• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah işlemlerinde fotoğraf

nzlasm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
264
0
96
İstanbul
Kızlar nikah işlemlerinde erkeğin kravatlı fotoğraf kullanması şartmı, biliyormusunuz? Ben nişanlıma gerek yok dedim, o da gömlekle çektirmiş sadece, bizimkilerde gördüler resimleri , ayıp kravatsız olurmu öyle şey diye tutturdular? Bi akıl verin lütfen, çocukta diyecek bi öyle diyosun bi böyle :mymeka:

Kızlar nikah işlemlerinde erkeğin kravatlı fotoğraf kullanması şartmı, biliyormusunuz? Ben nişanlıma gerek yok dedim, o da gömlekle çektirmiş sadece, bizimkilerde gördüler resimleri , ayıp kravatsız olurmu öyle şey diye tutturdular? Bi akıl verin lütfen, çocukta diyecek bi öyle diyosun bi böyle :mymeka:

Nikah defterine yapistirildigi ve bir omur tasindigi icin duzgun bir resim olmasinda fayda var.benim esimde tisortlu resmini vermis simdi evlilik cuzdanimizda ben gayet guzel giyinmisken o spor takilmis.:smiley-cool:

biz çok rahattık içimizden geldiği gibi cicili bişeyler giydik ama kravat takım elbise falan yokkkk ....bu ikimizin cüzdanı kimseyi ilgilendireceğini zannetmiyorum....

eşimin ustunde spor kopişonlu kazak vardı (sonbaharda olmustu nıkahımız)
rahat ol canım bu tur şeylere bakmıyorlar..siz evrakları tam edın yeter ;-)

benim nişanlımda sadece gömlek giydi bende aynı siyah gömlek giydik ve verdik memura hiçbir sorun çıkarmadı

Back