• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nikah icin bunlari almayi planliyorum,sence nasil?

oh be icim rahatladi haha geri bu elbiseyimi secsem ? :bbo:

canım yazdıklarından anlaşılan o ki senin aklın mor elbisede kalacak.elbise gerçekten çok cici. nikaha çok fazla insan çağırmadıysanız daha çok arkadaş ve aile çevresi oalcaksa ve de sonrasında eğlenmeye gidecekseniz kendini boşu boşuna strese sokma al o elbiseyi kurtul. aksesuarlarınla zenginleştirebileceğin bir model sonuçta.ayakkabıya ayrıca bayıldım.

canım yazdıklarından anlaşılan o ki senin aklın mor elbisede kalacak.elbise gerçekten çok cici. nikaha çok fazla insan çağırmadıysanız daha çok arkadaş ve aile çevresi oalcaksa ve de sonrasında eğlenmeye gidecekseniz kendini boşu boşuna strese sokma al o elbiseyi kurtul. aksesuarlarınla zenginleştirebileceğin bir model sonuçta.ayakkabıya ayrıca bayıldım.

kiz bizim nikah müdürün odasinda kiyilcak sırnaşık şey ama az önce sevgülü nisanlima konustum belkide salonda kiyilcakmis..yarin belli olacak herhalde..ona göre alirim yada almam tatlicadiarzu

amannnnnnnnn ne kadar da dert etmişsin ben de bi topluluğa çıkacaksın zannettim. giy birşey git yaa boşver paran çok mu geliyor ne sıkıyorsun kendini.oh bee ben de dert etmişim rahatladım şimdi.:)))))

Canim ben bu mor elbiseye bayildimm; :utangac: cok da sik; spor olan bi elbise sik da olabilir ayni zamanda..
Gelinlik giyeceksen zaten hic sorun degil elbisen ama sen ozenli ve guzel olmak istiyorsun; bence bu ellbise cok uygun..cok fazla taki takman elbiseyi abartili kilacaktir; bu yuzden sade bir kupe ile yetinmelisin bence; bu ayakkabilarda cok guzel ve albenili bi goruntuye sahip ; aksesuarlari ne kadar az tutarsan o kadar hos olur..
Ben sana onerdiklerimi bir resim ile ozetleyeyim;

picture1pk3.png

Allah mutlu etsin canimcim;...a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:;

aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim benimmmmmmmmmmmm cok cok cokkkkkkkkkkkk tsk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim: :1hug: :1hug:

amannnnnnnnn ne kadar da dert etmişsin ben de bi topluluğa çıkacaksın zannettim. giy birşey git yaa boşver paran çok mu geliyor ne sıkıyorsun kendini.oh bee ben de dert etmişim rahatladım şimdi.:)))))

ahahah delüüüüüüüü tatlicadiarzu cok tsk ederim sanada guzummmmmmmmm :1hug:

Madem fikir sormuşsun canım o zaman elbise çok güzel ama nikah için olmaz bence.
Daha ağır bir şey düşünmelisin derim.

Madem fikir sormuşsun canım o zaman elbise çok güzel ama nikah için olmaz bence.
Daha ağır bir şey düşünmelisin derim.

tskler fikrin icin ama nikah nasil olacak diye aciklamistim asagida :1hug: yani öyle abiye giyebilcek ortam yok ..tabi salonda olursa hic elbiseye gerek kalmicak.da belli olmadi bi türlü :bbo:

canım bence elbiseyi beğendiysen al
ama bence de morla kombinleme çünkü boğar hem de tonlar tutmaz karışık durur
mesela lame, dore vaya siyah ile kombinlenebilir böylece daha çok abiye görüntüsü alır
hem de istediğini giymiş olursun

canım bence elbiseyi beğendiysen al
ama bence de morla kombinleme çünkü boğar hem de tonlar tutmaz karışık durur
mesela lame, dore vaya siyah ile kombinlenebilir böylece daha çok abiye görüntüsü alır
hem de istediğini giymiş olursun

tskler ederim fikrin icin canim :1hug:

ayakkabılar çok güzel ama elbise o gün için hiç güzel değil hele o altı lastikle toplanmış
benim fikrim beğenmedim ama renk olarak güzel

elbiseyi bilmem ama bir ayakkabı manyağı olarak ayakkabılara aşık oldum resmen çok hoş ya :asigim:..mutluluklar dilerim canım.a.s.

nikah icin uygun bir elbise degil bana gore. cok daha iddiali alimli bisey giyerdim ben olsam benim fikrim. ayrica o ayakkabilar bu elbiseyle cook uyumsuz. ayakkabi satafatli elbise sade. daha iyisini bulabilrsin. mutluluklar canim

canım sorduğun için yorum yapıyoruz sakın yanlış anlama...ben nikah için hiç beğenmedim elbiseyi..ha evet bir konsere giderken veya başka bir yere çok şık olur da..hayatının en önemli o tek anında penye ya da jarse. bir elbise giymen çok şık olmayabilir..ben olsam dizaltı dar düz renk bir elbise giyerdim,, ya da abartılı olmayan bir abiye..her şey gönlünce olsun

canım sorduğun için yorum yapıyoruz sakın yanlış anlama...ben nikah için hiç beğenmedim elbiseyi..ha evet bir konsere giderken veya başka bir yere çok şık olur da..hayatının en önemli o tek anında penye ya da jarse. bir elbise giymen çok şık olmayabilir..ben olsam dizaltı dar düz renk bir elbise giyerdim,, ya da abartılı olmayan bir abiye..her şey gönlünce olsun

canim tsk ederim yorumun icin..yanlis anlamiyorum yanlis anlicak olsam buraya konu acmam ki..msn den bir kac samimi arkadasima sorar kapatirim olayi..fakat sunu göz ardi etmeyin lütfen benim nikahim ( eger dügün salonunda olmazsa) Müdür beyin bürosunda kilincak.. yani sahitler,nisanlim (müstakbel esim) ben ve anneler babalar.. bu yüzden abiye tarzi birsey istemedim..evet elbise cok sade..ama bilerek böle sectim..sirf nikahda degil baska günlerde de giyebilmem icin... :1rolleyes:

zevk meselesi iste sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
sen bu elbiseyi çok beğendiysen beyaz yada krem rengi hoş olur ayakkabı ve aksesuarıda o renklarde
seçersen neden olmasın

tskler.. haklisin bide farkli ayakkabi ve aksesuarla denemek lazim yerimseniben :1hug:

yok ayakkabı ve aksesurda hoş sadece elbise ayakkabı ve aksesuar çok açık krem rengi olursa nikah için daha uygun olur

Back