Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nikah icin bunlari almayi planliyorum,sence nasil?

nikah bir arkadaşının nikahı olsa neyse diyeceğim ama sen o gün ne olursa olsun daha özel ol derim begendiklerinde harika yine al istersen.
salonda olmadığından dolayımı gelinlik tercih etmiyorsun?

nikah bir arkadaşının nikahı olsa neyse diyeceğim ama sen o gün ne olursa olsun daha özel ol derim begendiklerinde harika yine al istersen.
salonda olmadığından dolayımı gelinlik tercih etmiyorsun?

sunu göz ardi etmeyin lütfen benim nikahim ( eger dügün salonunda olmazsa) Müdür beyin bürosunda kilincak.. yani sahitler,nisanlim (müstakbel esim) ben ve anneler babalar.. bu yüzden abiye tarzi birsey istemedim..evet elbise cok sade..ama bilerek böle sectim..sirf nikahda degil baska günlerde de giyebilmem icin... :1rolleyes:

tekrar yazasim yoktu ablacim tekrar kopyalayip yapistirdim yerimseniben

canım sen beğenmiş onu giymek istemişsin önemli olan senin zevkin ve elbisenin içine sinmesi ..üzerinede yakışırsa giymemen için hiç bi neden yok bence .. zaten aile arsında kıyılcakmış nikah ..havada paraşütle atlarken eşofmanla bile evlenenler var .. zarif gümüş rengi ayakkabı ve takılarla da tamamlayabilirsin . şimdiden tebrik edrim canım a.s.

cok cici cok guzel ama bence nikah icin uygun degil tabii bu benim fikrim sen bilirsin nasil icinden geliyorsa nasil mutlu hissediceksen bu arada canim allah bir yastikta kocatsin

bence cok guzel bej-krem veya beyaz tonlarıylada aksesuarlarla kombıne edersen cokta hos olur
altın sarısı veya gumus rengı uzun bır kac zıncır bıle hos durabılır ..
hem baska günlerde de giyebilmen icin ıdeal bence.
gule gule gıy allah bı yastıkta kocatsın

o zaman güle güle giy canımoda nikahı olacaksa olur tabii hem de morla değil de değişik renklerle kombine edersen çok da güzel olurAllah bir yastıkta kocatsın

coook ama coooooook tsk ederim yorumun icin cok sevindim inan.. böyle desteklenmek cok mutluluk veriyor :asigim: diger kizlarada cok tsk ederim tabiki...
bakalim bugünlerde yazarim buraya elbiseyi aldimmi yoksa almama gerek kalmadimi diye

sanada cook tsk ederim yorumun icin tatlim..allah razi olsun.. :1hug:

bak benim eklediklerim arasında 4821 var çok şık bir elbise çok abartılı da değil.kemeri ve ayaklabılarıyla da çok uyumlu olmuş bana kalırsa nikaha da gider.düşün istersen fazla açık da değil

sılacım bende elbiselere bakarken en çok o elbiseyi beğendim 4821

sarı bu sene moda zaten (her ne kadar her yerde herkes civciv gibi örünse de) kemerle çok hoş bir dizayn yapmışlar bence

bizlere sormuşsun bende fikrimi ilettim sen begendikten sonra içinede siniyorsa gerisi mühim değil. Allah mesut etsin.

canım bu elbise ne için uygun biliyomusun şu kırmızıyla çizdiğim yazı için...sonradan eğlenmeye gittiğinizde gençlerle bunu giyersin ok..öptüma.s.

elbise cok guzelde nikah icin :1no2:ben giymezdim en azindan ...senin nikahin herkesin icinde secilecek ve zarif bi kiyafet olmali bence...herangi bi davetlide boyle kiyafet giyebilir...bu arada omur boyu mutluluklar dilerim canim...a.s

bence başka bi elbise gysen daha iyi olur.açıkçası ben bunu hiç begenmedimmmmm a.s.

Elbise çok güzel ama nikah için çok sade bir kere kumaştan kaybediyor.a.s
Daha abartılı birşeyler giymen lazım ki gelinin sen olduğun anlaşılsın.
Bu elbisede karar kılarsanda aksesuarlarını farklı renk seç bence mesela gümüş rengini kullanabilirsina.s.

ah zuzum aaaaaaaaaaaaaaaah, anlatamadim size derdimi :roflol: kiz benim nikaha 8 bilemedin 10 kisi gelicek :1rolleyes: adamin bürosunda kiyilcak nikahh sırnaşık şey yani kotla gitsem tinnnn :roflol: ay pardon güzelim moralim bozukda.. yanlis anlama olurmu sana yorumun icin cok cok tsk ediyorum.. fikrini uygulicam :1hug:

bence elbisen gayet uygun nikah için
benimde nikahim öyle ortamda kıyıldığı için iyi anliyorum seni (malesef bizim almanya için vize olayı olunca öyle olmutşu) çok isterdim nikahim salonda kıyılsın gelinlik içinde:çok üzgünüm:
bende öyle çok arbartılı bi kıyafet almamıştım etek çeket gıymıştım ama gayet spor ve güzeldi başka yerlerdede giyebiliyorum
bizim nikahi belediye başkanı kıymıştı 5dk bile sürmedi
zaten adamın acelesi vardı hemen kıyalımda çıkıcam demişti :1shok:
sonrada hep beraber yemeğe gitmiştik eğlenmiştik felan işte
o yüzden bu elbise gayet güzel ayakkabılarda çok şık
hem uygunmuş fazla masrafa gerek yok
biraz takar takıştırırsın saçlarını yaptırısın hafifde makyaj oldu bitti işte
süperde olur
ömür boyu mutlu olun inşallah

nikah için çok spor geldi bana ya
biraz daha ağır birşey seçmeni tavsiyew ederim ama
elbise de süper doğumgününde falan giyilebilir

AHA beni anlayan biri cikti :1shok: haha sagol guzumm yorumun icin.. aynen katiliyorum..
sende yasadigin icin anliyorsun demek istedigimi..hani salonda kiyilsa yada normal nikah yerinde kiyilsa bende alirim bi güzel elbise,yada takim ama 10 dk lik is dedigin gibi :roflol:

bosveeeeer 10 dk olsun güzel olsun hadi icelimmmm :içelim: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…