• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şekerimi kızlarla yapıyoruz:)

canm kavanozları eminönünden aldım etiketi de çıkaryapıştır zor değil yani zamanın varsa yaparsın:)

$IMG_3149.jpg

güzel olmuş mu:))

çok güzel olmuş..Allah ağız tadıyla geçim versin inşallah...

bazılarını değişik yapmışsın heralde..

canm kavanozları eminönünden aldım etiketi de çıkaryapıştır zor değil yani zamanın varsa yaparsın:)

Eminönünde adresini aldım internetten tşkle canım. Ben kapak etiketi yerine kumaş düşünüyorum. Kır düğünü için daha şık durur diye düşündüm.

Örnek olarak ekliyim;
$BEBEK-%C5%9EEKER%C4%B0-933-530x397.jpg lila ve pembe çiçekli olan kuması karışık olarak yapmayı. kucuk bi etiketide kurdeleye zımbalamayı düşünüyoruz arkadaşımla beraber. Yardımın için çok teşekkür ederimmm

Bugün 525 tane kavonoz aldık paşabahçe. 5cm'ler. Nisan gibi şekerlerimi bende kızlarla yapıcam. Gerçekten çok uygun oldu. Konuyu açtığın için teşekkürler canım :)

Benim nikah şekerimide eşim ve arkadaşlarımızla yapmıştık. Çok cici oldular. :16:
Ben üst kapaga etiket yapıştırıp beyaz tülle sardım renkli kurdeleler ve renkli şekerlerle rengarenk oldular. Etiketim davetiyemle uyumlu olarak siyahtı.

Benim nikah şekerimide eşim ve arkadaşlarımızla yapmıştık. Çok cici oldular. :16:
Ben üst kapaga etiket yapıştırıp beyaz tülle sardım renkli kurdeleler ve renkli şekerlerle rengarenk oldular. Etiketim davetiyemle uyumlu olarak siyahtı.

istanbuldaysan şekerleri nereden aldığını öğrenebilir miyim ? Mutluluklar :)

kızlar nikah şekerim için bi hesp yaptık 2 mılyara gelıyor? sonra çıktık emınonune arkadsımlakafamızda bır model kavanoz, şeker, kurdele,stıcker bitti hepsını ayarladık. 450 tane nıkah şekeri bıze 250 liraya mal oldu. eger dusunursenız ve yapmak ıstersennız matbbaa fılan hepsının bilgısını veririm. sadece suna karar veremedık. stıcker ikinci resimdeki gibi hem ön yüz hem de üst kapaktamı olsun? yoksa sadece kapakta mı olsun da içine badem şekerini tül ile sarıp mı koyalım burda yardım istiyorum:40::1::nazar:
Eki Görüntüle 537765 Eki Görüntüle 537766 Eki Görüntüle 537767 Eki Görüntüle 537768
bende nikah şekerleri yapıp satmak istiyorum ama nerden alıcam bilmiyorum,toptancılar nerelerde, o magnetler vs. nerelerde satılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.

mayısta benım nıkahım var maksımum 150 tane nikah sekerı dusunuyorum ama gercekten ıstedıgım turde çok pahalı modeller var.sen matbaa falan num .verırım demişsin.ben de ist.da oturuyorum,senın fıkırlerını almak ıstıyorum.kaç ayda bitiyor mesela,çok soru sordum ama gercekten harıka

mayısta benım nıkahım var maksımum 150 tane nikah sekerı dusunuyorum ama gercekten ıstedıgım turde çok pahalı modeller var.sen matbaa falan num .verırım demişsin.ben de ist.da oturuyorum,senın fıkırlerını almak ıstıyorum.kaç ayda bitiyor mesela,çok soru sordum ama gercekten harıka

canım kusura bakma gec yazdım ama cok yogunum bu aralar pek gıremıyorum şimdi sana istediğin tüm bilgileri verebilirim.canım bu adrese gir begen sonra sayfada yer alan numarayı ara orda sınan bey var yardımcı olur her konuda etiket için http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-serisi.

Kavanozları da eminönünden toplu alabilirsin veya akgün cam var internetten yorulmadan sipariş edebilirsin. en son da içine lokum mu şeker mi ve kurdela...:nazar:

Allah yhardımcın olsun canım yıne bıseye ıhtıyacın olursa yaz. gelinlik bındallı fılan .özelden de konusabılırız. :nazar:

Eminönü Kurukahveci Mehmed efendinin sokağından içeri girince bu tür malzemeleri satan bi sürü dükkan var. Hatta çok değişik fikirlerde edinebiliyorsunuz orada.
Ben nişan hediyelerimi oradan alıp hazırladım. Hem uygun fiyata geldi hem de o zaman için çok farklıydı
. $kaşık.jpg
Tanesi 1.20 ye falan geldi, ama içinde badem şekeri de vardı.

Back