• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah günü hepsi bir arada ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
merhaba KK

nisan 2020 nikah düşünüyorum ama 1 gunde hersey üstüste nasıl sığar kararsız kaldım..
nikahımı öğlen 3e alsam nikah salonunda 2 gibi mi olmamız gerekiyor ? 1 saat önceden yani..
kuaföre kaçta gidip , fotograf çekimi nasıl yapılacak ?
gelin saçı makyajı kaç saat sürüyor ki ?
nişanlmda 1 hafta öncesinden fotograf çekimi yapalım acele olmasın dedi..
ben 2 defa mı gelinlk giyicem dedim.. yoo dedi elbise alırız gelinlk gibi dedi.. rahat rahat çeker biter dedi ..
nikah gunu gelinliğinle fotografn olacak zaten dedi..
sen bilirsin dedi.. ben cvp vermedim ama mantıklı da geldi..
olur mu ki öyle ? sizin ki nasıl oldu?

merhaba KK

nisan 2020 nikah düşünüyorum ama 1 gunde hersey üstüste nasıl sığar kararsız kaldım..
nikahımı öğlen 3e alsam nikah salonunda 2 gibi mi olmamız gerekiyor ? 1 saat önceden yani..
kuaföre kaçta gidip , fotograf çekimi nasıl yapılacak ?
gelin saçı makyajı kaç saat sürüyor ki ?
nişanlmda 1 hafta öncesinden fotograf çekimi yapalım acele olmasın dedi..
ben 2 defa mı gelinlk giyicem dedim.. yoo dedi elbise alırız gelinlk gibi dedi.. rahat rahat çeker biter dedi ..
nikah gunu gelinliğinle fotografn olacak zaten dedi..
sen bilirsin dedi.. ben cvp vermedim ama mantıklı da geldi..
olur mu ki öyle ? sizin ki nasıl oldu?
kuaforunuzle konusun benım düğün yerım uzaktı oğlen 2de evde olmam gerek dedım yanım 4kişi vardı 11,30da gıttık 13,30da bıttı ıslerı. O günlerde cok strslı olcagınız ııcın bencede cekımı ayrı gun yaptırın. Ben düğünden 10 gün sonra fotograf cekımımı yaptırmıstım eğer istanbul gibi biyerde ısenız aynı gun sıkıntı yasayabılırsınız trafık sorunundan.

Canımm her şey o kadar güzel yetişir ki..
Sabah 7 de uyansan 8-9 gibi kuaföre gitsen, dış çekim zaten çok uzun süren bir şey değil tabi detaylı videolu vs. yapacaksanız bilemiyorum ama, 10-13 arası dış çekim olsa bile hayli hayli yetişirsiniz, inan benim düğün günüm de o kadar çok şey bir arada oldu ve yetişti ki, insanın gözünde büyüyor yetişmeyecekmiş gibi düşünüyor ama tıkır tıkır işliyor her şey merak etme..
Gelinlik ve elbise konusuna gelirsek ben uzun ve şık beyaz elbiseleri gelinlikten daha çok yakıştırıyorum dış çekime, hatta ben nikahımda da onu giydim gelinlik giymedim :KK36:

Foto cekimini nikahtan 4 5 gun once yaptirdik gelinligimide giydim elbisede kuafore 10da gittim 2de ciktim 3 de nikahim vardi tam 3 e 10 varken salondaydik

Benm de gün ortasiydi sanirim 3 gibi filandi..
Sabah kuafor sonra diş cekim ordan koştura koştura nikah salonuna geldik zamaninda sukur.ama hepsi bi arafa baya koşuşturmali oldu yaf :) bide dugunden hemen sora esimin memleketi icin yola ciktik.
Yani ne gündü yahu. Dis cekimi onceden yapin firsstnz var sa yapacaksaniz

sanırım nişanlmn söylediği mantıklı..
1 hafta öncesinde guzel guzel rahat rahat dış çekimimizi yapalım. .
nikah gunu sabahtan kuaföre giderim .. öğlen çıkar eve gelirim ehh evden çıkma faslı oynama faslı sonra nikaha . .

