G gfgfgf Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 186 3 96 İstanbul 9 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #1 arkadaşlar nikah müziği arıyorum yabancı türkçe olabilir daha çok duyulmayan bişeyler istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar nikah müziği arıyorum yabancı türkçe olabilir daha çok duyulmayan bişeyler istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Sinoplu57 varsa SEN yoksa SEN... Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 2.785 27 358 9 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #2 Rafet el roman- ömrümün sahibi arash-pure love Edwin McCain - I'll Be (Dawson's Creek) SS501 - Love That Can't Be[1] Korean PERHAPS LOVE Son düzenleme: 9 Nisan 2010
Rafet el roman- ömrümün sahibi arash-pure love Edwin McCain - I'll Be (Dawson's Creek) SS501 - Love That Can't Be[1] Korean PERHAPS LOVE
mehtapguzeli Duygusal Peri Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 159 1 96 36 Sakarya 10 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #3 işte buna çok ihtiyacım vardı teşekkürler
ceyda_1984 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 521 1 96 Kırıkkale 10 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #4 gfgfgf .!.: arkadaşlar nikah müziği arıyorum yabancı türkçe olabilir daha çok duyulmayan bişeyler istiyorum yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... benımde eylulde dugunum var dans muzıgı olarak mustafa cecelı hastalıkta saglıkta sarkısını dusundum
gfgfgf .!.: arkadaşlar nikah müziği arıyorum yabancı türkçe olabilir daha çok duyulmayan bişeyler istiyorum yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... benımde eylulde dugunum var dans muzıgı olarak mustafa cecelı hastalıkta saglıkta sarkısını dusundum
A arim Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 1.407 47 358 Diğer 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #5 tual-canımın ta içisin sen ben bunu nişanda dans müziği yapmıştım anlamı da vardı öğrenciyken hep dinlerdik nikahta kıraç-ya seninle ya sensiz ile salona girmiştik imzada da erol evgin-birtanem söyle canım bazı şarkılar bıktırdı artık çok yavaş da sıkıcı oluyo benimkiler hep canlıydı biraz dikkat çekmeli Son düzenleme: 11 Nisan 2010
tual-canımın ta içisin sen ben bunu nişanda dans müziği yapmıştım anlamı da vardı öğrenciyken hep dinlerdik nikahta kıraç-ya seninle ya sensiz ile salona girmiştik imzada da erol evgin-birtanem söyle canım bazı şarkılar bıktırdı artık çok yavaş da sıkıcı oluyo benimkiler hep canlıydı biraz dikkat çekmeli
G gfgfgf Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 186 3 96 İstanbul 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #6 çok sağolun arkadaşlar ben düğün yapmıyorum nikah salonuna uygun bişeyler olması lazım yada sadece fon müziği yakın zamanda nikahlananlarda yardım istiyorum
çok sağolun arkadaşlar ben düğün yapmıyorum nikah salonuna uygun bişeyler olması lazım yada sadece fon müziği yakın zamanda nikahlananlarda yardım istiyorum
A arim Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 1.407 47 358 Diğer 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gfgfgf #7 benim de nikah olmuştu o yüzden de salona çıktığında insanların dikkatini çekecek bi şarkı bul diyorum canım insanlar duymuyor bile yavaş şarkıları
benim de nikah olmuştu o yüzden de salona çıktığında insanların dikkatini çekecek bi şarkı bul diyorum canım insanlar duymuyor bile yavaş şarkıları