- 10 Mayıs 2022
- 1.092
- 676
-
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Ya konudan bağımsız olarak sormak istiyorum, bilezik krizini hallettiniz mi?Merhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Hiçbiri ikisi de çöp oluyor çoğu kişi eve bile getirmiyor şöyle şeyler artık daha şıkMerhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Ben hediyelik olarak yenebilen şeyleri severimMerhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
İki seçeniginiz varsa Nikah şekerinden yana oyumu kullanırım.Merhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Ben magnet yaptirdimMerhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Evet hallettik babamın bir anlık gelen inadını kırdım orta yolu bulduk hic yaşanmasın isterdim ama olacağı varmış diyorum ki çevremde de gördüğüm kadarıyla kimsenin bu süreci dört dörtlük geçmiyor.Ya konudan bağımsız olarak sormak istiyorum, bilezik krizini hallettiniz mi?
Farkında mısınız, devamlı bir şeyleri oldurmaya çalışıyorsunuz. Ben sizin eski konunuzu da hatırlıyorum.
Kötü niyetle söylemiyorum, gücünüz neye yetiyorsa onu yaptırın.
He bu arada ben olsam başkasının nikah magnetini dolabıma takmam. Şekeri yiyebilirim en azından
Magnet daha popüler ve hatıra olarak yıllarca dolaplarimizda durur .yinede sizin tercihiniz isteğiniz neyse o olmaliMerhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Merhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Hayır nikah şekerini erkek tarafı yaptırıyor o yüzden diyorum ya iki tarafında anlayışlı olması gerekiyor Ben de onu düşündüğüm için bu olacak diye diretmiyorum bilezik konusunda da o gün o üzüntü ile tam açıklayıcı Yazamadım ama 5 bilezik diye tutturan ben değildim bunu belirttiğimi hatırlıyorum eski kafalığı ve bana çok düşkün bir babam var O da bir anlık yanlış düşünceyle bu karara vardı sonra o da farkına vardı ve şu an gayet iyiyiz aileler olarakKayınvalidenizden 5 bilezik isterken çok para diye düşünmüyordunuz ; kadın 3 bilezik yaptı , fazlasına gücüm yok dedi diye tartışma çıkmıştı.
Hey gidi günler. Şimdi 100 lira bile değerli oluyor diyorsunuz. Parayı küçümsemiyorum , yanlış anlaşılmasın.
Nikah şekerlerini kız tarafı olarak siz mi yaptırıyorsunuz ?
Niye üzülüyorsun yivrum?Ya konudan bağımsız olarak sormak istiyorum, bilezik krizini hallettiniz mi?
Farkında mısınız, devamlı bir şeyleri oldurmaya çalışıyorsunuz. Ben sizin eski konunuzu da hatırlıyorum.
Kötü niyetle söylemiyorum, gücünüz neye yetiyorsa onu yaptırın.
He bu arada ben olsam başkasının nikah magnetini dolabıma takmam. Şekeri yiyebilirim en azından
Nikah şekeri için düşündüğünüz bütçeyi bağış yapabilirsiniz.Çok güzel projeler var ve misafirlerinizin çok hoşuna gider.Bir kaç yıl önce gittiğim bir düğünde masaya oturduğumda nikah sekeri yerine ........ vakfına bağış kartı görmeyi çok ince bulmuştumMerhaba nikahıma Bir ay kaldı düğün yapmayacağım nikah şekerleri o kadar pahalı ki 200 adet nikah şekeri ne en düşük 800 lira fiyat veriyorlar bilirsiniz ki düğün öncesi harcamalar insanı bunaltıyor nişanlı Magnet yaptıralım diyor maliyeti daha ucuz kimsenin umurunda olmaz Onlar diyor ve bir yandan hak veriyorum ama nikah şekeri adı üstünde beğendiğim model ki bayağı araştırdım Çok hoş ve maliyeti diğerlerine göre çok uygun 800 lira dediğim bahsettiğim Magnet 500 liraya geliyor çok kararsız kaldım 100 lira bile değerli oluyor bu dönemde insana ama yardım ederseniz bitir en azından ya da bildiğiniz ucuza nikah şekeri yapan var mı
Yorumu bi daha okudum da ben niye üzülmüşüm cidden ya