• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kiyafeti

Siyah dusunuyorum bende zaten genelde de begendiklerimin siyahi var ama oldugumdan zayif gostercek diyede korkmuyor degilim :KK70:

ben de 34 bedenim, aksine böyle düz inenler basenli bile gösteriyor :KK70:
ben sezon başında şöyle bişey almıştım, postalla giyiyorum spor oluyor, stilettoyla giyiyorum iş kombini oluyor, kolye küpe çizmeyle kombinliyorum şıkır şıkır gece elbisesi oluyor tam cankurtaran :KK22:
Yarim-Balikci-Kalem-Elbise---SIYAH-2b66.webp

ben sezon başında şöyle bişey almıştım, postalla giyiyorum spor oluyor, stilettoyla giyiyorum iş kombini oluyor, kolye küpe çizmeyle kombinliyorum şıkır şıkır gece elbisesi oluyor tam cankurtaran :KK22:Eki Görüntüle 2088864

Nerden aldin bunu :D bu opak corap ve topuklu botla guzel olur gibi?

Nerden aldin bunu :KK70: bu opak corap ve topuklu botla guzel olur gibi?

deniz butikten almıştım ama kalmamıs,
batikte, adil ışıkta falan oluyor bu tarz elbiseler, trendyol butiklerinde de oluyor ama en iyisi önce çıkıp bir dolaşmak :KK66:

Canım opak çorap olur tabikide kışın ortasında başka ne giyilir. Bende cumartesi söz var opak çorap gidicem kısa bot birde elbise. Dur elbisemi atıyım
Eki Görüntüle 2088853
Opak çorapla her elbise giyilir bence dizalti kadife boğazli bir elbisede olur. Deri elbise giy Sen seversin :KK70: ben çok seviyorum zarada geçende vardi kapalı hafif sırt dekolteli öyle birseyde olur

ben sezon başında şöyle bişey almıştım, postalla giyiyorum spor oluyor, stilettoyla giyiyorum iş kombini oluyor, kolye küpe çizmeyle kombinliyorum şıkır şıkır gece elbisesi oluyor tam cankurtaran :KK22:Eki Görüntüle 2088864

Şu elbiseye cok fena gozum takiliyor kizlar tam benlik birsey nasil?

Millet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
Opak çorap ve kısa topuklu botla kombinlenecek elbise önerileriniz var mı?
34-36 bedenim markalara gore degisiyor ama siz ona gore uygun ve cok uzun olmayan elbise önerebilirseniz harika olacak! :))))

Lütfeen :)))))))))
IMG_1737.webp

Böyle bir elbise size çok yakışır bence.

Bu da coook tatli birsey sma nereden bulabilirim boyle birseyi :)
Japon stil satan yerlerden bulabilirsiniz sanırım, aklınızda bir model belirlerseniz bulunduğunuz çevredeki mağazalarda muadilini bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Şu modeller de hoşuma gitti ama kloş olanın altına bot olmaz, stiletto gerekir.

IMG_1738.webp
IMG_1739.webp
IMG_1740.webp

Deri etek ceket ya da deri ama sik bi pantolon giyebilirsin. Eğer illa ki topuklu bot giyineceksen yani. Hem cool hem sık durur..

Senin elbisenden bende dusundum ama magazaya gidip bulmam lazim. Internetten alamam bunu :) yakasi baya derin benim memelerim buyuk degil :KK70: sacma sapan durursa ustumde diye korktum :KK70: denemem lazim
Birsey olmaz canım destekli giy :KK70: benimkiler büyükte ne, çok kötü duruyor, elbise nisantasiyken tarlabaşı oluyor :KK70: bende saklamaya çalışıyorum:KK70: heryerde bulabilirsin bu tarz. Çoraplarıda sorun etme. Botlara o çorap gider zaten merak etme çok güzel olacaksin ♡

Birsey olmaz canım destekli giy :KK70: benimkiler büyükte ne, çok kötü duruyor, elbise nisantasiyken tarlabaşı oluyor :KK70: bende saklamaya çalışıyorum:KK70: heryerde bulabilirsin bu tarz. Çoraplarıda sorun etme. Botlara o çorap gider zaten merak etme çok güzel olacaksin ♡

