kuaforunuzle konusun benım düğün yerım uzaktı oğlen 2de evde olmam gerek dedım yanım 4kişi vardı 11,30da gıttık 13,30da bıttı ıslerı. O günlerde cok strslı olcagınız ııcın bencede cekımı ayrı gun yaptırın. Ben düğünden 10 gün sonra fotograf cekımımı yaptırmıstım eğer istanbul gibi biyerde ısenız aynı gun sıkıntı yasayabılırsınız trafık sorunundan.merhaba KK
nisan 2020 nikah düşünüyorum ama 1 gunde hersey üstüste nasıl sığar kararsız kaldım..
nikahımı öğlen 3e alsam nikah salonunda 2 gibi mi olmamız gerekiyor ? 1 saat önceden yani..
kuaföre kaçta gidip , fotograf çekimi nasıl yapılacak ?
gelin saçı makyajı kaç saat sürüyor ki ?
nişanlmda 1 hafta öncesinden fotograf çekimi yapalım acele olmasın dedi..
ben 2 defa mı gelinlk giyicem dedim.. yoo dedi elbise alırız gelinlk gibi dedi.. rahat rahat çeker biter dedi ..
nikah gunu gelinliğinle fotografn olacak zaten dedi..
sen bilirsin dedi.. ben cvp vermedim ama mantıklı da geldi..
olur mu ki öyle ? sizin ki nasıl oldu?
beyaz da olacak ama ben değişiklk olsun diye bir kaç poz bordo kırmızı renkte istiyorum. .Beyaz elbise her zaman daha yerinde bir seçim olacaktır.
Ben 3 kez gelinlik giydim, nikahta, düğünde ve düğünden 1 hafta sonraki fotoğraf çekiminde..
Fotoğraf çekiminde hem gelinlik hem de elbise giydim.
Bence sadece elbiseyle gelin fotoğrafı olmaz, gelinlik muhakkak giyilmeli.. ben öyle yapsam sonradan kesin pişman olurdum. Sonuçta fotoğraf çekiminde her şey daha profesyonel, düğün günü ya da nikah günü şipşak çekilen fotolar gibi değil.
Anladım.benim gelinliğim de resimde ki konsepte olacak.. yani uzunu üst tarafı biraz daha değişik o kadr .. öyle kabarık vs tarzında olmayacak. . bohem e yakın olacak.. aşağıda ki elbise nikahtan sonraki eğlence de de giyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?