kavanozları nerden aldınız acaba
canm eminönüne gitmek istemezsen internetten de sipariş verebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavanozları nerden aldınız acaba
canım kusura bakma gec yazdım ama cok yogunum bu aralar pek gıremıyorum şimdi sana istediğin tüm bilgileri verebilirim.canım bu adrese gir begen sonra sayfada yer alan numarayı ara orda sınan bey var yardımcı olur her konuda etiket için http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-serisi.
Kavanozları da eminönünden toplu alabilirsin veya akgün cam var internetten yorulmadan sipariş edebilirsin. en son da içine lokum mu şeker mi ve kurdela...
Allah yhardımcın olsun canım yıne bıseye ıhtıyacın olursa yaz. gelinlik bındallı fılan .özelden de konusabılırız.
kızlar hangi etiket olsun bi türlü karar veremedimEki Görüntüle 547619 Eki Görüntüle 547621 Eki Görüntüle 547622 Eki Görüntüle 547624
kızlar nikah şekerim için bi hesp yaptık 2 mılyara gelıyor? sonra çıktık emınonune arkadsımlakafamızda bır model kavanoz, şeker, kurdele,stıcker bitti hepsını ayarladık. 450 tane nıkah şekeri bıze 250 liraya mal oldu. eger dusunursenız ve yapmak ıstersennız matbbaa fılan hepsının bilgısını veririm. sadece suna karar veremedık. stıcker ikinci resimdeki gibi hem ön yüz hem de üst kapaktamı olsun? yoksa sadece kapakta mı olsun da içine badem şekerini tül ile sarıp mı koyalım burda yardım istiyorum
Eki Görüntüle 537765 Eki Görüntüle 537766 Eki Görüntüle 537767 Eki Görüntüle 537768
Fotoları ekliyorum. Stickerın fonu kahverengiydi, pembe olmasını istedik, üzerindeki isimler değişecek.Nikah şekeri alışverişimizi yazıyorum:
2 top yarım santim kurdele 10 TL
15 metre tül 18 TL
Akgün Züccaciye'den 3 kol yani toplam 315 kavanoz (1 kolide 105 tane var) kargo dahil 144 TL.
Stcikerları 65 TL'ye yaptırıyoruz. (315 adet kavanoz kapağı stickerı. Bu fiyatın içinde 20 tane kına gecesi için oje stickerıda var).
Toplamda 235 TL' ye geldi hepsi.
Eki Görüntüle 642715
hep yapılışını gosterdim bu da profeyonel olarak çekilmiş güzel resmimiz:)
allahım hepinize daha iyilerini versin.