bencede nikah icin spor daha sik bisey bulmani tavsiye ederim canim...
ariyom canim ariyom..bide bulabilsem cok mutlu olacammm :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede nikah icin spor daha sik bisey bulmani tavsiye ederim canim...
canım senin elbisede güzel. hatta saçına şirin bi duvak bile takabilirsin çok farklı olur değişik olur hem gelin olduğun belli olur ama arkadaşın eklediği resimlerde 4822 numaralı olanda çok şık duruyor. eğer moru beğendim dersen sarı renkle kombine edebilirsin.
elbise , ayakkabı çok hoş ama bencede nikah için zayıf kalır. ardayasbunun numaralarla gösterdikleri birbirinden güzel. onlardan biri olabilir bence... bu arada tabi şimdiden allah mesut etsin, bir yastıkta kocayın diyorum:))
yaa evet aslında canım önemli olan mutlu olman.elbise geçici nasılsa düğünün de olacak ve takip ettiğim kadarıyla gelinliğini çok özenerek hazırlattın.o yüzden bu elbiseyi de o kadar önemseme.git bir mağazaya benim sana gösterdiklerim tarzında fazla abartılı olmayacak daha sonra eşinin dostunun düğününde nişanında da değerlendirebileceğin kısa cici bir elbise al ve çık çok da para verme düğün üzeri.allah bir yastıkta kocatsın dilek 'e katılıyorum. öpüyorum.mutluluklar.....
merb canım sana didindim aradım buldum inş begenirsin
hepsini kendim buldum derledim (ayrı ayrı):sm_cool: mutluluklar:asigim:
bence ilk bğenilen her zaman iyidir, seçtiğin elbise de gerçekten çok güzel, ama o resimdeki haliyle değil, bence o elbise penye değil de satenden olursa çok şık olur. bir de şuna bayıldım:
ve bence mor elbiseyi düşünecek olursan eğer, takı yerine sadece eline küçük pembe bir buket çiçek al, böylece akşam eğleneceğin vakit takılar seni rahatsız etmeyecektir. kalabalık ve danslı yerlerde açılır mı düşer mi kopar mı düşüncen olmamış olur... ayakkabılarının da rahat olmasına özen göster, kurtlarını dökmene müsait bişey olsun derim. düğünde büyükler de olacağı için nikah gecesinde olduğu kadar eğlenemeyebilirsin...
haa düğünün olucaksa 1 kaç gün sonra o zaman bence senin seçtiğin gayet uygun. ben gelinlik giymeyeceksin diye düşündüm. zaten gelinlik giyeceksen o mor elbise gayet uygun bence.
Nikah için fazla spor olmuş bence bu elbise.daha ince ayrıntılı bir elbise olmalı bence.bir de ayakkabılar çok hoş ancak o arkadaki fermuar tamamen tüm zarafeti bozmuş,kabalaştırmış yani