nikah bir arkadaşının nikahı olsa neyse diyeceğim ama sen o gün ne olursa olsun daha özel ol derim begendiklerinde harika yine al istersen.
salonda olmadığından dolayımı gelinlik tercih etmiyorsun?
canim tsk ederim yorumun icin..yanlis anlamiyorum yanlis anlicak olsam buraya konu acmam ki..msn den bir kac samimi arkadasima sorar kapatirim olayi..fakat sunu göz ardi etmeyin lütfen benim nikahim ( eger dügün salonunda olmazsa) Müdür beyin bürosunda kilincak.. yani sahitler,nisanlim (müstakbel esim) ben ve anneler babalar.. bu yüzden abiye tarzi birsey istemedim..evet elbise cok sade..ama bilerek böle sectim..sirf nikahda degil baska günlerde de giyebilmem icin... :1rolleyes:
zevk meselesi iste sengözlerimebaksanab
bence cok guzel bej-krem veya beyaz tonlarıylada aksesuarlarla kombıne edersen cokta hos olur
altın sarısı veya gumus rengı uzun bır kac zıncır bıle hos durabılır ..
hem baska günlerde de giyebilmen icin ıdeal bence.
gule gule gıy allah bı yastıkta kocatsın
canım sen beğenmiş onu giymek istemişsin önemli olan senin zevkin ve elbisenin içine sinmesi ..üzerinede yakışırsa giymemen için hiç bi neden yok bence .. zaten aile arsında kıyılcakmış nikah ..havada paraşütle atlarken eşofmanla bile evlenenler var .. zarif gümüş rengi ayakkabı ve takılarla da tamamlayabilirsin . şimdiden tebrik edrim canım a.s.
o zaman güle güle giy canım oda nikahı olacaksa olur tabii hem de morla değil de değişik renklerle kombine edersen çok da güzel olur Allah bir yastıkta kocatsın
bak benim eklediklerim arasında 4821 var çok şık bir elbise çok abartılı da değil.kemeri ve ayaklabılarıyla da çok uyumlu olmuş bana kalırsa nikaha da gider.düşün istersen fazla açık da değil
sılacım bende elbiselere bakarken en çok o elbiseyi beğendim 4821
sarı bu sene moda zaten (her ne kadar her yerde herkes civciv gibi örünse de) kemerle çok hoş bir dizayn yapmışlar bence
Kizlarrrr...
Nikahim Salonda kiyilmicak,Normal bir sekilde kiyilcak ve ardindan güzel bir yemek sonrasi eglenmeye gidilcek genclerle vs vs.. ben bu takimi begendim nasil sizce ?? ben cokkkkkkkk begendim,moderen duruyo.ve eminim baska yerlerdede giyebilirim
sac modeli bu kizin saci gibi olabilir,belki biraz daha kabarik olur lüleler o kadar CADIARZU
ee tabi bide bunlara uygun taki bulmam lazim.. neyse taki+sac modeli falan bilen varsa eklesin simdiden tsklerrrrrrrr :1hug:
]
Elbise çok güzel ama nikah için çok sade bir kere kumaştan kaybediyor.a.s
Daha abartılı birşeyler giymen lazım ki gelinin sen olduğun anlaşılsın.
Bu elbisede karar kılarsanda aksesuarlarını farklı renk seç bence mesela gümüş rengini kullanabilirsina.s.
ah zuzum aaaaaaaaaaaaaaaah, anlatamadim size derdimi :roflol: kiz benim nikaha 8 bilemedin 10 kisi gelicek :1rolleyes: adamin bürosunda kiyilcak nikahh sırnaşık şey yani kotla gitsem tinnnn :roflol: ay pardon güzelim moralim bozukda.. yanlis anlama olurmu sana yorumun icin cok cok tsk ediyorum.. fikrini uygulicam :1hug:
bence elbisen gayet uygun nikah için
benimde nikahim öyle ortamda kıyıldığı için iyi anliyorum seni (malesef bizim almanya için vize olayı olunca öyle olmutşu) çok isterdim nikahim salonda kıyılsın gelinlik içinde:çok üzgünüm:
bende öyle çok arbartılı bi kıyafet almamıştım etek çeket gıymıştım ama gayet spor ve güzeldi başka yerlerdede giyebiliyorum
bizim nikahi belediye başkanı kıymıştı 5dk bile sürmedi
zaten adamın acelesi vardı hemen kıyalımda çıkıcam demişti :1shok:
sonrada hep beraber yemeğe gitmiştik eğlenmiştik felan işte
o yüzden bu elbise gayet güzel ayakkabılarda çok şık
hem uygunmuş fazla masrafa gerek yok
biraz takar takıştırırsın saçlarını yaptırısın hafifde makyaj oldu bitti işte
süperde olur
ömür boyu mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?