• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nikah icin bunlari almayi planliyorum,sence nasil?

Bence normal bir günde giyilecek sıradan bir elbise, nikahtan sonra eğlenmek için daha şık bir elbise seçebilirsin.Ayakkabılar güzel mesela ama elbise penye gibi...Bu elbiseyi giyme derim...

canim ben nikahimda spor birsey giymek istemem cünkü bence gelin gelin gibi olmali yani herkezden degisik. abartili olabilir.

mesela bu beyaz elbise cok güzel olur.

644821707782fh3.jpg

Kizlar öncelikle hepinize emeginiz icin cok tsk ederim.. Cogunuz cok mantikli ve güzel fikirler üretmissiniz cok sevindim inanin. Yanliz ben sunu anlatamadim galiba, Nikah 10 kisi bile toplamicak.. Yani gereken kisiler olacak. Büyük bir salonda falanda kiyilmicak Normal bir büroda kiyilcak.
Ve ben bu yüzden bi 10 dk icin bir abiye kiyafet almak istemedim,istemiyorumda.
Yazlik bir elbise istedimki nikahtan sonra herhangi bi yerde de giyebilirim. bir cok kisi kumasi kaybediyor falan yazmis.. zevk meselesi saygi duyarim..kimseye alindigim kirildigim yok asla yerimseniben neyse.. hayirlisi olsun.. bakalim daha belli olmadi öyle abartilimi olacak nikah yoksa yukardaki bahsettigim gibimi..

tekrar tesekkürler ! ! ! :1hug: :enbuyukkk: :asigim:

cnm madem deiğin gibi 10 kişik bşyse gerek yok bencede giy gtsin tabuları kırmak önemli olan bende nikahımda etek ceket takım giymiştim keten

canim bencede elbise cok cici,ama nikah icin biraz hafif kaliyo ve o ayakkabilar cok abartili o elbiseye göre makyajda öyle eger 3. resimdeki makyaji düsünüyorsan..bence daha uygun bisey bakabilirsin elbise olarak bele oturan gibi mesela,hani biraz daha feminem olanindan..

Kizlar öncelikle hepinize emeginiz icin cok tsk ederim.. Cogunuz cok mantikli ve güzel fikirler üretmissiniz cok sevindim inanin. Yanliz ben sunu anlatamadim galiba, Nikah 10 kisi bile toplamicak.. Yani gereken kisiler olacak. Büyük bir salonda falanda kiyilmicak Normal bir büroda kiyilcak.
Ve ben bu yüzden bi 10 dk icin bir abiye kiyafet almak istemedim,istemiyorumda.
Yazlik bir elbise istedimki nikahtan sonra herhangi bi yerde de giyebilirim. bir cok kisi kumasi kaybediyor falan yazmis.. zevk meselesi saygi duyarim..kimseye alindigim kirildigim yok asla yerimseniben neyse.. hayirlisi olsun.. bakalim daha belli olmadi öyle abartilimi olacak nikah yoksa yukardaki bahsettigim gibimi..

tekrar tesekkürler ! ! ! :1hug: :enbuyukkk: :asigim:

canım bence elbise süper
abiye zaten güzel durmaz ama bence beyaz olmalı biraz daha hareketli olsun biraz penye balon etek değilde daha farklı ols una.s.ayyyyyyyyyyyyyy anlatamadım ama anladın sen onuyerimseniben
şimdi birde şöyle birşey anlatayım
geçen gün arkadaşın nikahına gittim siyah etek ceket bir takım giymişti. güzel di ama ardından beyaz tam bir yaz elbisesi ile elinde canlı çiceklerle bir gelin geldi nikaha o daha da güzel olmuştu. onların nikahıda kalabalık değildi arkadaşlarla yemeğe gittik sonra ama beyaz giysen bence gelin olduğun belli oluryerimseniben

arkadaşım dediğin gibi sonra zaten düğünün olacak, yani içinde bir şey kalması gibi bir durum yok. Benim abimler de düğünden önce nikah kıymaya giderken yengem kumaş pantolon artı şık bir bluz giymişti çünkü sonrasında eğlence falan da yoktu.

E sen eğlence var dediğine göre, beğendiğin o mor elbisenin eteklerinin sen dans ederken nasıl da güzel uçuşacağını-salınacağını bir düşün derim? Sen bence 10 dakikalık imza atma olayını değil de,sonraki eğlenceyi düşün. E o zman da mor elbise harika olur ve de sonrasında bir yemeğe, düğüne falan giderken de kullanabilirsin. Herkesin tarzı farklıdır, ben eğer 5-6 kilo daha ince olsaydım bu elbiseyi kaçırmazdım, böyle bir durumum olsaydı.
Ama ayakkabılarda rahat edebileceğin bir model seçmeni tavsiye ederim, işkence olmasın dans etmek sana eğlencede.

yerimseniben canım evlilik için imza atıp hayatımda yeni bi döneme girdiğim gün böyle bi elbise giymezdim gündelik kullanım için uygun bence ama biraz daha klasik modern bişey giyebilirsin a.s.

elbise nikah için gerçekten güzel..ayrıca basit falan da değil. insanlar nikaha pantolon ceketle gidiyor. eğlence için de saç da abartı değil yani uygun..elbise de..ama ayakkabıdaki metal renkle uyumlu takı kullanırsın çok güzel olur diyorum..tabi o ayakkabılarla dans edebilece misin o ayrı hehehe :)

bence elbise çok güzel ama ben bu tarz elbiseleri ayzın sokağa çıkarken bile giyiorum canım çok spor kaçar bence

canım kusura bakma ama hiç hoş bi elbise değil... daha iyii bişey bulsann

ben anlamadım bunu nezaman giyiceksin,sen gelinsin ama bu ne alak anlamadım cidden:utangac:
ama desenki bunun beyaz tonlarında göğüs altından işlisi okey o olur ama bu çok zayıf bi model

Back