• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah günü almak?

Nikah gunu alma araligi derken saniyorum en erken 6 ay onceden alinabiliyor diye hatirliyorum. Biz 5 ay onceden almistik cunku nikahimizin olacagi nikah dairesinin haftasonlari aylar oncesinden doluyordu.

Nikah gunu alma araligi derken saniyorum en erken 6 ay onceden alinabiliyor diye hatirliyorum. Biz 5 ay onceden almistik cunku nikahimizin olacagi nikah dairesinin haftasonlari aylar oncesinden doluyordu.
Evet sordum sıkıntı yok şimdi gelip alabilirsiniz dediler Hoppa

Merhaba hanımlar biz henüz nikah günü almadık haftaya falan almayı düşünüyoruz düğünümüz temmuzda fakat bir kaç kişiden duyduğuma göre nikah almak için belli bir tarih aralığı mı ne varmış anlamadım herkes farklı bir şeyler söylerdi yardımcı olabilir misiniz? Çünkü nişanlım ile başka şehirlerdeyiz ona göre boşuna gitmeyeyim diye düşündüm.
Merhaba,

Nikahınızın kıyılacağı nikah salonu yoğunluğuna bağlı tamamen. Biz tam 1 hafta sonraya gün alıp o sürede tahlil vs tüm hazırlıkları yapmıştık. Ama mesela Karşıyaka nikah dairesi en erken 2ay sonraya gün verebiliyordu bu nedenle farklı nikah salonu için başvurmanız gerekebilir. 4 yıldır değişiklik olmadıysa bizde bu şekildeydi :)

Merhaba,

Nikahınızın kıyılacağı nikah salonu yoğunluğuna bağlı tamamen. Biz tam 1 hafta sonraya gün alıp o sürede tahlil vs tüm hazırlıkları yapmıştık. Ama mesela Karşıyaka nikah dairesi en erken 2ay sonraya gün verebiliyordu bu nedenle farklı nikah salonu için başvurmanız gerekebilir. 4 yıldır değişiklik olmadıysa bizde bu şekildeydi :)
Ben yanlış anladım sanırım siz düğünde nikah kıyacaksınız, pardon o konuda fikrim yok :)

Bizim de var ama evini kiraya verip benim olduğum şehre geldi, annem sağolsun kaprisli biraz, ne diyim :)))))))
Sağolasın

Back