• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şekerimi kızlarla yapıyoruz:)

canım kusura bakma gec yazdım ama cok yogunum bu aralar pek gıremıyorum şimdi sana istediğin tüm bilgileri verebilirim.canım bu adrese gir begen sonra sayfada yer alan numarayı ara orda sınan bey var yardımcı olur her konuda etiket için http://stickerbaski.com/ozel-gun-sticker-baskilari/dugun-sticker-serisi.

Kavanozları da eminönünden toplu alabilirsin veya akgün cam var internetten yorulmadan sipariş edebilirsin. en son da içine lokum mu şeker mi ve kurdela...:nazar:

Allah yhardımcın olsun canım yıne bıseye ıhtıyacın olursa yaz. gelinlik bındallı fılan .özelden de konusabılırız. :nazar:

canımsın sağol :)) özelden yazamıyorum malesef msj sayımı doldurmam lazımmış,sen yazarsan cevap yazılıyormu bılmıyorum,tamam canımm cok cok sagol arıyorum şimdi,eksik bsy oldu mu rahatsız ederım :)

Ben kavanozlarımı akgün züccaviyeden aldım.42 tl kargo parasıyla 51 e falan geldi sanırım 110 tanesi.dükkanın yeri mecidiyeköydeymiş hatta adresini alıp ordanda alabilirsiniz kargo ücreti vermek istemezseniz.2 gün içinde geliyor ürünler.eminönünede gittim ordanda tül kurdale vs şeyleri aldım.
Ordada havuzlu han var ağırlık olarak bebek ürünleri satan bi yer zaten kime sorsanız gösterir.oranın ikinci katında bir dükkan vardı adı sevgi mi öyle bir şeydi. Ordanda diğer malzemeleri aldım.hatta ben kurdale tül ve inci aldım üzerlerine yapıştırmak için 11 tl falan tuttu. Ordaki bayanda çok yardımcı oldu.orada bir sürü model var.

Bitirince resmini eklerim buraya :16:

ewettt bende yaptım ve kınamda dağıttım çokda güzel oldular. ben kıyafetimle uyumlu olması açısından pembe yaptım. içinede pembe ve beyaz şeker koydum :) birde resim ekliyorum :) $image_1365260233828040.jpg

Kızlar biliyorsunuz ki düğün öncesi çok masraf oluyor.
Nikah şekeri malzemelerinizi alıp kendiniz yaparsanız bu işi çok ucuza mal etmiş olursunuz.
Almanız gerekenler
1- öncelikle nikah şekeri objenizi seçin
2- Organze kesilmiş hazır tülünüzü seçin
3- tüle uygun kurdelanızı seçin
3- süs için gerekli lateks gül, tüy yada cipso denen süslerden alın.
4- son olarakta şeker yada lavantanızı seçin
5- ve hepsini birleştirin ..
yapamam demeyin mutlaka yaparsınız basit bir şey. Böylece bu iş çok ucuza gelecek.
işte tüm ürünleri bulabileceğiniz bir site önerisi 3AAA ithalat 3AAA Bebek şekeri ve Nikah şekeri toptan malzemeleri Eminönü hemde eminönü tahtakale ucuzluğuyla
isim kartlığınızıda ücretsiz yapıyorlar

kızlar nikah şekerim için bi hesp yaptık 2 mılyara gelıyor? sonra çıktık emınonune arkadsımlakafamızda bır model kavanoz, şeker, kurdele,stıcker bitti hepsını ayarladık. 450 tane nıkah şekeri bıze 250 liraya mal oldu. eger dusunursenız ve yapmak ıstersennız matbbaa fılan hepsının bilgısını veririm. sadece suna karar veremedık. stıcker ikinci resimdeki gibi hem ön yüz hem de üst kapaktamı olsun? yoksa sadece kapakta mı olsun da içine badem şekerini tül ile sarıp mı koyalım burda yardım istiyorum:40::1::nazar:
Eki Görüntüle 537765 Eki Görüntüle 537766 Eki Görüntüle 537767 Eki Görüntüle 537768

Çok iyi yapmışsın bende böyle bir şey düşünüyorum, Akgün Züccaciye bana yakın ordan alacağım sanırım. Sen çok uyguna mal etmişsin, stcikerlar ne kadar tuttu?

Nikah şekeri alışverişimizi yazıyorum:

2 top yarım santim kurdele 10 TL
15 metre tül 18 TL
Akgün Züccaciye'den 3 kol yani toplam 315 kavanoz (1 kolide 105 tane var) kargo dahil 144 TL.
Stcikerları 65 TL'ye yaptırıyoruz. (315 adet kavanoz kapağı stickerı. Bu fiyatın içinde 20 tane kına gecesi için oje stickerıda var).

Toplamda 235 TL' ye geldi hepsi.

Son düzenleme:
Nikah şekeri alışverişimizi yazıyorum:

2 top yarım santim kurdele 10 TL
15 metre tül 18 TL
Akgün Züccaciye'den 3 kol yani toplam 315 kavanoz (1 kolide 105 tane var) kargo dahil 144 TL.
Stcikerları 65 TL'ye yaptırıyoruz. (315 adet kavanoz kapağı stickerı. Bu fiyatın içinde 20 tane kına gecesi için oje stickerıda var).

Toplamda 235 TL' ye geldi hepsi.
Fotoları ekliyorum. Stickerın fonu kahverengiydi, pembe olmasını istedik, üzerindeki isimler değişecek.

$IMG_1352.jpg
$Untitled-3.jpg
$kinagecesi-hediyelik-oje-bekarligaveda.jpg

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. bu kavanozlar çok güzel. ben de bunlardan yapmak istiyorum. çevresine de tül sarmayı duşnüyorum. Akgün züccaciye'den bahsetmişiniz ama konuyu açalı epey olmuş.

hala var mı şişli'de akgün züccaciye? ve neresinde? bana yol tarifi verebilir misiniz?

Bir de şeyi soracaktım. Sizce Akgün züccaciye'den mi alayım yoksa eminönü'nden mi? Fiyat farki var mi? Bana şişli de eminönü de yakın. Eminönü'nde gezmeyi cok severim sadece :)

canm konuyu ben açmıştım ve benim nikah şekerlerimi herkes çok beğenmişti. ben eminönü derim çok çeşit var ve bana daha uygun gibi geldi.

eminönü'nde kurukahveci mehmet efendi'nin sokaginda degil mi? ben bi gezeyim oralari. :) koliyle mi satiyolar kavanozlari?

Back