Düğün zaten 2020 diyorsunuz nikahı 3 e almayın 4 e falan alın..
Sabah zaten 7 gibi kuaföre giriyorsunuz; kuaför erkenden açıyor siz anlaştıktan sonra. 2 Saatlik işiniz oluyor, maksimum 10 da çıksanız 2 saatte dış çekim bitiyor yakın bir yer tercih edersiniz; eve döndünüz gelin çıkarma falan derken saat zaten 2 olur.. 3-3:30 gibi nikah salonunda olursunuz. Afaki rakamlar bunlar henüz çokkkk zamanınız var. En kötü 1 hafta 10 gün öncesinde yapın; biz balayından sonra yapmıştık rahat rahattt

• Beğen
Reactions: H M
Düğün zaten 2020 diyorsunuz nikahı 3 e almayın 4 e falan alın..
Sabah zaten 7 gibi kuaföre giriyorsunuz; kuaför erkenden açıyor siz anlaştıktan sonra. 2 Saatlik işiniz oluyor, maksimum 10 da çıksanız 2 saatte dış çekim bitiyor yakın bir yer tercih edersiniz; eve döndünüz gelin çıkarma falan derken saat zaten 2 olur.. 3-3:30 gibi nikah salonunda olursunuz. Afaki rakamlar bunlar henüz çokkkk zamanınız var. En kötü 1 hafta 10 gün öncesinde yapın; biz balayından sonra yapmıştık rahat rahattt

biz dış çekimi düğünden 1 gün önce yaptık, normal güzel bi elbise aldım gelinlikle çekilmedim
salonda zaten gelinlikle çekilcekti nasılsa
artık herkes böyle yapıyor zaten.

peki kızlar dış çekim için bu elbiseler nasıl ? :KK48:

Eklentiler

• 1_org_zoom.jpeg
    1_org_zoom.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 8681825991319_2_org.jpg
    8681825991319_2_org.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Omuz-Acik-Gupur-Abiye---EKRU-dfba.jpg
    Omuz-Acik-Gupur-Abiye---EKRU-dfba.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 28
Ben 3 kez gelinlik giydim, nikahta, düğünde ve düğünden 1 hafta sonraki fotoğraf çekiminde..
Fotoğraf çekiminde hem gelinlik hem de elbise giydim.

Bence sadece elbiseyle gelin fotoğrafı olmaz, gelinlik muhakkak giyilmeli.. ben öyle yapsam sonradan kesin pişman olurdum. Sonuçta fotoğraf çekiminde her şey daha profesyonel, düğün günü ya da nikah günü şipşak çekilen fotolar gibi değil.

Ben 3 kez gelinlik giydim, nikahta, düğünde ve düğünden 1 hafta sonraki fotoğraf çekiminde..
Fotoğraf çekiminde hem gelinlik hem de elbise giydim.

Bence sadece elbiseyle gelin fotoğrafı olmaz, gelinlik muhakkak giyilmeli.. ben öyle yapsam sonradan kesin pişman olurdum. Sonuçta fotoğraf çekiminde her şey daha profesyonel, düğün günü ya da nikah günü şipşak çekilen fotolar gibi değil.

benim gelinliğim de resimde ki konsepte olacak.. yani uzunu üst tarafı biraz daha değişik o kadr .. öyle kabarık vs tarzında olmayacak. . bohem e yakın olacak.. aşağıda ki elbise nikahtan sonraki eğlence de de giyebilirim..

Eklentiler

• Omuz-Acik-Gupur-Abiye---EKRU-dfba.jpg
    Omuz-Acik-Gupur-Abiye---EKRU-dfba.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 40
benim gelinliğim de resimde ki konsepte olacak.. yani uzunu üst tarafı biraz daha değişik o kadr .. öyle kabarık vs tarzında olmayacak. . bohem e yakın olacak.. aşağıda ki elbise nikahtan sonraki eğlence de de giyebilirim..
Anladım.
Çekimi farklı gün yapmanız stres açısından yorucu olmayacaktır sizin için, böylelikle fotoğraflarınız daha güzel olur.

Back