• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kiyafeti

Aşkolsun müniş ben ufak ve baliketliyim :KK70: ama evet ya zayıf insanın hali başka kim ne derse desin ♡♡♡

Benim çok elbise varda ne. Annem hep kızar bana. O kızken 2 tane elbisesi varmış hemen ne giyeceğini bilirmis :KK70: Bizim çok olduğu icin bilemiyormuşuz:KK70: 1 aya sen 10 tane elbise bulursun kız bende acil sandıydım

Hic olmayinca da ne giyecegini bilemiyorsun boyle. :KK70: haha
Heyecan yaptim sanki benim nikahim daha kuzen dusunmemistir ne giyecegini ama olsundu :d.

Hic olmayinca da ne giyecegini bilemiyorsun boyle. :KK70: haha
Heyecan yaptim sanki benim nikahim daha kuzen dusunmemistir ne giyecegini ama olsundu :d.
Evet olsundu. Aklımızda kalacağına dolabımızda kalsındı :D :D

ben de 34 bedenim, aksine böyle düz inenler basenli bile gösteriyor :KK70:
ben sezon başında şöyle bişey almıştım, postalla giyiyorum spor oluyor, stilettoyla giyiyorum iş kombini oluyor, kolye küpe çizmeyle kombinliyorum şıkır şıkır gece elbisesi oluyor tam cankurtaran :KK22:Eki Görüntüle 2088864

Nikah kiyafetimi aldim sonunda. Yolladiigin fotograftaki gibi uzun kollu dümdüz inen dar bir elbise ama ustunde simli işlemeli detaylar var. :))) Stilettoyla giyecegim bende :)

Back
X