• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah için.

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhaba.Nikah tarihi alacağiz.Benim ilametgahim önceki çaliştiğim şehirdeydi.Aldirmamiştim.Oraya da biri taşınınca silinmiş.Şu an ikametgahim yok görünüyor.Nikahi nişanlimin ilçesinde yapacak dahi olsak benim ikametgahim da istenir mi?Öyleyse hemen onu halletmeliyim.

Merhaba.Nikah tarihi alacağiz.Benim ilametgahim önceki çaliştiğim şehirdeydi.Aldirmamiştim.Oraya da biri taşınınca silinmiş.Şu an ikametgahim yok görünüyor.Nikahi nişanlimin ilçesinde yapacak dahi olsak benim ikametgahim da istenir mi?Öyleyse hemen onu halletmeliyim.
Bulundugunuz ikametkahta nikah kıymak için sadece 1 kişinin ikametkahının orda olması yeterli. Bizde yapmıştık eşim için ben aldırdım ikametkahımı eşim başka şehirde çalışıyordu ama ikametkahı orda degildi. Sonuç nikah işlemleri halloldu ☺☺☺☺

Sadece birinizin ikametgahı olması yeterli.
Bizde eşimin ki İstanbul daydı benım kı İzmirde.
İzmirde nikah kıydık.

Dolduracağın evraklarda adres bilgilerini yazıyorsun Sağlık raporu için :/ onda sorun çıkarmazlar gerçi de. Oy kullanırken sıkıntı olmayacak mı diğer taraftan silinmiş olması?

Back
X