- 6 Temmuz 2020
- 193
- 125
-
- Konu Sahibi kedici betty
Daha önce hediye götürduyseniz ona para veya ev eşyası götürebilirsiniz.500 TL civarı yeterli.Hanımlar Merhabalar, ben sizlerden bir fikir istiyorum; eski bir arkadaşım var,ilk evliliğinde gelip giderdik,aradan 20 yıl geçmiştir. sonra onun eşi vefat etti. başka şeyler oldu ve arada kopukluklar olmakla birlikte,son yıllarda birbirimizle daha çok karşılaşmaya başladık Ve arada Telefonla görüştük
Şimdi kendisi ikinci evliliğini yapacak nikâha bizi de davet etti. Bizim çocuğumuz yok ve bir maaşımız var. Şimdi nikahta ne götürmeliyim bir hediye alsam ne almalıyım veya para mı takmalıyım,para derseniz,sizce ne kadar?
teşekkür ederimDaha önce hediye götürduyseniz ona para veya ev eşyası götürebilirsiniz.500 TL civarı yeterli.
eşim de öyle dedi2 tane 200luk yeter.
eşim de öyle dedi2 tane 200luk yeter.
sağolun☺Para götürün zarfta 400-500tl civarı.
Nikahta ev hediyesini nasıl verecekler?Sade nikahmış bence ev hediyesi daha iyi olur 300-400₺ bandında
teşekkürlerBu devirde ancak 1. Dereceden bir akrabam evlenirse altın takarım. Onun haricinde para takar geçerim. Arkadaşlara katılıyorum zarfın içine 500 tl koyup verin yeterli.
Evet,galiba herkes aynı fikirdeNikahta ev hediyesini nasıl verecekler?
Konu sahibi para iyidir, duruma göre ya zarfa koyar atarsınız kutuya ya üstüne takarsınız.
Kendisi de çalışıyor, evine zor giderim En iyisi nikahta vermekSade nikahmış bence ev hediyesi daha iyi olur 300-400₺ bandında
sağolunbir şey takmayın evine hediye götürün. ya da zarfa 200 tl. az ama zaten geri gelmeyecek
Ayy evet zaten nikahta eline verince,ağırlık olur. Annem de demişti "Borcam götür"diyebütçeniz ne kadar vermeye yetiyorsa o kadar takmak daha mantıklı yada zarfla vermek ev hediyesi de olur lakin borcam almayın yada kahve takımı önüne gelen o ikisini getiriyor