• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kiyafeti

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.264
144.981
798
Millet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
Opak çorap ve kısa topuklu botla kombinlenecek elbise önerileriniz var mı?
34-36 bedenim markalara gore degisiyor ama siz ona gore uygun ve cok uzun olmayan elbise önerebilirseniz harika olacak! :))))

Lütfeen :)))))))))

Ben olsam etek ve ceket giyerdim altına topuklu giyerdim .

Ya da düz siyah elbise altına tüh Çorap ve Süslü bir kolye kırmızı ruj

Ben olsam etek ve ceket giyerdim altına topuklu giyerdim .

Ya da düz siyah elbise altına tüh Çorap ve Süslü bir kolye kırmızı ruj

Topuklu giyecegimde bot dusunuyorum olmaz mi? Opak corap birde... gecen nişana katildim evin icinde dondum tül corapla oyuzden kalin opak corapla olmak istiyorum :/

Millet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
34-36 bedenim markalara gore degisiyor ama siz ona gore uygun ve cok uzun olmayan elbise önerebilirseniz harika olacak! :))))

34 36 mii :D istediğini giyebilirsin canim :D :D

Arkadaşın yazdığı gibi kısa etek ve ceketini giy çok güzel olur ♡

Kadife kalem elbiseler var.haki yeşili mi kına rengi mi bilmiyorum benim var bir tane.kış için çok uygun buluyorum ben onlardan.nikah için abartı da olmaz basit de durmaz

Nikah yapılacak mekan önemli
Belediye salonun da gayet resmi mi olacak yoksa kokteyl havasında mı olacak ?

34 36 mii :KK70: istediğini giyebilirsin canim :KK70: :KK70:

Arkadaşın yazdığı gibi kısa etek ve ceketini giy çok güzel olur ♡

Ceketi sevmiyorum. Kalin opak corap ve topuklu bot dusunuyorum onlarla nasil bir elbise olur mesela? Uygun olur mu? Gecenlerde nişana katildim ince tül corapla evin icinde cok üşüdüm

Topuklu giyecegimde bot dusunuyorum olmaz mi? Opak corap birde... gecen nişana katildim evin icinde dondum tül corapla oyuzden kalin opak corapla olmak istiyorum :/
Olur opak çorapta olur . Kalın opak siyah Çorap ve üzerine açık renk bir elbise şık durur .

1C100C1B-8763-4911-B294-1F61158023E0.webp

Bakın bu güzel. Üstüne de kısa bordo ya da saks kürk ceket bulursanız hoş olur.

Ceketi sevmiyorum. Kalin opak corap ve topuklu bot dusunuyorum onlarla nasil bir elbise olur mesela? Uygun olur mu? Gecenlerde nişana katildim ince tül corapla evin icinde cok üşüdüm
Canım opak çorap olur tabikide kışın ortasında başka ne giyilir. Bende cumartesi söz var opak çorap gidicem kısa bot birde elbise. Dur elbisemi atıyım
Screenshot_20180104-132102.webp
Opak çorapla her elbise giyilir bence dizalti kadife boğazli bir elbisede olur. Deri elbise giy Sen seversin :D ben çok seviyorum zarada geçende vardi kapalı hafif sırt dekolteli öyle birseyde olur

Canım opak çorap olur tabikide kışın ortasında başka ne giyilir. Bende cumartesi söz var opak çorap gidicem kısa bot birde elbise. Dur elbisemi atıyım
Eki Görüntüle 2088853
Opak çorapla her elbise giyilir bence dizalti kadife boğazli bir elbisede olur. Deri elbise giy Sen seversin :KK70: ben çok seviyorum zarada geçende vardi kapalı hafif sırt dekolteli öyle birseyde olur

Senin elbisenden bende dusundum ama magazaya gidip bulmam lazim. Internetten alamam bunu :) yakasi baya derin benim memelerim buyuk degil :D sacma sapan durursa ustumde diye korktum :D denemem lazim

siyah-bilek-bot-ile-elbise-kombini.webp

little black dress diyorum :cool:
her zaman garanti, şık, sade, klas, asil. mini de olur kalem formunda da, tam kış kombini her zaman da giyilir.

images.webp

little black dress diyorum :cool:
her zaman garanti, şık, sade, klas, asil. mini de olur kalem formunda da, tam kış kombini her zaman da giyilir.

Siyah dusunuyorum bende zaten genelde de begendiklerimin siyahi var ama oldugumdan zayif gostercek diyede korkmuyor degilim :D

Back
X