Nikah günü almak?

Nikah gunu alma araligi derken saniyorum en erken 6 ay onceden alinabiliyor diye hatirliyorum. Biz 5 ay onceden almistik cunku nikahimizin olacagi nikah dairesinin haftasonlari aylar oncesinden doluyordu.

Nikah gunu alma araligi derken saniyorum en erken 6 ay onceden alinabiliyor diye hatirliyorum. Biz 5 ay onceden almistik cunku nikahimizin olacagi nikah dairesinin haftasonlari aylar oncesinden doluyordu.
Evet sordum sıkıntı yok şimdi gelip alabilirsiniz dediler

Merhaba,

Nikahınızın kıyılacağı nikah salonu yoğunluğuna bağlı tamamen. Biz tam 1 hafta sonraya gün alıp o sürede tahlil vs tüm hazırlıkları yapmıştık. Ama mesela Karşıyaka nikah dairesi en erken 2ay sonraya gün verebiliyordu bu nedenle farklı nikah salonu için başvurmanız gerekebilir. 4 yıldır değişiklik olmadıysa bizde bu şekildeydi :)

Ben yanlış anladım sanırım siz düğünde nikah kıyacaksınız, pardon o konuda fikrim yok :)

Bizim de var ama evini kiraya verip benim olduğum şehre geldi, annem sağolsun kaprisli biraz, ne diyim :)))))))
Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…