Cok tesekkur ederim. Kafamda binbir sey var oturmus bir model yok. En iyisi cikip magaza magaza gezmek, biraz bunaliyorum ama deneyip gormeden olmayacak boyle. Biraz yorulmam lazim :D

Cok tesekkur ederim. Kafamda binbir sey var oturmus bir model yok. En iyisi cikip magaza magaza gezmek, biraz bunaliyorum ama deneyip gormeden olmayacak boyle. Biraz yorulmam lazim :KK70:
Aynen en iyisi oyle. Ama pelinin elbiseden her eve lazim. Benim o tur 10 tane siyah birbirine benzer elbisem vardır:KK70: alışverişe gidiliyor. Işe gidiliyor. Davete gidiliyor. Her derde deva:KK70: birak kk'yi elbiseni bul:KK70: şimdiden kolay gelsin :KK15:

Aynen en iyisi oyle. Ama pelinin elbiseden her eve lazim. Benim o tur 10 tane siyah birbirine benzer elbisem vardır:KK70: alışverişe gidiliyor. Işe gidiliyor. Davete gidiliyor. Her derde deva:KK70: birak kk'yi elbiseni bul:KK70: şimdiden kolay gelsin :KK15:

Benim dolabimda sadece 4 tane elbise var inanir misin. Bi tanesinide daha hic giymedim ama yazlik :D Yakinlar evlenmeye baslayinca elbise derdine dustum :D Nikaha daha 1 ay var :D hahaha

Bence de, pelin'in elbisesi her şekilde kombinlenecek bir elbise, doğru ve şık aksesuarlarla bir nikaha, kokteyl'e katılabilirsiniz, spor aksesuarlarla günlük kullanıma da müsait.
Daha kısa sevenler dizden 1-2 karış yukarıda bir modelini alır, zayıf ve uzun kadınlara çok yakışır bence.

Benim dolabimda sadece 4 tane elbise var inanir misin. Bi tanesinide daha hic giymedim ama yazlik :KK70: Yakinlar evlenmeye baslayinca elbise derdine dustum :KK70: Nikaha daha 1 ay var :KK70: hahaha
Oooooo bir aya kadar ne modeller bulursunuz, ben de elbise sevmeyenlerdenim, spor ve salaş giyim tarzı olanların ortak sorunu bu olsa gerek:KK70: bugün biri evleniyorum dese yazlık birkaç elbise var ama kışlık yok:)))

Oooooo bir aya kadar ne modeller bulursunuz, ben de elbise sevmeyenlerden, spor ve salaş giyim tarzı olanların ortak sorunu bu olsa gerek:KK70: bugün biri evleniyorum dese yazlık birkaç elbise var ama kışlık yok:)))

Aynen oyleyim. Klasik, şık kiyafetim çok cok az. Bendeki 4 elbisede yazlik ve sadece 1 tanesi biraz klasik mi diyeyim oyle. :D O yuzden bu tur seylerin kombininden de anlamiyorum pek.

Bence de, pelin'in elbisesi her şekilde kombinlenecek bir elbise, doğru ve şık aksesuarlarla bir nikaha, kokteyl'e katılabilirsiniz, spor aksesuarlarla günlük kullanıma da müsait.
Daha kısa sevenler dizden 1-2 karış yukarıda bir modelini alır, zayıf ve uzun kadınlara çok yakışır bence.
Aşkolsun müniş ben ufak ve baliketliyim :D ama evet ya zayıf insanın hali başka kim ne derse desin ♡♡♡

Benim dolabimda sadece 4 tane elbise var inanir misin. Bi tanesinide daha hic giymedim ama yazlik :KK70: Yakinlar evlenmeye baslayinca elbise derdine dustum :KK70: Nikaha daha 1 ay var :KK70: hahaha
Benim çok elbise varda ne. Annem hep kızar bana. O kızken 2 tane elbisesi varmış hemen ne giyeceğini bilirmis :D Bizim çok olduğu icin bilemiyormuşuz:D 1 aya sen 10 tane elbise bulursun kız bende acil sandıydım

Back
X