How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nikah karmaşası

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEPB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SEPB

Allahın dediği olur...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
111
19
98
Kızlar merhaba. Bizim kısmetse 12 Eylül 2015 de düğünümüz var salon felan tutuldu. Fakat nikahı salonda yapmayı planlıyorduk baktık ki bizim 7. yıl dönümümüz 01 Ağustos 2015 te acaba o tarihte ayrımı kıydırsak anlamı olsun dedik. Evlenme teklifi felan hep 01 Ağustosta olmuştu nişanımız Kasım olmasına rağmen yüzüklerimizde 01.08.2008 yazıyor sizce Nikahı salondamı kıyayım yoksa ayrımı?

sen kendin nikanını 01.08,2015 te kıy düğününde de formaliteden kıydırabılırsın canım... gayette güzel olur..

bence denk getirmeyin o günün ayrı bir anlamı olsun.. her şey aynı güne gelince anlamlar, anılar birbirine karışacak.. ayrıca evlilik tarihinizin tek olması daha iyi olur, ileride nikah kıyılan güne göre mi kutlasak, düğün gününe göre mi diye bi ikilem yaşamazsınız..

Bence güzel olur, çünkü düğün günü nikah yapıldığında diğer şeylere zaman kalmıyor, bende düğün günü yapacaktım ama vazgeçtim bende 14 şubatta yapacağım evlenme teklifini de 14 şubatta almıştım.

Merhaba Canım,

Benimde düğünüm 12 Eylül'de bende iş dolayısı ile erken nikah yapacağım. Düğün salonunda formalite nikah kıyalım dedik, düğün salonu artık yasak olduğu için izin vermediklerini söyledi. Düğün salonunuz ile konuşup formalite nikah kıyabiliyorsanız formalite nikah ile 12 eylülde düğününüzü yapın. Ama kıyamıyorsanız da yinede salonda yapın :)

Kızlar teşekkür ederim :) kısmetse 01.08.2015 karar verdik.

Kızlar merhaba. Bizim kısmetse 12 Eylül 2015 de düğünümüz var salon felan tutuldu. Fakat nikahı salonda yapmayı planlıyorduk baktık ki bizim 7. yıl dönümümüz 01 Ağustos 2015 te acaba o tarihte ayrımı kıydırsak anlamı olsun dedik. Evlenme teklifi felan hep 01 Ağustosta olmuştu nişanımız Kasım olmasına rağmen yüzüklerimizde 01.08.2008 yazıyor sizce Nikahı salondamı kıyayım yoksa ayrımı?

Merhaba Canım,

Benimde düğünüm 12 Eylül'de bende iş dolayısı ile erken nikah yapacağım. Düğün salonunda formalite nikah kıyalım dedik, düğün salonu artık yasak olduğu için izin vermediklerini söyledi. Düğün salonunuz ile konuşup formalite nikah kıyabiliyorsanız formalite nikah ile 12 eylülde düğününüzü yapın. Ama kıyamıyorsanız da yinede salonda yapın :)
Aa ben de 12 Eylül'de evleniyorum :) Mutluluklar ikinize de :)

ben de 12 Eylülcüyüm kısmet bakalım hepimiz darbeyi yapıoruz yani :D

Back