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.kızlar nikah şekerim için bi hesp yaptık 2 mılyara gelıyor? sonra çıktık emınonune arkadsımlakafamızda bır model kavanoz, şeker, kurdele,stıcker bitti hepsını ayarladık. 450 tane nıkah şekeri bıze 250 liraya mal oldu. eger dusunursenız ve yapmak ıstersennız matbbaa fılan hepsının bilgısını veririm. sadece suna karar veremedık. stıcker ikinci resimdeki gibi hem ön yüz hem de üst kapaktamı olsun? yoksa sadece kapakta mı olsun da içine badem şekerini tül ile sarıp mı koyalım burda yardım istiyorum
Eki Görüntüle 537765 Eki Görüntüle 537766 Eki Görüntüle 537767 Eki Görüntüle 537768
kızlar hangi etiket olsun bi türlü karar veremedimEki Görüntüle 547619 Eki Görüntüle 547621 Eki Görüntüle 547622 Eki Görüntüle 547624
mayısta benım nıkahım var maksımum 150 tane nikah sekerı dusunuyorum ama gercekten ıstedıgım turde çok pahalı modeller var.sen matbaa falan num .verırım demişsin.ben de ist.da oturuyorum,senın fıkırlerını almak ıstıyorum.kaç ayda bitiyor mesela,çok soru sordum ama gercekten harıka
Bugün 525 tane kavonoz aldık paşabahçe. 5cm'ler. Nisan gibi şekerlerimi bende kızlarla yapıcam. Gerçekten çok uygun oldu. Konuyu açtığın için teşekkürler canım :)
bende aldım kavonozlarımı :) yapmaya başlıcam :)
bende aldım kavonozlarımı :) yapmaya başlıcam :)